Webmoney 3 haneli bekliyorum ben de.Arkadaşlar quiz bana paypaldan parayı iade etmemi söyledi bugün konuştuk da.İade ettim inceleniyor da mı beklemede mi ne kaldı hala 2048 tl bekliyor yazısı var.Napıyım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana mail geldi 4 ünde yatacak diye ama ne gelen var ne giden..
Var Dostum Ben Bekliyorum Enpara ya 4 haneli. Ama gördüğüm kadarıyla ödemeler durdu ve bizim ödemeler de başka bahara kaldı.![]()
Kapanan kanal mı ?az önce bankaya çevirdim ödemeyi şöyle bir mail geldi
Greetings,
Your payment method has been changed.
Best regards,
The QuizGroup Team
bundan sonra benim yapmam gereken birşey varmı , mail felan yollamadım ben
Kapanan kanal mı ?
Webmoney 3 haneli bekliyorum ben de.Arkadaşlar quiz bana paypaldan parayı iade etmemi söyledi bugün konuştuk da.İade ettim inceleniyor da mı beklemede mi ne kaldı hala 2048 tl bekliyor yazısı var.Napıyım?
Hocam nereden iade ettiniz ben de ettim hala olmadı da.Evet ben de öyle biliyorum.Webmoneye para attığında hemen geçiyor diye biliyorum hocam.Bende webmoneye bekliyorum hocam. İade ettim parayi işlem tamamlandı webmoneye parayı attığında hemen geçiyor mu?
Hocam nereden iade ettiniz ben de ettim hala olmadı da.Evet ben de öyle biliyorum.Webmoneye para attığında hemen geçiyor diye biliyorum hocam.
Hocam telefonnum olmadığı için ben halledemedim.İnşallah hallederler.Ben telefon ile görüştüm hemen hallettiler.
Greetings!
QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard!
Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.
Best regards,
The QuizGroup Team
tam çeviri yapabilicek varmı galiba birşeyleri yanlış yaptık
Greetings!
QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard!
Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.
Best regards,
The QuizGroup Team
tam çeviri yapabilicek varmı galiba birşeyleri yanlış yaptık
Selamlar! QuizGroup Ortakları kendi kişisel gösterge paneli bir erişim var! Zaten QuizGroup Ortak Programı için kaydoldum Google hesabınızı ekleyin lütfen. QuizGroup // Lider Küresel YouTube Network "login" sekmesine tıklayın ve pano giriş. Bu, diğer yetenek ile bağlantı sorularını desteklemek için profil, kazanç, telif, transferler, kanal istatistikleri ve sevk durumu, hızlı cevaplar ayrıntıları götürecektir. Saygılarımızla, QuizGroup Takımı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.