Quiz Odemeler için biraz daha sabır

Sanki herkesin yüzlerce özgün kanalı var ve adamlar özgün kanalları atıp parayı ödemem diyormuş gibi konuşuyor herkes şaşırıyorum. Valla benim de özgün kanalım yok ve her an para gelmesi kesilebilir diye bekliyorum, sonuçta özgün değil youtube'ta bu yasak ve yasağı çiğnememize izin veren bir partner artık yeter dediği için mi kötü oluyor? İlginç bir mantık.

Yine bi yasakçı :D Snn yasak dediğin şeyi adsense takır takır ödüyor. Spamı bu kadar bilipte spam yapan arkadaşlar lütfen özgüne geçin.

Arkadaşlar bende şöyle bi durum var 1 tane dashborada banka tanimlamamistim haziran kazaclarini almamıştım o kazaclarini alma şansım varmı sizce mesaj atayimmi Qize

Az önce gelen bir mail dashboarda girilmiyordu tüm kanallar atılmış durumdaydı..

"A transfer to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement."

Az önce gelen bir mail dashboarda girilmiyordu tüm kanallar atılmış durumdaydı..

"A transfer to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement."

Türkçesi :D

tek panelde 10 dan fazla kanal bağlamayın. Tüm panellerin ödeme alma numaraları farklı olsun.

Ağlama diyemem gozleruma yar..Dere doldurur yaslaru hasretinden yar..

\ ödemenizi yapmayacağız diyor haziran kapanan + temmuz atılanlar.

haziran ayı kapanan kanalımı ana dashboarrdan atmışlar ama giriş bilgileriyle quize girebiliyorum tek dashboard 31.08.2015 yazıyor ödeme kesinleşmiş bakiye . Ödemeleri gerek değil mi hocam ?

hazıran kapananları odemesı degılde en cok benı quizin bitmesı uzuyor,oysakı ne umıtlerım vardı :(

haziran kapalı kanal kesinleşti ama ödemicez diyorlar dolandırıcılıktan başka bişey değil bu allahsız ********ler. zaten Life sayfasına girin cevap veren arkadaşın keyfi son derece yerinde alaycı cevaplar veriyor millete. vurdular milyon dolarları keyifler tıkır tabi.

haziran ayı kapanan kanalımı ana dashboarrdan atmışlar ama giriş bilgileriyle quize girebiliyorum tek dashboard 31.08.2015 yazıyor ödeme kesinleşmiş bakiye . Ödemeleri gerek değil mi hocam ?

Ödemeseler şaşırmam Eylül'de gelecek bir kural için haziran kapananların ödemesi şu tarihte yapacağız diye mail atıp sonradan ödemiyorlarsa :o

haziran kapalı kanal kesinleşti ama ödemicez diyorlar dolandırıcılıktan başka bişey değil bu allahsız ********ler. zaten Life sayfasına girin cevap veren arkadaşın keyfi son derece yerinde alaycı cevaplar veriyor millete. vurdular milyon dolarları keyifler tıkır tabi.

kim ödemicez diyo ben life a sordum quize sorun dediler,quiz mi dedi ödemicez diye :@

kim ödemicez diyo ben life a sordum quize sorun dediler,quiz mi dedi ödemicez diye :@

facebookta biri sormuş haziran kapalı kanallar ödenmicek doğru mu diye ? doğru demiş.

haziran parasını çoktan aldılar temmuzu da almışlardır ancak bari haziranı ödeseler. zaten milleti kazıkladılar hazıran'ı bıraksınlar bari dicem ama para tatlı gelmiştir.

facebookta biri sormuş haziran kapalı kanallar ödenmicek doğru mu diye ? doğru demiş.

haziran parasını çoktan aldılar temmuzu da almışlardır ancak bari haziranı ödeseler. zaten milleti kazıkladılar hazıran'ı bıraksınlar bari dicem ama para tatlı gelmiştir.

valla haziran kesinleşenleri ödesinler bari ş*refsizler

yarın quiz ödemeleri başlıyor rahat olsun biraz facede life görevlisi quiz ödemelerinin yarın başlayacağını yazdı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri