Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugun kanalım kapandı,aglancak bır kanaldı quizdeydi,ama artık bunlara alısmak lazım,suan için mn partner ne ise quizde o
Tek başına ayrı bir dashboardda mıydı
yok diger kanallarla aynı dashboarda alt kanal
Diğer kanallar atılmadımı peki sadece bu mu
hala kanal bağlayanlar,ikinci atılma dalgasına karşıda hazırlıklı olsunlar
Hocam her dashboarda en fazla 2-3 kanal ekleyip tüm dashboardlar için farklı farklı WMID eklerseniz atılma oranı çok düşük.
Hocam her dashboarda en fazla 2-3 kanal ekleyip tüm dashboardlar için farklı farklı WMID eklerseniz atılma oranı çok düşük.
asıl sorun kapananları odememesı,bence en guzel partner suan musıcnatıon
Hocam, tek dashbordda 3 kanal vardi. Ama su an hic birine giris yapamiyorum. Kanallar temiz. Bu atilmis anlaminami geliyor?
Yt den kanali kontrol ettigimde halen quiz ortakligi mevcut. kanallar 6-8 aylik.
Hocam, tek dashbordda 3 kanal vardi. Ama su an hic birine giris yapamiyorum. Kanallar temiz. Bu atilmis anlaminami geliyor?
Yt den kanali kontrol ettigimde halen quiz ortakligi mevcut. kanallar 6-8 aylik.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.