Quiz ve Life'ın ardından gelen alternatif ne?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Baglayin mn ye arkadaslar kanal kapanmadigi surece cayir cayir odeme aliyorsunuz

açık kanalı ödeyen ve ödemeyi quiz gibi bir sonraki ay yapan partner var mı?

söylesinlerde bu partnerede günde 200 kanal basın demi quize dönsün sonra gene.

Ayda max 30 kanal yaparım bot kullanmam soylicek varsa bana söylesin özel yöntemlerde söylerim [emoji23] [emoji23] bakalım kac pm gelecek :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle katılıyorum ;) zaten herşey bu sebepten oluyor aç gözlülük herkes dozunda yapsa işleri olay buralara gelmeyecekti şuanda.
elbette piyasada partner var ama kimse burada paylaşmaz bencede paylaşmamalı bu işe zaten önem veren kişi biraz para öder ve öğrenir veya kendi dener bulur. bu kişilerde zaten temiz çalışan kişilerdir ;)

8 partner denedim hepside bir hafta 10 gun kazanci alip kanalı atılar artık partnerlein para kazanma sekli bu ne yazık ki partnerle ugrasmayın bence bosuna basıma geldi ondan diyorum 2k aboneli kanlaı vsp ye soktum gunluk 50 dolar getirisi vardi adamlar 10 gun sonra atılar politikamıza uymuyor kanlaınız diye uymuyorsa 10 gunun parasını niye vermiyorsun

[MENTION=38355]Calavera[/MENTION] oooo partner alırım 1 dal :)

Yok hocam bir daha bu konu hakkında bise yazmicam iyilik yaramaz kimseye..

partner falan yok bılındıkler almıyorsa kımse almaz yeni acılan partnerlerde somurum sonra adsens gıbı tekmeyı basar saglam ve duzenlı bı yer bosuna aramayın

kesinlikle katılıyorum ;) zaten herşey bu sebepten oluyor aç gözlülük herkes dozunda yapsa işleri olay buralara gelmeyecekti şuanda.
elbette piyasada partner var ama kimse burada paylaşmaz bencede paylaşmamalı bu işe zaten önem veren kişi biraz para öder ve öğrenir veya kendi dener bulur. bu kişilerde zaten temiz çalışan kişilerdir ;)

Günde 200'er spam kanalı otomatik alan partner yok zaten hocam.
Ortada gizli saklı bir iş de yok. Son haftalarda açılan kanallar ortada. Üşenmeyen teker teker baksın. %1 partnerli spam bulunuyor bulunmuyor.
Onlar da öyle firmaya zarar verebilecek yüzlerceyi bırak onlarca bile etmiyor.
Muhtemelen firmaların gözlerinden kaçmış kanallar var tek tük.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri