QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

27 aralık atılan kanal, 3 hane ödeme geldi.

Son düzenleme:
Bu kanalları atılıpta ödeme alan arkadaşların Dashboard erişimi varmıydı? Dünden beri soruyoruz net bir cevap alamadık kimseden.

Bu kanalları atılıpta ödeme alan arkadaşların Dashboard erişimi varmıydı? Dünden beri soruyoruz net bir cevap alamadık kimseden.

Vardı hocam dosboarda giriyordum ben hala girebiliyorum kanallar eşil gözüküyor ama aralık sonuna doğru atmışlardı dün akşamda 1xx hane wmz quiz ödemeyi göndermişti.

hocam 2 kanalım bu ay atıldı ocak ayında yaniii.. dashboardlara giremiyorum ödeme hala gelmedi ..siz sanırım bu şekilde soruyorsunuz ödeme gelirse burdan sizi etiketlerim

quize mesaj attım spamdan kapanan kanallara ödeme yapılacakmı diye bir kez vurguladı dashboarda terminated olan kanallara ödeme yok dedi

Tamam işte bu kadar ya. Bu cevabi bir turlu alamadık dunden beri. Bu demek oluyor ki aralik ayinda atilipda dashboard erişimi olmayanlar odeme alamayacak.

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

hocam 2 kanalım bu ay atıldı ocak ayında yaniii.. dashboardlara giremiyorum ödeme hala gelmedi ..siz sanırım bu şekilde soruyorsunuz ödeme gelirse burdan sizi etiketlerim

Aynen öyle. Atilip dashboard erisimi olmayan odeme aldimi buydu ogrenmek istedigim.

[MENTION=10496]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] hocammm

gelir inşş bakacaz :D:Dbeklioz umut ederek

Tamam işte bu kadar ya. Bu cevabi bir turlu alamadık dunden beri. Bu demek oluyor ki aralik ayinda atilipda dashboard erişimi olmayanlar odeme alamayacak.

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

Aynen öyle. Atilip dashboard erisimi olmayan odeme aldimi buydu ogrenmek istedigim.

Benim Aralıkta atılan db ye ulaşılan kanalım ne kesinleşti ne de ödeme geldi. Hatta hala quizde olan temiz kanalım bile ne kesinleşti ne ödeme geldi.

Dün millete ödemeler gelince sevinmiştim açıkcası bekliyelim yapacak birşey yok.Bir panelimde kanallar atılmasına rağmen db ulaşıyorum ödeme yok.Diğer panelimde kanallar atıldı sonra para kazanma gitti sonra kapandı ödeme yok.Diğer panelimde kanallar kapandı onda da panele giremiyorum.

Yani her türlü ödeme alamadım.

şu odemeyı almasaydın,bukadar olumlu mesaj yazmazdın,
sakın yanlıs anlama benı,

Aralık ayı ödemeleri kardeşim. Dashboard a giriliyor. Şuan girmedim henüz.
Fakat quiz'i anladığım kadarıyla durum şöyle.
Eğer kanallarınızı birlestirdiyseniz, yani özgün kanallar ile Spam kanallar aynı Dashboard kullanıyorsa toplu halde atıyorlar. Benim ayırdığım özgün iki adet ozgun kanalım hala duruyor.
Arkadaşlar şu an resim atamam telde yim. Benimde kanallar toplu a halde atılmıştı hatta bu konuda başlık açmıştım quiz'i şikayet ediyoruz diye. Ve ben o şikayeti yerine getirdim. Quiz den ödeme alamadım diye. Belki etkisi olmuştur belkide olmamıştır. Ama ödememi aldım çok şükür. İnşallah sizde alırsınız.
Atılan kanallar şu anda adsense ye bağlı. Gidebildiğin yere kadar gitsin.

Son düzenleme:
[MENTION=10496]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] hocammm

gelir inşş bakacaz :D:Dbeklioz umut ederek

İşte sıkıntı orada, tüm ödeme alanların yorumlarına bakıyorum detay yazmayanlar hariç, yazanların hepsi kanallar atılmış ama dashboard erişimi var. Kanallar atılmış ama dashboard erişimi olmayıpta ödeme alana denk gelmedim :)

quiz 3 hane geldi. Kanallar atılmıştı taa aralıkta mı kasımda mı ne

quiz 3 hane geldi. Kanallar atılmıştı taa aralıkta mı kasımda mı ne

3 Hane nereye geldi? Webmoney? Banka? Kanallar atılmıştı ama Dashboarda giriş yapabiliyormuydun? Ahhh be kardeşim bas bas bağırıyoruz burada 2 gündür detay yazın yazıyorsanız düzgün yazın diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri