Ödemeler bence bu hafta olurda. Panelde acaba 8. ayin kazanclari ne zaman yansicak?
Adamlar yavaş yavaş sistemi oturtuyorlarda bizim kalbimiz bu yavaşlığa dayanır mı hiç bilmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeler bence bu hafta olurda. Panelde acaba 8. ayin kazanclari ne zaman yansicak?
Bu ayın 15 günlük parasını da yatırsın Quiz bu ne yavaşlık yahu yatır hadi geç kaldın Quiz.
Tövbe tövbe.![]()
Panel işi ödemeleri aksattı.
bugün bir süpriz yapabilir quiz
Dashboard'a kayit falan yaptirmadim , ödemede problem cikarmi acaba
Merhaba ben dosbardan önce bir kanalıma ödeme almıştım sözleşmede imzalamıştım
yeni dosbara girdiğimde paypal ödeme ve sözleşme imzalandı gözükmüyor şimdi benim ne yapmam gerekiyor paypalı girsem 5 ekimde ödeme diyor sizce bu şekilde kazandığım yatarmı ?
Hayatımda Quiz partnerleri kadar nankör partnerler görmedim yemin ediyorum. Arkadaş adsense'ten 1 hafta önce ödeme yapmadı, ödemeyi geciktirdi diye networke laf edilir mi? İnsaf![]()
Hocam dua et konu açmadılar.Ben birisinin konu açıp paramızın üzerine yattılar demesini bekliyordum.Hayatımda Quiz partnerleri kadar nankör partnerler görmedim yemin ediyorum. Arkadaş adsense'ten 1 hafta önce ödeme yapmadı, ödemeyi geciktirdi diye networke laf edilir mi? İnsaf![]()
Hocam dua et konu açmadılar.Ben birisinin konu açıp paramızın üzerine yattılar demesini bekliyordum.
Hocam dua et konu açmadılar.Ben birisinin konu açıp paramızın üzerine yattılar demesini bekliyordum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.