Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

orada eski kanalınla galiba dashboarda giriş yap diyor..

Önceden bağlı kanalınla dashbarda girmeyi dener misin? varsa tabi

evet oncedende baglıydım bu parnere simdi refinden yeni basvuru yaptım sozlesmede geldi imzaladım tekrar kontrol et

evet oncedende baglıydım bu parnere simdi refinden yeni basvuru yaptım sozlesmede geldi imzaladım tekrar kontrol et

evet işlendi teşekkürler jamaican

ekleme ypayım dashboardına yeni kanalın işlenmesi baya sürebilir. partner tam olarak oturmamış

demin bir sozlesme imzaladım bu ne oluyor acaba beni aydınlatırmızınız

pardon arkadaslar gozumden kacmış simdi anladım
tr dende bisey anlamadım

Merhaba Baba Sultan :), . belge Agreement_EN.pdf imzalanması için teşekkür ederiz Gelecekte bu belgeyi görüntülemek için, adresinde güvenli arşivine erişmek lütfen http://RightSignature.com aşağıdaki giriş bilgilerinizi kullanarak: Kullanıcı Adı: [email protected] Şifre: ------ Yukarıdaki geçici kimlik bilgileri ile giriş sonra, daha güvenli kalıcı bir şifre için geçici parolanızı değiştirmeniz istenir. İsterseniz, ayrıca imza için kendi belgeleri göndermek olabilir. RightSignature hoşgeldiniz! - RightSignature imzalanan belgeleri almak için en kolay, en hızlı yoludur. RightSignature LLC, 8 East Figueroa Street, Santa Barbara, CA 93101 https://RightSignature.com/ | [email protected] devam etmenizi sağlamak için bizim e-postaları, please add [email protected] adres defterinize.

Son düzenleme:
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=16914]jamaican[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] hocam merhaba 2 tane kanal bağladım quize aynı paypal aynı dashboardda toplanmadı 2 kanal ne yapıcam şimdi hocam new channel butonuna bastım yine olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim.

abi sen niye macera arıyorsun
paypalı tanıtmışsın sözleşme gelmiş imzalamışsın
tamam işte .d
illa bir arada görmenin ne yararı var yani
ekle ekleyeceğini ek tohumunu bekle bakalım..

abi sen niye macera arıyorsun
paypalı tanıtmışsın sözleşme gelmiş imzalamışsın
tamam işte .d
illa bir arada görmenin ne yararı var yani
ekle ekleyeceğini ek tohumunu bekle bakalım..
hocam ya da sürpriz olsun bakmıyım doğru söylüyorsunuz :)sağ ol yeniden

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] sorun yok bendede öyle ..

Arkadaşlar bide kendinize sıkıntı etmeyin dashboarda " Not signed " yazıyor mesela sözleşme gelmedi diyor ama ben sözleşmeyi imzaliyalı 2 gün oldu ..

en geç 2 haftaya kadar oturmuş düzgün bir dashboarda kavuşacağız ..

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] sorun yok bendede öyle ..

Arkadaşlar bide kendinize sıkıntı etmeyin dashboarda " Not signed " yazıyor mesela sözleşme gelmedi diyor ama ben sözleşmeyi imzaliyalı 2 gün oldu ..

en geç 2 haftaya kadar oturmuş düzgün bir dashboarda kavuşacağız ..

çok teşekkür ederim hocam iyi kazançlar bol kazançlar dilerim

ben kanala 5 gün oldu gireli hala tahmini kazançlar 0 arkadaşlar bu ne zaman düzelir bilgisi olan varmı

panele ilk girdiğimizde paypal adresi boş gözüküyor ben gerçi panele ekliyorum kayıt sırasında girdiğim paypalı ama unuttuğumuzu varsayalım ödemelerde sorun çıkar mı

isim soyisim paypal ile aynı olması şart mıdır, mecburi midir ?

Hocam bir soru da ben soracaktım. Cevap veririsen sevinirim.

Quiz e yeni başladım.

Quize eklediğimiz her kanal için bize birer sözleşme geliyor mu yoksa bir defa mı sözleşme yapıyoruz.

Çünkü ilk kanalı eklediğimde sözleşme geldi imzaladım ama ikinci kanalı ekledim sözleşme gelmedi ama kanal quizde aktif şu an.

Diğer bir konu da.

Quize İlk kaydolduğum kanallar giriş yapıyorum panelde sadece o ilk kanal gözüküyor. Diğer kanaldan giriş yaparsam bu seferde sadece diğeri gözüküyor. Paypal ve profil bilgileri aynı olduğu halde..

Hocam bir soru da ben soracaktım. Cevap veririsen sevinirim.

Quiz e yeni başladım.

Quize eklediğimiz her kanal için bize birer sözleşme geliyor mu yoksa bir defa mı sözleşme yapıyoruz.

Çünkü ilk kanalı eklediğimde sözleşme geldi imzaladım ama ikinci kanalı ekledim sözleşme gelmedi ama kanal quizde aktif şu an.

Diğer bir konu da.

Quize İlk kaydolduğum kanallar giriş yapıyorum panelde sadece o ilk kanal gözüküyor. Diğer kanaldan giriş yaparsam bu seferde sadece diğeri gözüküyor. Paypal ve profil bilgileri aynı olduğu halde..

ben her kanala ayrı dashboard kullanıyorum hocam,ama normal olarak her kanala ayrı sözleşme gelmesi lazım tek sözleşme olacağını sanmıyorum,kanalın quizde aktif olması normal sözleşme gelmese de aktif gözükür

ben her kanala ayrı dashboard kullanıyorum hocam,ama normal olarak her kanala ayrı sözleşme gelmesi lazım tek sözleşme olacağını sanmıyorum,kanalın quizde aktif olması normal sözleşme gelmese de aktif gözükür

Ama ikinci kanala başvurdupumda para kazanmalar kapanmıştı bu gün videoların para kazanmaları da açılmış hocam bu normal mi?
Normalde onaylanmayan kanallar ile panele giriş yapamıyoruz sanırım ama ikinci kanalın paneline giriş yapabiliyorum.
Aceba her bir paypal hesabı yada profil için mi sözleşme yapıyoruz bunu merak ettim

Ama ikinci kanala başvurdupumda para kazanmalar kapanmıştı bu gün videoların para kazanmaları da açılmış hocam bu normal mi?

Aceba her bir paypal hesabı yada profil için mi sözleşme yapıyoruz bunu merak ettim

normal hocam.

dediğim gibi ben her dashboardda tek kanal kullanıyorum profil için tek sözleşme mi oluyor bilgim yok ama sanmıyorum öyle olduğunu her kanala ayrı sözleşme olmalı diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri