QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

Quide ki kanal kesinleşmiş, Life kanalı kesinleşmemiş..

Kesinleşse nolacak parayı gönderene kadar kapanırsa (inş. böle bişey olmaz) yine ödemicekler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AN itibarı ile life kesinleşmiş benimde :)

benimde şu an küçük bir miktar life kesinleşti

edit: kesinleşen para gitti :D

Son düzenleme:
hocam dün kanalıma telif geldi bugün de para kesinleşmiş normal şartlara göre parayı yatırıyorlar mıydı ?

altı üstü 2 tane kanal kalmıştı sağlam hem attı hem mail atmış :(

Toplam İzlenme 14969
Toplam Para Kazandıran Oynatmalar 15712
104,96% Sell Out.

Size ödeme yapılamayacaktır.
Sebep: Google görüşlerini diskalifiye ve bu görüşlerin sergilendi reklamlar için ödeme vermedi.
Herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, bizim müşteri hizmetleri ekibi burada yardımcı olmaktır. Bize sorguları gönderin [email protected].

Total Views 229147
Total Monetized Playbacks 236517
Sell Out 103.21%.

The payment to you will not be made.
Reason: Google disqualified your views and didn't pay for ads which were displayed in these views.
If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Please send us your queries at [email protected]

Şu yazıyı gördüm ya bekledigim 3 haneli ödeme vardı kanal atılmıştı artık ondan da ümidi kestim

3 hane quiz kesinleşmış inşallah alırız ben böyle daraldığım bir ay bilmiyorum en azından bir yudum su olur bu kuraklıkta. ...

aralık sonu atılıp dashboarda girebilip kazancı kesinleşen var mı :D

7 Kanalım Aralıkta Atıldı Dasboarda giriş yapabiliyorum bir 7 den şuan biri kesinleşmiş ama ondada Terminated yazıyor ama kanal kapanmadı sağlam duruyor. bakalım neler olacak

arkadaslar kardesimin quizde 1 kanalı vardı aralık sonu quizden atılmıstı. dasborda girliyor ve kanal aktif gorunuyor ve dasboarda kesinlesmis an itibari ile. delayer ve terminated yazıyor ayrıca. sizce odenir mi bu para ?

arkadaslar kardesimin quizde 1 kanalı vardı aralık sonu quizden atılmıstı. dasborda girliyor ve kanal aktif gorunuyor ve dasboarda kesinlesmis an itibari ile. delayer ve terminated yazıyor ayrıca. sizce odenir mi bu para ?

dess bunun icin kimse sana bişey diyemez ki adamlarin sağı solu beli olmuyor son 2 aydır ne yaptiklarini kimse kestiremiyor

dess bunun icin kimse sana bişey diyemez ki adamlarin sağı solu beli olmuyor son 2 aydır ne yaptiklarini kimse kestiremiyor

cok dogru soyluyorsun. bende farkındayım da iste fazla etkilendim sanırım artık. piskoloji yerlerde. insan guzel haberler duymak istiyor galiba :) herkes odemesini alır insallah

2 kanalımdan kazancı büyük olan kesinleşmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri