Quizden kanalları toptan atılan var mı ?

bu para kazanması kapatılanlar daha önce adsense bağlımıydı? adsense banlandı mı? gerçekten ilginç çoğu kişinin para kazanması kapatılmış merak ettim.

Tümü atılanlar nasıl bir işlem yapılorlardı.
Mesela ben 1 Kanal 1 Dashboard ve 1 wmz
her kanal için 1 adet wmz açıyordum.
bu hepsi atılanlardaki durum neydi de hepsi atıldı. bu şekildeydi ve atıldıysa durum kötü

Arkadaslar atılan kanallarınıza neden aramayın,rastgele atıldı kanallar. Ben hiç adsense çalışmadım, wmz de vardı banka da vardı. Devamı da gelecektir illaki..

Geçmiş olsun hepimize.
Net bir bilgi etmek mümkün değil herhalde. Ya öderlerrr yada ödemezler adamların elinde.
Hakkımı helal etmiyorum emeğimi helal etmiyorum onlar. Birde para kazanmalarını kapatmışlar Allah'dan bulsunlar.

Peki bu para kazanma kapalı kanalları açma yöntemi varmı.
Şu telefonla doğrulama yapıp açma haylen ie yarıyor mu ?

banada selamün aleyküm dedi kansızlar
türkiye ye o kadar nefret beslemişlerki kusuyorlar resmen

arkadaşlar bende bi gariplik var bana bu şekilde mail gelmiş fakat kanala baktığımda ayarlar kısmında hala Quizgroup a bağlı olduğu gözüküyor daha sonramı değişecek bu ?

kanalımda telif topluluk hiçbişe yok.
5k abone 7m izlenme var - yarı özgün kanal 1 yıldırda video yüklemiyorum.

atılanlara ödemesi yapılacak en azından. atılmayanların Allah yardımcısı olsun.

Tümü atılanlar nasıl bir işlem yapılorlardı.
Mesela ben 1 Kanal 1 Dashboard ve 1 wmz
her kanal için 1 adet wmz açıyordum.
bu hepsi atılanlardaki durum neydi de hepsi atıldı. bu şekildeydi ve atıldıysa durum kötü
hocam kanalları tek dashboardda toplayıp sonra dağıtmadığınzıa emin misin?

YT'ye ilk başladığımda 1-1,5 yıl önce yaptığım kanalları atmışlar 3-4 tane. Sanırım gelirsiz kalabalık yapanları temizliyorlar baya.

Evet ben quize basladigimdan bu yana hep tek kanal tek dashboard calistim. Ayirma hic yapmadim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çoğu forum kullanıcısı farkında değil inanılmaz fazla 2-3 kuruşluk quiz kalmıştı onuda attılr şimdi kanal takipte görünmüyor illa girip bakmak lazım 2-3 partner var millet ona yığılır onlara 2 aya patlar adsense patladı zaten... öyle sıkıştırılmış fare gibi bir oraya bir buraya kaçışıyoruz hayırlısı bakalım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri