Kaçında ödüyor life ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeri değilmi bilmiyorum bulamadım ama bu networke girmek için kaç izlenim gerek ?
Son 30 gun icinde 1,000 izlenim olmasi gerekiyor. Tabii bu yeterli degil, icerigi begenmezlerse atiyorlar.
10 bin izlenim var ama analizde daha yansımadı yeni kanal başvurabilirmiyim ?
Analytics'e yansimasi gerekiyor. Dizi falansa hic ugrasma bosyere derim, 2-3 gune atiyorlar. Icerik degistir oyle gir.
hadi ya diziydi bu kötü oldu .s eminmisin atmadıklarına
Odeme alan oldumt
C5303 cihazımdan gönderildi
20 sine kadar gelir herhalde
geçen ay 14 ünde almıştım bu ay normal ödeme tarihlerinde yapacaklar heralde 20 si ile 30 u arasıquizin ödeme tarihlerini bilen varmı,geçen aylarda ayın kaçlarında ödeme yapılmış ?
quizin ödeme tarihlerini bilen varmı,geçen aylarda ayın kaçlarında ödeme yapılmış ?
geçen ay 14 ünde almıştım bu ay normal ödeme tarihlerinde yapacaklar heralde 20 si ile 30 u arası
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.