Quiz Mahkemeye Verelim

kusursus

Yasaklanmış
Arkadaslar ozet geceyim ben Quizi Mahkemeye vermeyi dusunuyorum sozlesme imzalattılar. elimizde sozlesme var her ne kadarda spam calıssak sonucta adsense spamdan ve teliften kapanan kanalın parasını oduyor.
korkum yok spam calıstıgım icin yol yordam gosterecek arkadaslara ihtiyacım var. hatta toplu sekilde savcılıga suc duyurusunda bulunalım.

Hocam ne mahkemesi sen sözleşmeye tam okudunmu?İsterse parayı ödemiyeceğini bile yazıyor...

Mahkemeye verdin ne diyeceksin. Yapım şirketlerinin içeriklerini çaldım youtube a yükledim haksız kazanç elde ettim onu da quiz şirketi vermedi bana mı diyeceksin ?

Hocam kanalların kazançları kesinleşmişti sonradan 0 ladılar yönetici arkadaş gelip paranın ödenmeyeceğini söyledi,life network hesabı gelip forumdaki nabzı ölçtü bu işin altında başka şeyler yatıyor,bence bu adamlar paramızı bölüşüyorlar şuan.

Son düzenleme:
Nasıl darbe yediysek kimsenin gözü bi şey görmüyo maşallah

Kazandigin para legalmi zannediyosun?? Ne komik insanlar var ya, sonra bi boyle cok bilen biri yuzunden 3 5 krs aldiklarimzdan v###ergi verdirceksiniz bide. Spamcisin sen bal gibi, baskasninn videosunu alip onun ustunden para kazaniyosun arkadasim.sokun kafaniza bunu

Yani yaptigin is bi nevi hakszzz kazzanc , mahkemeye verecekmis bide hahhaha ,

yapıcak bısey yok,bır umuttun maıl atıyoruz sıkayet edıyoruz ama atı alan uskudarı gectı

Hocam kanalların kazançları kesinleşmişti sonradan 0 ladılar yönetici arkadaş gelip paranın ödenmeyeceğini söyledi,life network hesabı gelip forumdaki nabzı ölçtü bu işin altında başka şeyler yatıyor,bence bu adamlar paramızı bölüşüyorlar şuan.

hocam aklıma geldiği için diyorum acaba o arkadaş hala network çalışanımı çünkü bugun çok çelişkili ifadeler cevaplar verdi ve şuan hemen herkes kanallarını çıkarıyor quizden.
önemli olan acaba quizin en tepesindekine ulaşmak değilmi bence öle yapmamız lazım

kesinleşen kazançlar niye 0 landı ben onu anlamadım ama . Nedense insanın aklına hep kötü şeyler geliyor. Ya acımızdan yada başka bişey var altında bilmiyorum.

arkadaslar konuyu baltalayacagınıza nasıl mahkemeye veririm hangi evrakları gotururum siz onları soyleyin bu isin altında baska seyler yatıyor

git bu zamana kadar aldıklarına teşekkür et. sözleşmeyi okursan başkasının içeriğinden para kazanmayı ödenmeyeceği de yazıyor. dikkat et onlar seni mahkemeye vermesin.

hocam aklıma geldiği için diyorum acaba o arkadaş hala network çalışanımı çünkü bugun çok çelişkili ifadeler cevaplar verdi ve şuan hemen herkes kanallarını çıkarıyor quizden.
önemli olan acaba quizin en tepesindekine ulaşmak değilmi bence öle yapmamız lazım

Hocam dediğim gibi bu işin içinde başka şeyler var artık forumdan birileri dahil mi onu bilemiyorum,bunun üstü hemen örtüldü gibime geliyor hiç sorun yokmuş gibi.

ha yaptıgımız is haksız kazanc ise adsense neden parayı oduyor yaptıgın is haksız kazanc diyenler bos bos konusuyor adsense gibi en tepedeki firma kapanan kanalın telif yiyen kanalın parasını oduyorsa nun altındaki partnerde ben bu parayı adsenseden aldıgımda paranızı odeyecem dediyse odemek zorunda

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

az boz para degil bin kisi 10 k beklese 1 milyon tl nin uzerine yatıyorlar mininmum her turlu riski goze almaya deger ha onlar beni mahkemeye vermesinmis arkadas versinler ne yapabilirler. adsensede o kadar spamdan kanal kapandı mahkemeyemi verdiler ? bana yol gosterecek tecrubeli arkadasların yardımlarını bekliyorum yarın savcılıga gidip suc duyurusunda bulunabilirim.

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

burda kanalı vs calınanı hemen mahkemeye git ver acıma diye gaz veren arkadaslar. simdi konuyu baltalıyor nedense

ha yaptıgımız is haksız kazanc ise adsense neden parayı oduyor yaptıgın is haksız kazanc diyenler bos bos konusuyor adsense gibi en tepedeki firma kapanan kanalın telif yiyen kanalın parasını oduyorsa nun altındaki partnerde ben bu parayı adsenseden aldıgımda paranızı odeyecem dediyse odemek zorunda

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

az boz para degil bin kisi 10 k beklese 1 milyon tl nin uzerine yatıyorlar mininmum her turlu riski goze almaya deger ha onlar beni mahkemeye vermesinmis arkadas versinler ne yapabilirler. adsensede o kadar spamdan kanal kapandı mahkemeyemi verdiler ? bana yol gosterecek tecrubeli arkadasların yardımlarını bekliyorum yarın savcılıga gidip suc duyurusunda bulunabilirim.

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

burda kanalı vs calınanı hemen mahkemeye git ver acıma diye gaz veren arkadaslar. simdi konuyu baltalıyor nedense

Burda açacağın dava hiç bi işe yaramaz bunların Türkiye temsilciliği falan yok ilk adım rusyaya gitmek olabilir

Kardeşim mahkemeye verirsin sıkıntı yok ama sende diyorsun ki elimde sözleşme var. Önce o sözleşmeyi oku da ona göre mahkeme açmanın anlamsız olduğunu anla.

ha mahkemeye vermek anlamsız da olsa verecegim az boz para degil incubus actıgı konuda yazmıs zaten 6 hane bekliyordum bu ay ve habire kanallari partnere tasımıstım son 2 ay adamın cigerini sokerim benim emegim o kazanc

Hocam bu kadar da olmayalım. AWE'de falan parası kalanlar da çok. yani bir gün herkes bu duyguyu tadacak.. sadece bi soguk su. ne yapsak bosuna artık yani adam ozur diledi falan

Rusyada ki şirketi türkiye de mahkemeye vermeyi düşünmüyorsundur umarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri