Quiz Odemeler için biraz daha sabır

Sanki herkesin yüzlerce özgün kanalı var ve adamlar özgün kanalları atıp parayı ödemem diyormuş gibi konuşuyor herkes şaşırıyorum. Valla benim de özgün kanalım yok ve her an para gelmesi kesilebilir diye bekliyorum, sonuçta özgün değil youtube'ta bu yasak ve yasağı çiğnememize izin veren bir partner artık yeter dediği için mi kötü oluyor? İlginç bir mantık.

ek olarak adamlar aylardır mail atarak yeni politikaları gönderiyorlar ama gel görde bizim akılsız millete anlat içerikleri sahiplenmeler quize hırsız muamelesi adam kapananı ödemiyorum dedi niye bu kadar büyütüldüyse.

13 -15 Ağustos arası 2 kanalın kesinleşmiş rakamları gözüküyor du.

Şu an girmek istediğim de ise dashboarda;

giriş yapılmıyor. Bu durumda kanallar quizden atılmış mı oluyor.

Eğer şayet öyle ise hiç bir kanalımda telif vs hiç bir şey yok.

Ya da kanal atılması nasıl oluyor biraz açıklarmısınız?

dashboarda gıremıyorsan odeme alamazsın dıyolar

ek olarak adamlar aylardır mail atarak yeni politikaları gönderiyorlar ama gel görde bizim akılsız millete anlat içerikleri sahiplenmeler quize hırsız muamelesi adam kapananı ödemiyorum dedi niye bu kadar büyütüldüyse.

arkadaşım kafanmı güzel. SADECE KAPANANI ÖDEMİYORUM MU DEDİ? haziran ve temmuz kapananlarınıda ödemedi aldığı halde! ayrıca tüm kanalları partnerden atıp parasını ödemedi yani açıklarıda ödemedi yani hiç para ödemedi. şöyle saçma sapan yorumlarla gelmeyin şuraya ya!

dashboarda gıremıyorsan odeme alamazsın dıyolar

ayın 15 şine kadar giriş yapabiliyordum. şu son 1 2 gündür giriş yapılmıyor.
kanallar temiz. her hangi bir mail gelmemiş quizden.

kanala giriş yaptığımda halen quize bağlı gözüküyor
bu nasıl oluyor peki :(

ayın 15 şine kadar giriş yapabiliyordum. şu son 1 2 gündür giriş yapılmıyor.
kanallar temiz. her hangi bir mail gelmemiş quizden.

kanala giriş yaptığımda halen quize bağlı gözüküyor
bu nasıl oluyor peki :(

büyük ihtimal yakında atılacak. çünkü panele girmeyen kanallara %100 ödeme yapmıycaz dediler

büyük ihtimal yakında atılacak. çünkü panele girmeyen kanallara %100 ödeme yapmıycaz dediler

Biraz önce bir ablamızın kanallarını kontrol ettim toplam 5 tane

her kanalına giriş yapılırken 2 parola şeklinde giriş yaptı.

1. yt kanal parolası
2. sanırım quizin güvenlik seviyesini arttırmak için yenilik amaçlı getirdiği bir parola sistemi (bunu bilmiyordum daha öncesinde)

bu 2 aşamalı güvenlik kontrolü acaba atılmakta veya atılmamakta etken olur mu?

kontrolünü yaptığım her 5 kanalda quize giriş yaptı. 3 haneli rakamlar söz konusuydu. hatta 1 kanalında telif bile vardı.

Bu ayrım neye göre yapılıyor peki. Neye göre atıyorlar partnerlikten :mad:

Biraz önce bir ablamızın kanallarını kontrol ettim toplam 5 tane

her kanalına giriş yapılırken 2 parola şeklinde giriş yaptı.

1. yt kanal parolası
2. sanırım quizin güvenlik seviyesini arttırmak için yenilik amaçlı getirdiği bir parola sistemi (bunu bilmiyordum daha öncesinde)

bu 2 aşamalı güvenlik kontrolü acaba atılmakta veya atılmamakta etken olur mu?

kontrolünü yaptığım her 5 kanalda quize giriş yaptı. 3 haneli rakamlar söz konusuydu. hatta 1 kanalında telif bile vardı.

Bu ayrım neye göre yapılıyor peki. Neye göre atıyorlar partnerlikten :mad:

kafasına göre hocam bir şart şurt yok hepsini atıyor işte halada atıyor, panele girmeyip hala atılmamış olanlar çok yakında atılacak demek

Simdi uzunca dusuncelerimi yazarim konu kilitlenir :) ( Quizin avukatı değilim bunu yazan kesin olur :) )Ben yinede yazip göndereyim, Öncelikle MN ve Freedom paraların üzerine yatarken Kimse Quizi biLmiyordu [MENTION=15193]Devi[/MENTION]Le sayesinde hepimiz ogrendik. Öncelikle [MENTION=15193]Devi[/MENTION]Le ' ye Sonsuz teşekkürler. Adsenselerin İşleme girmediği zamanlarda onun Açtığı konu sayesinde sığınacak bir partnerimiz oldu. 2 yıl oldu galiba quiz yada Life ile çalışalı adamlar bugune kadar Sorunsuz ödemelerimizi yaptı, Bugun ödemeleri yapmadığı için küfür mü istersiniz hakaret mi istersiniz cinayette teşebbüse meili insanlarımı istersin ne istersen var şuan forumda, Abicim Quiz olmiyaydı belki sen 1 yıl önce bu işi birakmıştın birazda Son 1 yılda ödemesini aldığınız 10 ay için şükredin.

2 ay önce de 4 ay önce de 6 ay önce de Her defasında quiz life ********dir paramızı yiyecek dediniz her defasında adamlar yuzunuzu kızarttı, geçen ayda ödemeleri yapmıyoruz diyebilirlerdi benim tanıdığım 1 arkadaş 6 haneli ödemesini aldı geçen ay, Adamlarda demek ki gerçektende bir sıkıntı var, Adım gibi hatırlıyorum Life nin bana yazdığını 1 sene önce Google bize sorun çıkarmadığı sürece ödemelerinizi yaparız dediler ve yaptılarda. Ben bugun adamlara neden son 2.3 aylık kazancımı vermiyorlar diye Beddua etmiyorum bugune kadar ödedikleri paralar için şükrediyorum. 1 Yıl önce adsense banlanlarında quiz olmasaydı forumda şuan Isyan edenelrden %40 yoktu bile!!

Bundan sonra ne mi olacak onuda size yazayım, Aşırı spamcılar günlük 100 Kanal yapan spamcılar bu işten artık biraz zor ekmek yiyecek, Her partner kendince şartları zorlaştıracak, Adsense bağlanan beli kanal sayısından sonra olurda 2*3 artık kaç taneyse kapandığında Adsenseyi çöp adsenseye çevirecek,

kesinlikle katılıyorum kardeş bu iş QUIZ in yaptıgı bişey değil google nin zoruyla oluyor.ve hala quıze ben kanal baglıyorum düzgün çalış az öz bişeyler al quızıde bugün bunu yapmaya zorlayanlar birazda biziz:(

kafasına göre hocam bir şart şurt yok hepsini atıyor işte halada atıyor, panele girmeyip hala atılmamış olanlar çok yakında atılacak demek

hocam biraz fazla kafa şişirdim ama son bir şey sorayım konuyla alakalı.

peki ıskarta da bekleyen hali hazırda quiz kanallarıma giriş yapınca yeni üyelik sözleşmesi kabul et seçeneği çıkıyor önüme.

madem quiz bundan sonra sorun çıkartacaksa. ıskarta da ki bu kanalların sözleşmesini kabul etmemem mi gerekiyor? kanalları tamamen partnerden nasıl kurtarabilirim yani.

hocam biraz fazla kafa şişirdim ama son bir şey sorayım konuyla alakalı.

peki ıskarta da bekleyen hali hazırda quiz kanallarıma giriş yapınca yeni üyelik sözleşmesi kabul et seçeneği çıkıyor önüme.

madem quiz bundan sonra sorun çıkartacaksa. ıskarta da ki bu kanalların sözleşmesini kabul etmemem mi gerekiyor? kanalları tamamen partnerden nasıl kurtarabilirim yani.

kanallar quizde ise çıkamıyosun onlar atıyor benim bildiğim hocam ama sen yinede partnerden kaldırılma isteği gönder dene şansını

Kesinlikle doğru. Ytparada coğunluk nereye hareket ediyorsa o yolu seçmeyeceksin arkadaş. Adsenseler ödenmediğinde ben de yüzlerce kanalimi taşıyabilirdim ama basbas bağırıyordu quizin kelek yapabileceği. Bu eylül güncellemesi olmasaydı da bi sebep bulup çarpacaklardı eminim. Biraz suların durulmasını bekleyip benzersiz bi yol haritası çizmeli herkes.

Hocam dediklerinize kısmen hak veriyorum, ihtiyaçlarını karşılayanlar tabikide buzamana kadar şükreden kişilerdir. Ama ben burdan elde ettiğim gelirle hayatımı geçindiriyorsam, güvenip borca girmişsem vs. tamda ödemelerin yapılacağı tarih kanalları silip size para mara yok denildiğinde ne yapsın insanlar, bu ayın borçlarını kiralarını ihtiyaçlarını geçen 10 ay aldıkları gelirleremi saysınlar, ne küfür etmesi helali hoş olsun mu desinler. Konuya bu gözle bakanların zaten durumları ortada ve rahatlıklarıyla zor durumda olanları rahatsız etmeye devam ediyorlar.

bu para hiç bir zaman sizin olmadı defalarca yazıldı gelen paraya ikramiye gözüyle bakın diye. Full özgün kanalın olsa bile güvenmemek lazım. Ben ne kanallar gördüm 500k 1 milyon abonesi olupta özgün olan. Teliften kapanmayan kanal topluluktan kapanıyor. Hemde 1 tane toplulukla kapanan kanallar bile gördüm.

haziran temmuz kapananları ödeseler bari. haziran kapanan ödemesi kesinleşti onu bile ödemezlerse yuh artık

Hocam dediklerinize kısmen hak veriyorum, ihtiyaçlarını karşılayanlar tabikide buzamana kadar şükreden kişilerdir. Ama ben burdan elde ettiğim gelirle hayatımı geçindiriyorsam, güvenip borca girmişsem vs. tamda ödemelerin yapılacağı tarih kanalları silip size para mara yok denildiğinde ne yapsın insanlar, bu ayın borçlarını kiralarını ihtiyaçlarını geçen 10 ay aldıkları gelirleremi saysınlar, ne küfür etmesi helali hoş olsun mu desinler. Konuya bu gözle bakanların zaten durumları ortada ve rahatlıklarıyla zor durumda olanları rahatsız etmeye devam ediyorlar.

Ben neredeyse herkese bu cumleyi kurdum : Youtubenin parasına güvenmeyin. Cebinize girmedği sürece bir iş yapmayın diye onlarca defa yazmışımdır. bu arada ben helali hoş olsun demedim para helal olsunda demedim sadece geçmişte aldığım paralar için şükrediyorum ve ödemedikleri için bir sebebleri vardır dedim. Şuan quizde kalan parayı yazmiyim kazanç paylaşımına girer baya yuksek bi mebladır. yani herkesten daha çok istiyorum ödenmesini ama adamlara da ne sövüyorum ne beddua ediyorum cunku 1 yıl once adsenseler banlanırken insanlar bu işi bırakma noktasına gelmişti.

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

bu para hiç bir zaman sizin olmadı defalarca yazıldı gelen paraya ikramiye gözüyle bakın diye. Full özgün kanalın olsa bile güvenmemek lazım. Ben ne kanallar gördüm 500k 1 milyon abonesi olupta özgün olan. Teliften kapanmayan kanal topluluktan kapanıyor. Hemde 1 tane toplulukla kapanan kanallar bile gördüm.

o arada yazmışlar pardon şimdi farkettim

buarada arkadaslar lutfen duzgun bı partner fırması varsa bana ulasın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri