Quiz Yenilikleri Okuyun.

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

Pala

Kayıtlı Üye
1. Spam videolu kanallar atilmadiysa atilacakmis.
2. Partner basvurusu yapacak olanlar icin Alimlari sadecs ozgun yani kendine ait video ve 500 abone + 5000 izlenim istiyorlar.
3. Paypal ile baglantisini kestiler , hala paypala bagli ise d degistiin ayin 10 kadar yoksa odeme alamazsiniz.
4.Yeni odeme sekilleri Banka ve Webmoney Hesabiniz olacak.
5. Banka islemleri icin dolar bazinda vadesiz hesap acacaksiniz Akbank ve ziraat bankasi yillik 120 TL para kesiyor dolar bazinda ki hesabinizdan , durumu iyi olanlar dolar bazinda ki iban numarasini eklicekler QUİZ NETWORK sistemine.
6.Webmoney olanlar cuzdan eklicekler ama cuzdan almaniz lazim.
7. Dev haber: 1 telif aldiginiz halde atilacagini soyluyor adminler.

Not: arkadaslar elimde kaynak yok vardi sildim yani sonradan aklima geldi bilseydm faceden konusmalari silmezdim ne zaman atacak bilmiyorm benimde 8 tane kanalim bagli herkes gibi bende korkuyorum bana bu bilgileri verdi ne kadar dogru bilemem ben sadece adminin bana yazdigini soyledm bilginiz olsun diyerekten

Sanirim artik quiz ile kimse calismaz o 10 15 20 TL quiz satan arkadaslara soyluyorum adamlar awesomeness YADA adsense baglar daha iyi en azindan bu kadar sorun yok kimse vermez.

Son düzenleme:
kaynak nedir.?Spam videolar atılacak ?

sadece quiz değil bütün partnerler aynı durum da. özgün dışında hiç bir kanalı partnerler almaz alamaz. eylül den önce hasbel kader sistemlerin de kalmış spam kanalları da ödeme gününden önce atmış olurlar. hemen neden atmıyorlar diyecek olursanız çünkü para kazanmasını bekliyor çakallar.

spam kanallarım atılmamış olanları atacakmımış kaynak nedir?

Adamların hakkı. :) Hayırlısı olsun bakalım.

bu ay uygulamaya koyacaklarmıymış hocam ? birde kaynak nedir

O zaman Quiz de Fazla bi kanal kalmiyacak Spam kanallari atacaklarsa . veya Sirketi kapatiolar

dostum bişey söylüyorsun bari kaynak göster . şuan senin yazdıkların benim için hiçbirşey ifade etmiyor .

Admine facebook uzerinden mesaj attim sorular yonelttim bana bu cevaplad verildi konusma kayitlarini sildm ya keske silmeseydim fotolari atardim arkadaslar k.bakmayin suan elimde kaynak olarak bir belge yok moralimi bozular bende sildim tum konusmayi sayfayi da engelledim.Quiz sayfasima mesaj atip konusabilirsiniz arkadaslar

Admine facebook uzerinden mesaj attim sorular yonelttim bana bu cevaplad verildi konusma kayitlarini sildm ya keske silmeseydim fotolari atardim arkadaslar k.bakmayin suan elimde kaynak olarak bir belge yok moralimi bozular bende sildim tum konusmayi sayfayi da engelledim.

Aga unlu olmayami calisiosun?

Ben burdan şunu anladım adamlar Tükkanı kapatıp gidiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri