Dashboarda agustos kazançları kesinleşti. Orada parayı alıp alamayacağınız yazıyor
hocam burd ayazan kazançlar %20 kesintiden arındırılmış kazançmıdır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dashboarda agustos kazançları kesinleşti. Orada parayı alıp alamayacağınız yazıyor
hocam burd ayazan kazançlar %20 kesintiden arındırılmış kazançmıdır
evet .. 180 dollarda 147 kalmış benim ..
saolasın. şimdi hesapladım dediğin gibiymiş. hem temmuz hem ağustos yansımış ama tek kuruş gelmedi daha...
Bu networke eklenen yenı kanallar neden panelde gorunmuyor son ıkı haftadır ekledıgım kanalların hıçbırı kanallar lıstesı arasında yok
Darısı Life'ye.
Life soon)
when? u told me JULY .. now septemberand I do not like you .. are u kick me Life partner
![]()
Paypal address, depending on the linked of all "1 Dashboar collection"I know, but our team helped to make dashboard for Quiz, so that's why we are late with our own. But it will be more accurate. Planing to release it in october. New screen Screenshot by Lightshot
Bytheway, do you like Quiz dash? What would you like to improve there?
New screen Screenshot by Lightshot
Ingilizcemi seveyim çeviriye baktım ne dedigimi ben bile anlamadım
Ingilizcemi seveyim çeviriye baktım ne dedigimi ben bile anlamadım
ne demek istiyordun hocam çevirelim![]()
In the Quiz, if channels has been link the network without using "Add Channel" option then these channels go a brand new dashboard even PayPals same.
I have not used the Add Channel in Quizgroup now I have 13 seperated dashboards. There must be a way to bind dashboards in your project.
Strange, because they have to be in the same account due one payment adress.
I have 13 different dashboards under the same PayPal account because of not to use "Add Channel" of dashboard.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.