Quiz ve Life'ın ardından gelen alternatif ne?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Mn de 3 kez açık olan kanalların hepsini aldım,kanal kapanmadığı sürece en azından sıkıntı yok gibi duruyor

Tamamdır, o zaman 3 alternatif oluştu.

Quiz Life MN bu üçü yeter baya.

MN kazanca bloke koyuyor diyorlardı bir de o var bu arada ? Temiz kanalın kazancına bloke koyuyor mu ?

Tamamdır, o zaman 3 alternatif oluştu.

Quiz Life MN bu üçü yeter baya.

MN kazanca bloke koyuyor diyorlardı bir de o var bu arada ? Temiz kanalın kazancına bloke koyuyor mu ?

1)MN kapanan kanalın parasını ödemiyor.
2)cpm cmp2 yüksek olursa bloke koyuyor ödemiyor.
3)Kazanç 1000 dolar üzerine falan çıktığı anda yine bloke koyuyor ödemiyor. (Temiz kanal olsa bile)

Bunları düşün ondan sonra MN ye geç
life iyidir ama
QUİZ babadır...

Music Nation'dan sıkıntısız ödeme alan var mı ?

Bu olabilir 3. alternatif hem kolay alıyor.

benim şahsen life ve quizden sonra 3. partnerimdir musicnation

6 aydır sıkıntısız ödeme alıyorum
tek kanaldan hic 4 haneli almadım
4 haneliye sıkıntı cıkarırlar mı bilmem :)

Machninma kanks, çizgi film felan alıyor, kapanan kanalın parasınıda ödüyorlar.
Sende buldun da şeylisini istiyon müdür :D anla işte
Dayı herşeyden önce lifetan machima v.s. önce benim için QUİZ NETWORK geliyor.
Reis geçen biri dedi denedim kabul ettiler tam bende bilmiyorum açıkçası ama şu anlık sorun yok, ve gerçekten en iyi partner firmalarından da biri bu.
Arkadaşlar bir tavsiyem daha var size %30 kesinti yapan MUSİC NATİONS partner kullanan arkadaşlar var, ipi sapı kabul ediyor diye.
Konu dışı olacak birazda hocam seni takdir ettim hiç bir mesajda kendini tekrar etmemişsin. Her seferinde farklı sıfat kullanmışsın :D

MN 600 doalrima bloke koydu kanali sildim bende. Skype üzerine parasina bloke koyulan kullanicilara türkce küfür dahi ediyorlarmis foruma konusu vardi bir arlar.

1-Qiuz
2-Life
3-machinima
4-RPM (%40 kesinti var. Özgün icerikle girdikten sonra icerik degisitirebilinir. Her türlü ödeme yapiyor, asla bir kurusun kalmayacak bir ag.)

MN iyi bir alternatif gibi geldi.
2 sorum var.50 kanal açıp her birine 3-5 normal içerikli video koyup başvursam (Örn: kedi videosu) MN kabul eder değil mi?
Birde tüm bu 50 kanalı tek panelden kontrol edebiliyor muyum MN'de.
Bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

Tespitin şey :D harbi [MENTION=12961]mexis[/MENTION] dayı nedir bunun aslı :D

Dostum bende bilmiyorum sizi ve forumu sevdiğimden arkadaşlara karşı her şey çıkıyor ağzımdan dayı,müdür,reis v.s. :D

Az da ar*goyu serbest bıraksalar daha neler diycemde :D

Dostum bende bilmiyorum sizi ve forumu sevdiğimden arkadaşlara karşı her şey çıkıyor ağzımdan dayı,müdür,reis v.s. :D

Az da ar*goyu serbest bıraksalar daha neler diycemde :D

Aman geçen skypeden ettiğin laf hala aklımda gözünü sevim argo kullanma :D

MN iyi bir alternatif gibi geldi.
2 sorum var.50 kanal açıp her birine 3-5 normal içerikli video koyup başvursam (Örn: kedi videosu) MN kabul eder değil mi?
Birde tüm bu 50 kanalı tek panelden kontrol edebiliyor muyum MN'de.
Bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

Kabul eder, her birinin ayrı dashbordu olur kanalları tek yerden kontrol etme şansın yok.

---------- Spam Engelliyici 12:50 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------

Aman geçen skypeden ettiğin laf hala aklımda gözünü sevim argo kullanma :D

Bazen farkında olmadan yanlışlıkla yazıyorum hemen editliyorum siz görmeden yoksa yiyecem banı :D

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] Ama hacım Seni ayrı seviyorum bilmiyorum da sığdırasım gelmiyor hani yanlış anlama sevgi bakımından :D Nedensiz sevgi benimkisi ♥

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri