Şeytan diyor yarin git savciliga şikayette bulun herseyini cikar.haritasında mahallesine kadar göstermiş zaten![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şeytan diyor yarin git savciliga şikayette bulun herseyini cikar.haritasında mahallesine kadar göstermiş zaten![]()
Ben Quiz değiştiriyor demedim konuyu tam okudunuz mu? Kanallarinin paypallari değiştiriliyor dedim. Yorum yazan üyeden bahsediyorsaniz bi sonraki mesajinda yanlis anladigini belirtmiş zaten. Quizin 2 milyon üyesi var benim 200 kanalami kaldi.şaka gibi quiz in bunu yapabileceğini düşünenler var..Foruma önüne gelen üye oluyor banlanıyor tekrar üyelik açıyor.
1 aylık üye profesyonelce bot satımı, kanal satımı yapıyor bunlardan şüphelenmiyorsunuzda quiz değiştiriyor
zaten bu sebepten dolayı kimseden kanal almadım bugüne kadar o kadar kanalı kontrol edemeyiz zaten.
Ben Quiz değiştiriyor demedim konuyu tam okudunuz mu? Kanallarinin paypallari değiştiriliyor dedim. Yorum yazan üyeden bahsediyorsaniz bi sonraki mesajinda yanlis anladigini belirtmiş zaten. Quizin 2 milyon üyesi var benim 200 kanalami kaldi.
Hocam hesabı aldığı kişi değiştirmiş galiba... ıp ler türkiye mailleri aldığı kişiden şüpheleniyor...Quiz de de var bi işler ama hayırlısı paypala gelen paralara block şimdide paypal değişme ...
Bence şikayet etmelisinizŞeytan diyor yarin git savciliga şikayette bulun herseyini cikar.
Hocam kimden aldığınızı da yazsanız da bizde alışveriş yapmasak şu ciğeri beş para etmez insanlarla..
Dostum peki anason haricinde aldığın veya oluşturduğun kanal var mı? Eğer o diğer kanallarda aynı sorun yoksa anasonun pcde keylogger tarzı bir şey olabilir..Arkadaşlar konu içersinde mailleri kimden aldığımı zaten yazdım, konunun başını okuyorsunuz, sonuna gidiyorsunuz sorun soruyorsunuz. Konu içersinde bu soru cevaplandı..
* Şifrelerini değiştirmeyi atlamış oluduğum kanallar olabilir fakat bu kişiden aldığım bütün kanallara giriş yapılmış.
* Kanallara sadece Niğde ve Adanadan girilmemiş, irlanda dan da giriş yapılmış. Büyük ihtimal prox ile ip ve lokasyon değiştiriyor.
Quiz den ödemeniz yapıldı deyip de ödeme alamayan arkadaşlar quiz gruba ödemenin hangi paypala yapıldığını sormalarını istiyorum çünkü anlık olarak değiştiriyor..
Dostum peki anason haricinde aldığın veya oluşturduğun kanal var mı? Eğer o diğer kanallarda aynı sorun yoksa anasonun pcde keylogger tarzı bir şey olabilir..
Anasondan kanal alan herkes bakabilir mi arkadaşlar?
O zaman anasondan kanal alan diğer kişilerden haber bekliyoruz..O dönemde anason harici kimseden kanal almadım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.