QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Webmoney 3 haneli bekliyorum ben de.Arkadaşlar quiz bana paypaldan parayı iade etmemi söyledi bugün konuştuk da.İade ettim inceleniyor da mı beklemede mi ne kaldı hala 2048 tl bekliyor yazısı var.Napıyım?

bana mail geldi 4 ünde yatacak diye ama ne gelen var ne giden..

şuan dikkat ettim arkadaşlar döviz limiti var bende şuan o günlük limit 00.00 yazıyor gelen arkadaşlarda o limit var acaba ondan dolayı mı gelmedi bana para ?
sizinde öylemi bankanıza bir bakın döviz limitine

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

Var Dostum Ben Bekliyorum Enpara ya 4 haneli. Ama gördüğüm kadarıyla ödemeler durdu ve bizim ödemeler de başka bahara kaldı. :(

şuan dikkat ettim arkadaşlar döviz limiti var bende şuan o günlük limit 00.00 yazıyor gelen arkadaşlarda o limit var acaba ondan dolayı mı gelmedi bana para ?
sizinde öylemi bankanıza bir bakın döviz limitine

Banada şu tarihte yatacak diye şahsi bir mail gelmedi arkadaşlar. Ama genel olarak arkadaşların hepsine standart gönderilen mail de ayın 4 ünde tüm ödemeleri yapacakları ve gecikme için özür diledikleri yazıyordu. Valla benim de umudum EFT saatinin sona erdiğini de düşünerek yarın bi umut hesaba geçmesi. Dediğiniz gibi herşeyi düzgünce yaptık. Hesapları Paypal dan Bankaya da geçirdik. Herşey süper ama ödeme yok. Ben Enpara ya bekliyorum. 10 dakikada bir girip kontrol ediyorum ama malesef birşey yok. işin tuhafı para yatmaz ise karşımızda muhattap da yok. Adamlara mail at bekle ki cevap gelsin quizden.. :(

az önce bankaya çevirdim ödemeyi şöyle bir mail geldi

Greetings,

Your payment method has been changed.

Best regards,
The QuizGroup Team

bundan sonra benim yapmam gereken birşey varmı , mail felan yollamadım ben

az önce bankaya çevirdim ödemeyi şöyle bir mail geldi

Greetings,

Your payment method has been changed.

Best regards,
The QuizGroup Team

bundan sonra benim yapmam gereken birşey varmı , mail felan yollamadım ben
Kapanan kanal mı ?

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] hocam ben de bugün ödeme yöntemini değiştirdim webmoney parayı paypalda iade ettim bekleniyor yazısı çıktı hala iade olmadı para?

Webmoney 3 haneli bekliyorum ben de.Arkadaşlar quiz bana paypaldan parayı iade etmemi söyledi bugün konuştuk da.İade ettim inceleniyor da mı beklemede mi ne kaldı hala 2048 tl bekliyor yazısı var.Napıyım?

Bende webmoneye bekliyorum hocam. İade ettim parayi işlem tamamlandı webmoneye parayı attığında hemen geçiyor mu?

Bende webmoneye bekliyorum hocam. İade ettim parayi işlem tamamlandı webmoneye parayı attığında hemen geçiyor mu?
Hocam nereden iade ettiniz ben de ettim hala olmadı da.Evet ben de öyle biliyorum.Webmoneye para attığında hemen geçiyor diye biliyorum hocam.

Greetings!

QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard!

Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

Best regards,
The QuizGroup Team

tam çeviri yapabilicek varmı galiba birşeyleri yanlış yaptık

paraları hesaba yatmayan arkadaşlar inşallah paralar bankaya gidip havuzda duruyordur yarın mesai saatinde onaylanır ödemelerimiz yarında ödenmezse ben diyecek hiçbirşey bulamıyorum ocak kazançları geldi neredeyse biz aralık kazancını alamadık daha

Greetings!

Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

Best regards,
The QuizGroup Team

tam ne yazıyor ona göre bilgileri doldurup cevap vericem varmı çevirebilicek

Greetings!

Best regards,
The QuizGroup Team

Selamlar! QuizGroup Ortakları kendi kişisel gösterge paneli bir erişim var! Zaten QuizGroup Ortak Programı için kaydoldum Google hesabınızı ekleyin lütfen. QuizGroup // Lider Küresel YouTube Network "login" sekmesine tıklayın ve pano giriş. Bu, diğer yetenek ile bağlantı sorularını desteklemek için profil, kazanç, telif, transferler, kanal istatistikleri ve sevk durumu, hızlı cevaplar ayrıntıları götürecektir. Saygılarımızla, QuizGroup Takımı

4 hane bankaya gelmis. Iyikide degistirmisim banka olarak. 48 dolar kesinti var enpara iyiymis. Paypala gore 1000 tl kardayim

Selamlar! QuizGroup Ortakları kendi kişisel gösterge paneli bir erişim var! Zaten QuizGroup Ortak Programı için kaydoldum Google hesabınızı ekleyin lütfen. QuizGroup // Lider Küresel YouTube Network "login" sekmesine tıklayın ve pano giriş. Bu, diğer yetenek ile bağlantı sorularını desteklemek için profil, kazanç, telif, transferler, kanal istatistikleri ve sevk durumu, hızlı cevaplar ayrıntıları götürecektir. Saygılarımızla, QuizGroup Takımı

hocam tam çeviri lazım google çeviri değil yinede tşkler :) ne yapmamı istiyorlar niye yolladılar bu maili onu anlamaya çalışıyorum

Arkadaşlar pcde olamıyorum bu ara.Paypala ödeme alamadım hala 4 haneli.Ödeme yöntemi değiştiriyormuş herkes.Ben şu an değiştirsem banka ödemesi istesem durumlar ne olur ? Yoksa paypalda kalmalı mı.Lütfen bilen birisi alıntılasın ihtiyacım var.Saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri