kapananlar odenmıyecek denılıyor ama kesın odenıp odenmıyecegı anlıcaz,ınsallah yarın su odemeler yapılır artık
ilk kez kapanan kanal parası alıcaktım nasip olmayacak bu gidişle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapananlar odenmıyecek denılıyor ama kesın odenıp odenmıyecegı anlıcaz,ınsallah yarın su odemeler yapılır artık
buarada arkadaslar lutfen duzgun bı partner fırması varsa bana ulasın![]()
Sanki herkesin yüzlerce özgün kanalı var ve adamlar özgün kanalları atıp parayı ödemem diyormuş gibi konuşuyor herkes şaşırıyorum. Valla benim de özgün kanalım yok ve her an para gelmesi kesilebilir diye bekliyorum, sonuçta özgün değil youtube'ta bu yasak ve yasağı çiğnememize izin veren bir partner artık yeter dediği için mi kötü oluyor? İlginç bir mantık.
Az önce gelen bir mail dashboarda girilmiyordu tüm kanallar atılmış durumdaydı..
"A transfer to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement."
Türkçesi![]()
Ağlama diyemem gozleruma yar..Dere doldurur yaslaru hasretinden yar..
\ ödemenizi yapmayacağız diyor haziran kapanan + temmuz atılanlar.
Ağlama diyemem gozleruma yar..Dere doldurur yaslaru hasretinden yar..
\ ödemenizi yapmayacağız diyor haziran kapanan + temmuz atılanlar.
haziran ayı kapanan kanalımı ana dashboarrdan atmışlar ama giriş bilgileriyle quize girebiliyorum tek dashboard 31.08.2015 yazıyor ödeme kesinleşmiş bakiye . Ödemeleri gerek değil mi hocam ?
haziran kapalı kanal kesinleşti ama ödemicez diyorlar dolandırıcılıktan başka bişey değil bu allahsız ********ler. zaten Life sayfasına girin cevap veren arkadaşın keyfi son derece yerinde alaycı cevaplar veriyor millete. vurdular milyon dolarları keyifler tıkır tabi.
kim ödemicez diyo ben life a sordum quize sorun dediler,quiz mi dedi ödemicez diye![]()
facebookta biri sormuş haziran kapalı kanallar ödenmicek doğru mu diye ? doğru demiş.
haziran parasını çoktan aldılar temmuzu da almışlardır ancak bari haziranı ödeseler. zaten milleti kazıkladılar hazıran'ı bıraksınlar bari dicem ama para tatlı gelmiştir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.