Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

Ünlem belirli filmlere geliyor.
Ünlem getiren bir diziyi 4 parte bölüp yüklersen 4 ü de ünleme düşer.
Ünleme düşmeyen bir dizinin hiç bir part i ünleme düşmez.

Ben dizilerde %80 geçiyorum ünlemi

az ipucu verebilir misiniz peki hocam :)

az ipucu verebilir misiniz peki hocam :)

Sana ip ucu...
kanala video yüklemeden önce slide videolar ekle (5-10 video)
videoyap kullanıyorsan "özgün video yükle" seçeneğini kullanabilirsin.
Para kazanmalarını aç.
Sonra videoları part part yüklemeye başla... Her 30 Partte bir para kazanmalarını aktifleştir.

Sana ip ucu...
kanala video yüklemeden önce slide videolar ekle (5-10 video)
videoyap kullanıyorsan "özgün video yükle" seçeneğini kullanabilirsin.
Para kazanmalarını aç.
Sonra videoları part part yüklemeye başla... Her 30 Partte bir para kazanmalarını aktifleştir.
Tamam hocam yani 10 tane slide video yapıp yükliyim para kazanmalarını açıyım sonra attığım filmleri 4 parta ayırıp atıyım toplam 28 30 part olunca onların da para kazanmalarını açıp yenilerini mi yükliyim?

Arkadaşlar yavaş yavaş kazançlarım gözükmeye başladı . Şimdi ben ödeme zamanında ne kadar alacağımı nerden görebilirim dashboardda yokta.Birde ödem zamanı ayın 12 simi

arkadaşlar bişey sorucam

her kanalın kendi dashboardı mı var

yoksa tüm kanalları tek dashboardda toplama imkanımız var mı

[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] .. konuda şu linkten refim olun bölümünde ki linki refsiz girmişim .. :) demek ki refimden kanalı başvurmama sebebleri buymus öyle tahmin ediyorum

Bir kanalımı soktum davet geldi daveti onaylıyamadım hata verdi. Davet dashboardan silindi. Daha önce böyle birsey yaşayan oldumu

Son düzenleme:
Bir kanalımı soktum davet geldi daveti onaylıyamadım hata verdi. Davet dashboardan silindi. Daha önce böyle birsey yaşayan oldumu

Kontrol ettin mi o arada engel yada telif yedin mi? yani davet geldikten sonra silinme sürecine kadar herhangi bir telif yada engel yedin mi?

Kontrol ettin mi o arada engel yada telif yedin mi? yani davet geldikten sonra silinme sürecine kadar herhangi bir telif yada engel yedin mi?

yok engel telif hiçbirsey yok 2 kanal bağladım 3. bağlıcakken para kazanmasını actım daveti kabul ettim zaten iş ortağı olmussunuz dedi kabul etmedi

bende de oluyor o ara sıra
genelde amele amele hızlı yapayım deyip sayfanın tam yüklenmesini beklenmeden yapınca oluyordu
chrome den yapmak lazım diyorlar bir de..tıpkı şu adsense bağı değiştirmede olan sorun gibi.

Payout kısmında güncelleme ne zaman oluyor? 3 gündür kanalım bağlı ama herhangi bir izlenim veya para gösterimi gelmedi.

Arkadaşlar paralar ne zaman yatırılmaya başlanıyordu.Ve ödeme sınırı varmıydı son 5 gün falan katıldım kanalada 4 dolan birikmiş anca bi öğreneyim dedim

Arkadaşlar paralar ne zaman yatırılmaya başlanıyordu.Ve ödeme sınırı varmıydı son 5 gün falan katıldım kanalada 4 dolan birikmiş anca bi öğreneyim dedim

4 dolar için mi bu sualler? :) Neyse meblanın irisi ufağı olmaz haklısın. 15 Eylül'den sonra başlayabilir. Hiç belli olmuyor bunların sağı solu. Bakarsın bu ay en son ödeyen partner bile olabilirler. Cünkü dashboard geldi ve bu tüm sistemi allak bullak etti.

4 dolar için mi bu sualler? :) Neyse meblanın irisi ufağı olmaz haklısın. 15 Eylül'den sonra başlayabilir. Hiç belli olmuyor bunların sağı solu. Bakarsın bu ay en son ödeyen partner bile olabilirler. Cünkü dashboard geldi ve bu tüm sistemi allak bullak etti.

Eyv usta 4 dolar ilerleyen zamanlar büyütür kendini.Şimdiden öğrenmekten zarar geldiyse affola

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri