300 Milyon tlAbartmayın üstat bu kadar da
cash scam money
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
300 Milyon tlAbartmayın üstat bu kadar da
konuyu baltalamak istemiyorum ama bos is partner haklari elinden alınsa ne yazar alınmasa ne yazar. biz paramızı geri almanın yollarını arayalım cunku adamlarım yaptıgı vurgun 300.000.000 milyon tl
Öncelikle Quiz'i savunmuyorum açık kanalları atmaları ve paralarını ödememeleri yanlış.Son güncellemeden sonra adamlar Daha önceden kapanan kanalların banka,wm,paypal hesaplarınla ilişkisi olan tüm kanalları açık-kapalı atmış bunun sebebi de partnerdeki aylık kapanma sayısı.Muhtemelen bu kapalı,açık kanalların paralarını Quiz'e ödemişlerdir. Quiz de artık cirosunun düşüceğini veya partnerinin kapatılacağını anlayıp paranın üstüne yatmıştır.Bu kararda Ceo'lardan gelmiştir.Ben yapılacak bir şey görmüyorum ve yapılacakların bize olumsuz yansıcağını düşünüyorum.Atmadıkları kanalları öderlerse İncubus hocanın dediği gibi her kanala ayrı dashboard ve ödeme yöntemi ile devam edilebilir.Tabi isteyen istediğini yapar istediği yere şikayet eder ben fikrimi söyledim.
Bardağa dolu tarafından bakın da hainlik yapmayın adamlar kaç yıldır günü gününe tüm parları ödedi onlar da istemezdi böyle olmasını sonuçta googlenin youtube nin dayatmaları karşısında buna mecbur kaldırlar ki dereyi görmeden paçaları sıvamayın bir durun hele nolacak
ahahaha güldürdün hocam![]()
Valla sabrımı taşıran son post oldu hocam yapmayayım yapmayayım dedim o kadar ama![]()
Screenshot by Lightshot doğru diyor.
aslında arkadas dogruyu soylemıs bi yerde awe gibi yapmadı Allahtan oyle yapsaydı kıyamet kopardı heralde daha bı adamlardan resmı acıklama gelmedı bakalım belkıde oderler biraz sabır etmek gerek diye dusunuyorum
doğru demiyor çünkü açık kanalların üstüne yatmak alçaklıktır adiliktir.. her konuya bir post atıyorsun hepsi ortalığı karıştırmak için olduğu da belli...
Ortalığın içine ettiler konu konu asalım keselim vuralım , adamlar bu zamana kadar takır takır ödediler. Olsun bu ayda quiz bizden yesin ohh yesinler paracıkları çatır çatır... ohhh![]()
[MENTION=37985]Avicenna[/MENTION] sen nerden biliyorsun 850.000.000 oldugunu sen quiz satısı yapıyordun degilmi ?
awe gibi yapsa zaten bundan aylarca önce bu olay başımıza gelicekti tıpkı bugün yaşandığı gibi quizi bırakıcaktık. bir şey değişmeyecekti.
Ortalığın içine ettiler konu konu asalım keselim vuralım , adamlar bu zamana kadar takır takır ödediler. Olsun bu ayda quiz bizden yesin ohh yesinler paracıkları çatır çatır... ohhh![]()
Bunu alın burdan.Yönetici arkadaşlar bunu istirahat ettirin.Kışkırtıcı mesaj.Sen biraz uzaklaştırma alda giden quiz olsun ... Kaç kişi borcumu nasıl ödiycem diye düşünüyor haberin var mı ? tamam kes anladık seni ilgilendirmez önceden düşünüp tedbirli gitselermiş.Adamlarda güvendi işte.Bir anda geri vites de ne oluyor.Bari bu ay kapalıları ödemeyip diğer ayda artık diğer yaptırımlarını yapsaydı.Google ödemeyi yaptı bu firmalara.Life network çalışanı kendi söyledi.Ödemiyoruz çünkü google 6 ay içinde geri isteyebilir diye.Sanki şimdiye kadar bunu bilmiyorlardı... Beni bile sert konuşturdun şurada.Helal olsun ..
ulan sana giren çok yok galiba.milletin binlerce lirası gitti sen at şeyi giib konuşuyorsun.bi sus bi sus.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.