QuizGroup Ağustos Kazancı Eylül Ödemeleri

17 Eyl 2014 (5 gün önce) bağlandım acaba merak ediyorum ödeme gelir mi :) (Gelmeyeceğini biliyorum ekim'de gelecek ama sormak istedim)

Gelecek ay ayın 12-30.günler arasında gelir hesabın kapanırsa bir sonraki ay alırsın

Teşekkürler hocam cevabınız için bir de aklımda bir kaç soru daha var :confused:

a) Kanalda 1 videodan kazanç sağladım ama şimdi 3. hak yedim para analytics yansıdı 3. hak kabul ettim para kesilir mi ? kazandığım kazanç gider mi?

b) topluluk yedim, ödeme yapılır mı? :/

Teşekkürler hocam cevabınız için bir de aklımda bir kaç soru daha var :confused:

a) Kanalda 1 videodan kazanç sağladım ama şimdi 3. hak yedim para analytics yansıdı 3. hak kabul ettim para kesilir mi ? kazandığım kazanç gider mi?

b) topluluk yedim, ödeme yapılır mı? :/

kesilmez yansıyan senindir.
topluluk telif önemli değil yapılacağı varsa yaparlar

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] bari ref linkine bu tür kampanyalar yapmayın :) ne o hediye ediyorum filan :)

yaz tabi bir birbirimizle yarışmıyozki :D millet refsiz boş başvuru yapıcana bari senden benden yapsın çöpe gitmesin %10 saolasın sanada hayırlı kazançlar :)

ne yüzde 10 be hemedo öyle olsa kişi başı 5 mail verirdim :D refle girenlerden kazancın yüzde 2

gel ortada anlaşalım 5 olsun :D

%10 :)

adamlar kendi karlarından yüzde 10 veriyor :) kendi karlarından yüzde 10 yüzde 2 ye denk geliyo :)

Adamların karları yüzde 20 .. adamlar kendi karlarından yüzde 10 verdiğini hesaplarsak refinden giren bir kişi 1000 tl kazanıyorsa sen 20 tl alıyosun :D

adamlar kendi karlarından yüzde 10 veriyor :) kendi karlarından yüzde 10 yüzde 2 ye denk geliyo :)

Adamların karları yüzde 20 .. adamlar kendi karlarından yüzde 10 verdiğini hesaplarsak refinden giren bir kişi 1000 tl kazanıyorsa sen 20 tl alıyosun :D

:S kesin bilgimi nerdne öğrendin

yazı bu .. sen yine de ingilizcesi iyi olan birine sor . seni yanlış yönlendir miyim. bana da azat_usta söylediydi yüzde 2 dir diye ..

Earn an additional 10% from the QuizGroup Partner Program Referrals!

QuizGroup Referral Program is a great way for additional revenue on top of your current YouTube channel earnings. If referred channel is accepted into our network, you automatically start earning 10% of our income. This 10% is added to your monthly payment and does not come out of referred channel earnings, but comes directly from QuizGroup. Best of all, there is no limit to the number of partners you can refer, so the more people you refer, the more opportunity there is to make more money!

To get your Referral Link please go to the Channels section.
Your referral link can be added to your Youtube video descriptions, shared on Facebook or Twitter. You may just copy the link to post it to other websites for people to click on.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

O yüzde 2 ninde yüzde 5 i paypalda kesiliyo :eek:

o zaman paypalın kesintisi senin dediğin gibi olmuyor. misal 1000 tl den 20 tl ref için bize ödeme yaptılar. Paypala bu 20 tl yi gönderdiler .. 20 tl den yüzde 5 kesinti olacak .. quiz biraz karışık :D

yazı bu .. sen yine de ingilizcesi iyi olan birine sor . seni yanlış yönlendir miyim. bana da azat_usta söylediydi yüzde 2 dir diye ..

Earn an additional 10% from the QuizGroup Partner Program Referrals!

QuizGroup Referral Program is a great way for additional revenue on top of your current YouTube channel earnings. If referred channel is accepted into our network, you automatically start earning 10% of our income. This 10% is added to your monthly payment and does not come out of referred channel earnings, but comes directly from QuizGroup. Best of all, there is no limit to the number of partners you can refer, so the more people you refer, the more opportunity there is to make more money!

To get your Referral Link please go to the Channels section.
Your referral link can be added to your Youtube video descriptions, shared on Facebook or Twitter. You may just copy the link to post it to other websites for people to click on.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

o zaman paypalın kesintisi senin dediğin gibi olmuyor. misal 1000 tl den 20 tl ref için bize ödeme yaptılar. Paypala bu 20 tl yi gönderdiler .. 20 tl den yüzde 5 kesinti olacak .. quiz biraz karışık :D
1 lira kesinti olucak 19 alacan işte karışık değil her türlü 5 keser :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri