Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

Kazançlar kaç günde güncelleniyor?

Bu network ağustos ayının kazançlarını gostermıyor mu,hep odedıgı tutarımı gosterıyor panelınde

panele girmek için kanala giriş yapmamız mı gerekiyor?

profile kısmını doldurmaya gerek var mı ? ödemede problem çıkmaz herhalde.

sadece ad soyad'ı ekledim.

Dashboarddan kanal ekleyemiyorum hep hatayla karşılaşıyorum genel sorunmu acaba yoksa sadece benlik bişeymi ?

Beyler burada ödeme yönteminizi lütfen ayın 12'sinden önce yapın yazmışlar aksi halde yeni ödeme yönteminiz 1 sonraki ay işleme konulacaktır yazıyor. Ben ödeme yöntemini değiştirdim ama geçen ayın kazancı şimdi eski Paypalıma mı yatacak yoksa Ekim ayında mı alacağım o ödemeyi de?

Beyler burada ödeme yönteminizi lütfen ayın 12'sinden önce yapın yazmışlar aksi halde yeni ödeme yönteminiz 1 sonraki ay işleme konulacaktır yazıyor. Ben ödeme yöntemini değiştirdim ama geçen ayın kazancı şimdi eski Paypalıma mı yatacak yoksa Ekim ayında mı alacağım o ödemeyi de?

Onların belirtiği tarihten sonra değiştirmişsen 1 ay sonraya kalır. Ama bu ay durumlar farklı dashboard olayından dolayı henüz ödemelere bile başlamadılar. Yeni PayPal adresine gönderebilirler ..

tek dashboarda 7 8 kanal ekledim sadece 3 4 tanesi gözüküyor dashboardda aynı sorunu yaşayan var mı

Dashboarda agustos kazançları kesinleşti. Orada parayı alıp alamayacağınız yazıyor

Kapanan kanalların kazaçları yok ,gelecek ay ödeyecek desek önceden mail gelirdi şu tarihte ödenecek diye o da gelmemiş ,acaba artık ödemiycekmi kapanan kanalları guiz?

Aynen hocam gelmiş bakalım artık ödemesi ne zaman olacak zaten altı üstü 3 haneli bir ödeme alıcaz.

benimde 3 hane daha ödemediler :) benim moralim az once 2 saat boyunca renderledigim 10 videoya telif gelmesi .. 20:13 de ben yükledim 20:18 de telif geldi :D

Şükür evet yansımış kapanan kanalların bakıyelerınıde yansıtmışlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri