Quiz'e Gösterilecek Tepkiler (liste)

konuyu baltalamak istemiyorum ama bos is partner haklari elinden alınsa ne yazar alınmasa ne yazar. biz paramızı geri almanın yollarını arayalım cunku adamlarım yaptıgı vurgun 300.000.000 milyon tl

300 mılyon degil hocam yanlısınız var 850 mılyon tl diye biliyorum ben :D:D:D

300 milyon uçuk bi rakam değil.

haziran kapanmışı
temmuz kazancı
ağustosun 15 günlük kazancı

hadi olsun 250 milyon tl bence çok rahat

Öncelikle Quiz'i savunmuyorum açık kanalları atmaları ve paralarını ödememeleri yanlış.Son güncellemeden sonra adamlar Daha önceden kapanan kanalların banka,wm,paypal hesaplarınla ilişkisi olan tüm kanalları açık-kapalı atmış bunun sebebi de partnerdeki aylık kapanma sayısı.Muhtemelen bu kapalı,açık kanalların paralarını Quiz'e ödemişlerdir. Quiz de artık cirosunun düşüceğini veya partnerinin kapatılacağını anlayıp paranın üstüne yatmıştır.Bu kararda Ceo'lardan gelmiştir.Ben yapılacak bir şey görmüyorum ve yapılacakların bize olumsuz yansıcağını düşünüyorum.Atmadıkları kanalları öderlerse İncubus hocanın dediği gibi her kanala ayrı dashboard ve ödeme yöntemi ile devam edilebilir.Tabi isteyen istediğini yapar istediği yere şikayet eder ben fikrimi söyledim.

Hocam zaten hemen yapalım demedim. Sürekli başlık açılıyordu hepsini bir araya topladım. Bu hafta bir gelişme olmazsa maillerden sonuç alınamazsa diye ekledim yazının hem başına hem sonuna. Maddeleri sıralayınca o kısım dikkatlerden kaçmış.

Açıkçası ben çok kovalama taraftarı değilim uğraşamam da. Rakam yazmak yasak ama üstüne su içerim geçerim ne yapalım. Açıkları atmasına da razı olduk ama ödemiyoruz dedi life yöneticisi. Darbe üstüne darbe. Atılan kanalın ve kapatılanın kazancı % 1.000.000 (yüzde yüz değil yüzde bir milyon) partnere ödenir. Kanal sahibine ödemeyen partner kalleştir. Hadi yeni güncelleme geldi kapananı ödeme. Tamam ye helali hoş olsun. Ama açıkları da aldı bunlar. Damara bastılar.

Bardağa dolu tarafından bakın da hainlik yapmayın adamlar kaç yıldır günü gününe tüm parları ödedi onlar da istemezdi böyle olmasını sonuçta googlenin youtube nin dayatmaları karşısında buna mecbur kaldırlar ki dereyi görmeden paçaları sıvamayın bir durun hele nolacak

kahve-fal%C4%B1nda-koyun.jpg

Valla sabrımı taşıran son post oldu hocam yapmayayım yapmayayım dedim o kadar ama :D

devam edin devam daha ortada birşey yok hemen hölüüü hökküüüü hain quiz adi quiz la bir durun adamlar bir açıklama yapsın. Neden benim açık kanallar duruyor da sizinkiler kapanmış boş boş iş yapıyorsunuz sonra wah wah wah bu olayların bu noktaya gelmesinin tek sebebide ******** adi flagcılar konunun 4. maddesi de flagı destekliyor devam edin devam goo

aslında arkadas dogruyu soylemıs bi yerde awe gibi yapmadı Allahtan oyle yapsaydı kıyamet kopardı heralde daha bı adamlardan resmı acıklama gelmedı bakalım belkıde oderler biraz sabır etmek gerek diye dusunuyorum

awe gibi yapsa zaten bundan aylarca önce bu olay başımıza gelicekti tıpkı bugün yaşandığı gibi quizi bırakıcaktık. bir şey değişmeyecekti.

doğru demiyor çünkü açık kanalların üstüne yatmak alçaklıktır adiliktir.. her konuya bir post atıyorsun hepsi ortalığı karıştırmak için olduğu da belli...

Ortalığın içine ettiler konu konu asalım keselim vuralım , adamlar bu zamana kadar takır takır ödediler. Olsun bu ayda quiz bizden yesin ohh yesinler paracıkları çatır çatır... ohhh :D

[MENTION=37985]Avicenna[/MENTION] sen nerden biliyorsun 850.000.000 oldugunu sen quiz satısı yapıyordun degilmi ?

Ortalığın içine ettiler konu konu asalım keselim vuralım , adamlar bu zamana kadar takır takır ödediler. Olsun bu ayda quiz bizden yesin ohh yesinler paracıkları çatır çatır... ohhh :D

kapanan kanalı ödemesin eyv çekiyoruz da açık kanalı atıp üstüne yatmak ne

[MENTION=37985]Avicenna[/MENTION] sen nerden biliyorsun 850.000.000 oldugunu sen quiz satısı yapıyordun degilmi ?

takılıyorum hocam :) 300 mılyon nerden cıkardınız

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

awe gibi yapsa zaten bundan aylarca önce bu olay başımıza gelicekti tıpkı bugün yaşandığı gibi quizi bırakıcaktık. bir şey değişmeyecekti.

hocam beklemek gerek bi resmi acıklama yaparlar elbet,bugune kadar hıc sorun yaşatmadı bi bakmıssınız ödeme yapmıslar quiz hiç sorun yasatmadı hıcbırımıze inş finalide öyle olur faceden ve toplu olarak mail bilgilendirme yapacaklar sanırım

şimdi birkaç öneride bulunmak isterdim ama sonra fikir veren kişi diye bilişim suçlarından hapise ben girerim :D

Bunu alın burdan.Yönetici arkadaşlar bunu istirahat ettirin.Kışkırtıcı mesaj.Sen biraz uzaklaştırma alda giden quiz olsun ... Kaç kişi borcumu nasıl ödiycem diye düşünüyor haberin var mı ? tamam kes anladık seni ilgilendirmez önceden düşünüp tedbirli gitselermiş.Adamlarda güvendi işte.Bir anda geri vites de ne oluyor.Bari bu ay kapalıları ödemeyip diğer ayda artık diğer yaptırımlarını uygulasaydı.Google ödemeyi yaptı bu firmalara.Life network çalışanı kendi söyledi.Ödemiyoruz çünkü google 6 ay içinde geri isteyebilir diye.Sanki şimdiye kadar bunu bilmiyorlardı... Beni bile sert konuşturdun şurada.Helal olsun ..

Son düzenleme:
Bunu alın burdan.Yönetici arkadaşlar bunu istirahat ettirin.Kışkırtıcı mesaj.Sen biraz uzaklaştırma alda giden quiz olsun ... Kaç kişi borcumu nasıl ödiycem diye düşünüyor haberin var mı ? tamam kes anladık seni ilgilendirmez önceden düşünüp tedbirli gitselermiş.Adamlarda güvendi işte.Bir anda geri vites de ne oluyor.Bari bu ay kapalıları ödemeyip diğer ayda artık diğer yaptırımlarını yapsaydı.Google ödemeyi yaptı bu firmalara.Life network çalışanı kendi söyledi.Ödemiyoruz çünkü google 6 ay içinde geri isteyebilir diye.Sanki şimdiye kadar bunu bilmiyorlardı... Beni bile sert konuşturdun şurada.Helal olsun ..

Benden yana helal olsun QUİZE . sıkıntı yok bunca zaman bu kadar insanın kahrını çekti.

[MENTION=36382]m.kahraman[/MENTION] ağzını topla biraz hocam forumda bayanlar ve 18 yaşından küçük insanlar var ayıp her ne kadar canın yansada sadece canı yanan sen değilsin bizlerde mağduruz

ulan sana giren çok yok galiba.milletin binlerce lirası gitti sen at şeyi giib konuşuyorsun.bi sus bi sus.

Hops arkadaşım terbiye sınırlarını aşma 5 hanede benden gitti nerden biliyosun olmadığını , ? ?Ama ben yine diyorum QUİZE benden yana helal olsun. Başka bişey demiyorum. LOVE QUİZ

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri