Quiz sonrası MN ile çalışmayı düşünen arkadaşları bekliyoruz! %85 veriyoruz!

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] konu sahibini görenlerin bulanların bulunduğu yeri bilenlerin bildirmeleri rica olunur.

2 ayda bir ödemesi sıkıntı.300 kanaldan fazla boşta bekletiyorum ben de

hocam adsense soksan ünlem veriyor, hadi vermedi diyelim bu kanallar belkide mimlenmiştir işleme girmez adsense çöp olur.
bakıyorum piyasada başka partnerde yok. en bilindik mn hiç yoktan 3 hanelileri sektirmeden ödüyor adamlar.
zaman kaybetmeden sokmak lazım mnye. 1 eylülde hiç almazlar belkide.

mn ödeme gününde iki aylık kazancı mı ödüyo yoksa bir aylık kazancı iki ay sonra mı ödüyo ?

Merhaba arkadaşlar, Quiz Network problemleri sonrasında Music Nations ile çalışmayı bekleyen tüm arkadaşları network'e bekleriz. http://networks.musicnationsnetwork...=35&refer=2A347CF6-845E-4A09-AA40AB0C7973465A adresinden başvuru yapabilirsiniz. Neden Music Nations? Sorusuna mantıklı bir cevabım yok, ama yine de çalışmak isteyenler mevcut, bekleriz :)

Arkadaş quiz kapanan kanalları ödemiyor ama siz sapasağlam kanalın ödemesini yapmıyorsunuz birde milleti davet ediyorsunuz bu ne pişkinlik böyle.

yani hocam bankamı kullanlım mnde anlamadım

Hayir hocam banka filan kullanmayim hatda bence hic networke kanal sokmayin :) mnda banka ekleyenlerde dashboardda odendi yaziyor ama banka hesabina gelen giden yok msjlarada bankanizda sorun var biz odedik diye donuyolar . her kesinde bankasinda sorun yoktur herhalde :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] kanallarımı bağlamaya başlıyorum. pm atacağım daha sonra

Hocam 1 paypal 1 kanal mıdır mn de hiç toplu çalışmadım.toplu çalışmak için ne yapmam lazım

Sizin Reften Başvurunca direk %85 mi oluyor hocam ?

peki mnde 1 eylülde kanalları atacağına dair bir bilgi verdi mi? hala boş kanal alıyor mu?

Boşa yazmayın admine 2 pm attım cevap gelmedi o da quiz ayaklarında....
Kendimi altıncı his filminde hissediyorum bazen kimse cevap vermeyince

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri