Quiz sonrası MN ile çalışmayı düşünen arkadaşları bekliyoruz! %85 veriyoruz!

Onur [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ref verdiyse kesin ödemeler yatıcak diyordur :D Mn Goo Goo :D

Quiz Mn de ne farkı kaldı anlamadım panele bile giremiyorum,içindeki param nolacak, 1000 izlenim 10 aboneyle uğraşmaktansa MN ye boş kanalla spam yapmak daha mantıklı geliyor.

hocam valla şu yazıdaki samimiyetin hatrı için bile çalışılır yani :)
ama mantıklı olmaz :D

Var abi hala çalışmak isteyen :D Çalışmak isteyen gelsin diyorum, zorla değil ya :)

Hatta isteyen herkese rec de ayarlayacağım uzun süre sonrasında bile olsa. Yani herkese %10 + %5 de ekstra vereceğim yani totalde %85'ini kazancınızın alacaksınız. Eğer ödeme yaparsa MN :) PM atın yeter.

---------- Spam Engelliyici 16:37 ---------- Önceki Mesaj 16:36 ----------

admınım sız mn yetkılelerı ıle konussanızda kapananları odeseler :)

Onlarla bu konuda anlaşmak Youtube'ten 3 MCN 2 Rollup tool almaktan daha zor :D

hocam bir liste yapalım
3-5 partner firma iyiden kötüye
1 mm
2 rec
3 xx
gibi quizden atılan kanallarımızı hepsine böler bağlarız.
quizden başka partnerle çalışmadım şimdiye kadar nasıl bağlayacağız oda belirtilirse müthiş olur

Hocam şu %70 değilde %80 yapsak ne hoş olurdu.REC %80 veriyor.

f.lag biterse gelirim :D fl.ag var kanallar kapanıyor :D

ah%2Bmona.gif

Bknz: Halamın bıyığı olsa amcam olurdu :cool:

quiz kapananları ödemeyecekse mn mantıklı kapananları ödemeyecen bide 1k izlenim mi beklicez burda boş kanal sokarız daha iyi :D

%85 ile REC almak isteyen varsa bana ulaşması yeterli :) Hesabınızı açıyoruz, teslim ediyoruz. Hesaba sokulan tüm kanallardan %15 ekstra kazanmış oluyorsunuz. %70 normal kazanç %15 ekstra ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri