Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

[MENTION=13991]Fassbinder[/MENTION] 1 dashboarda 1 paypala bağlı olan kanalarin hepsi toplanacak ..

orada hangi kanalın sözleşmesi daha girilmemişse " Not Signned " yazısıyla karşılacaksınız. ( Dashboarda yeni sözleşme imzaladıklarınızda " Not Signned " yazabilir. eger zaten imzaladiysaniz telaş etmeyin düzelecektir.

Her kanal için ayrı ayrı Sözleşme imzalamak şart ..

[MENTION=13991]Fassbinder[/MENTION] 1 dashboarda 1 paypala bağlı olan kanalarin hepsi toplanacak ..

orada hangi kanalın sözleşmesi daha girilmemişse " Not Signned " yazısıyla karşılacaksınız. ( Dashboarda yeni sözleşme imzaladıklarınızda " Not Signned " yazabilir. eger zaten imzaladiysaniz telaş etmeyin düzelecektir.

Her kanal için ayrı ayrı Sözleşme imzalamak şart ..
hocam bende 5 6 kanal var 1 dashboardda toplanmadı kanallar ama?

hocam bende 5 6 kanal var 1 dashboardda toplanmadı kanallar ama?

daha dashboardları tam oturmuş değil .. 3-4 gün önce kesinlşen kazançlar yazarken şimdi yazmıyor. Yani dashboard tam olarak bitmiş değil .. Bitirdilerinde sağlıklı bir dashboarda kavuşuruz

daha dashboardları tam oturmuş değil .. 3-4 gün önce kesinlşen kazançlar yazarken şimdi yazmıyor. Yani dashboard tam olarak bitmiş değil .. Bitirdilerinde sağlıklı bir dashboarda kavuşuruz

hocam ana mail kapalı alt kanala davetiye geldi bunun bi çözümü varmı ana maile giremiyorum

hocam ana mail kapalı alt kanala davetiye geldi bunun bi çözümü varmı ana maile giremiyorum

Alt kanala giriş yapabiliyorsan alt kanaldan kontrol paneli bölümünden davetiyeyi kabul edebilirsin. Eğer ki giriş yapamıyorsan gmaile gelen linkten girmeyi dene .. oda olmazsa alt kanalı ana mailden ayırmayı dene bunu yapabiliyorlardı galiba başım böyle bişey hiç gelmedi

Alt kanala giriş yapabiliyorsan alt kanaldan kontrol paneli bölümünden davetiyeyi kabul edebilirsin. Eğer ki giriş yapamıyorsan gmaile gelen linkten girmeyi dene .. oda olmazsa alt kanalı ana mailden ayırmayı dene bunu yapabiliyorlardı galiba başım böyle bişey hiç gelmedi

alt kanala giriliyo ama kabul edemiyorum ana kanala girin diyo daha e postaya gelmedi olmadı onu beklicem e posta ile oluyorsa kabul

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] mesaj kutun dolu buradan cvp vereyim .

girerken paypal adresini gmredin mi?yani ilk basvuruyu yaptiginda?

şimdilik dashboarda ekledigin halde eklenmemesinin en büyük nedeni dashboardın sorunlu olması yani sana özel bir durum degil .. refimle üye olmuş arkadaş bile başvuru kabul diyor ama aktif kanalar bölümünde gözükmüyor. Bunun sebebi belirttiğim gibi Dashboardın oturmamış olması

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] mesaj kutun dolu buradan cvp vereyim .

girerken paypal adresini gmredin mi?yani ilk basvuruyu yaptiginda?

şimdilik dashboarda ekledigin halde eklenmemesinin en büyük nedeni dashboardın sorunlu olması yani sana özel bir durum degil .. refimle üye olmuş arkadaş bile başvuru kabul diyor ama aktif kanalar bölümünde gözükmüyor. Bunun sebebi belirttiğim gibi Dashboardın oturmamış olması

bugune kadar sorunsuz ödeme aldım ama dashboardı aktif ettim diye ordaki bilgilere ödeme yaparlarsa paypal bir türlü yazılı kalmıyor orda. )

2 gün önce refle partnere sokgutum kanala hala sözleşme gelmedi ayrıca dashboradda gözükmüyor. kendine ayrı bi dashboard'ı var:d

2 gün önce refle partnere sokgutum kanala hala sözleşme gelmedi ayrıca dashboradda gözükmüyor. kendine ayrı bi dashboard'ı var:d

Şuan herkesde durum öyle yani bana sana yapılmış bir haksızlık degil yüzde 99 düzelecektir bu sıkıntı. mail atan arkadaşa sabirli olun diye yazmislardi dashboardla ilgili sorular sormusdu üst üste ..

valla panelin gelmesi iyi mi oldu kötü mü oldu bu ay görücez paypal değiştirme dışında sadece karışıklık bana göre

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=14622]medser[/MENTION] [MENTION=13991]Fassbinder[/MENTION] [MENTION=12133]hidan[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=13668]yavute[/MENTION]
Ben quiz partnerde dizi film kanalı yapıcam spam olarak sizce atarlar mı?siz yapıyor musunuz dizi film kanalı falan ben de başlıcam abilerim fakat atarlar mı paramı öderleri mi bunun gibi aklıma birçok soru takıldı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

@acan38 @HunterLord @medser @Fassbinder @hidan @UgurSeyma @dervegider @yavute
Ben quiz partnerde dizi film kanalı yapıcam spam olarak sizce atarlar mı?siz yapıyor musunuz dizi film kanalı falan ben de başlıcam abilerim fakat atarlar mı paramı öderleri mi bunun gibi aklıma birçok soru takıldı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

http://www.ytpara.com/partner-networkleri/40888-partnerler-hakkinda-kisa-kisa-aciklamalar.html

.Life " USA ", " BBC " , " Discovery Belgesel " paylaşımlarınız varsa girmeyin atilirsiniz.

böyle diyor hocam ama ben disneyin filmini falan paylaşıcam dünya engeli eşleşeni geçilmiş şekilde sıkıntı çıkarır mı yani dizi film kategorisi?

disney hiç çalışmadım ama bence riskli hocam,yine de kendin deneyip görmen lazım bazı şeyleri,kimse birşeyin garantisini veremez burda

.Life " USA ", " BBC " , " Discovery Belgesel " paylaşımlarınız varsa girmeyin atilirsiniz.

böyle diyor hocam ama ben disneyin filmini falan paylaşıcam dünya engeli eşleşeni geçilmiş şekilde sıkıntı çıkarır mı yani dizi film kategorisi?
risk almadan para kazanamazsın sen de biliyorsun
bunlar formalite şeyler..en kötü bi kanalını feda edersin dene işte..
bunları pek yüklememeye çalış yükleyeceksen de ingilizce dilinde olmasın..bi sürü dil var..ama yine dediğim gibi formalite.dene kendin gör.

risk almadan para kazanamazsın sen de biliyorsun
bunlar formalite şeyler..en kötü bi kanalını feda edersin dene işte..
bunları pek yüklememeye çalış yükleyeceksen de ingilizce dilinde olmasın..bi sürü dil var..ama yine dediğim gibi formalite.dene kendin gör.

hocam siz yüklüyor musunuz yüklediğinizde nasıl bir sonuç alıyorsunuz merak ettim :)?Ayrıca dediğiniz gibi ingilizce çalışmıcam.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=14622]medser[/MENTION] [MENTION=13991]Fassbinder[/MENTION] [MENTION=12133]hidan[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=13668]yavute[/MENTION]

Dizi de partner riskli diyorlar.

Ben dizi kategorisinde adsense ile çalışıyorum. Sende öyle yap. Dizilerin ingilizce olmazsa telif riskini en aza inmiş olur. Partlere bölerek çalışırsan ünlem ihtimalini de en aza indirmiş olursun.;)

Dizi de partner riskli diyorlar.

Ben dizi kategorisinde adsense ile çalışıyorum. Sende öyle yap. Dizilerin ingilizce olmazsa telif riskini en aza inmiş olur. Partlere bölerek çalışırsan ünlem ihtimalini de en aza indirmiş olursun.;)

hocam adsense çalışırım da ünlem sorunu olur 1 saatlik videoyu 4 parta bölsem ünlem gelir mi yine?dediğim gibi ünlem sıkıntı

hocam adsense çalışırım da ünlem sorunu olur 1 saatlik videoyu 4 parta bölsem ünlem gelir mi yine?dediğim gibi ünlem sıkıntı

Ünlem belirli filmlere geliyor.
Ünlem getiren bir diziyi 4 parte bölüp yüklersen 4 ü de ünleme düşer.
Ünleme düşmeyen bir dizinin hiç bir part i ünleme düşmez.

Ben dizilerde %80 geçiyorum ünlemi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri