Enpara 4 haneli bekliyorum ne mail geldi nede ödeme
Aynı şekil bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Enpara 4 haneli bekliyorum ne mail geldi nede ödeme
Webmoney ödeme bekleyen kaç kişi var?
paypala 4 haneli ödemeler bekliyorum. Banka mi yapsam beyler? Paypal avrupada bloke sorunu yok.
maalesef ben varım, bankaya neden çevirmediysem
webmoney destek skypedan o kadar uğraştı diye webmoneye geçirdik
herkesi düşüncem diye ben yanıyorum![]()
iş bankasına gelmedi daha...var mı başka 4 haneli bankaya ödeme alamayan ?arkadaş garantiye almış ben yine baktım gelen giden yok var mı başka 4 haneli banka almayan ?
arkadaş garantiye almış ben yine baktım gelen giden yok var mı başka 4 haneli banka almayan ?
Var Dostum Ben Bekliyorum Enpara ya 4 haneli. Ama gördüğüm kadarıyla ödemeler durdu ve bizim ödemeler de başka bahara kaldı.![]()
Var Dostum Ben Bekliyorum Enpara ya 4 haneli. Ama gördüğüm kadarıyla ödemeler durdu ve bizim ödemeler de başka bahara kaldı.![]()
hocam mail geldi mi size ödeme 4 ünde yapılacaktır diye ?.. belki bankada bekliyodur işlem..bende de aynı durum var...bankaya yatmamıs henüz..
ya hocam inanın cıldırıcam herkeze gidiyor neden bize gelmiyor soruyorum alanlara aynı yapmışız herşeyi fakat arkadaşlar almış biz alamamışız birde ayın 4ünde hepsi biticek demişlerdi inşallah bir umut bankaya gelmiş para yarını bekliyordur umut ediyorum inşallah tahmin ettiğim gibidir para bankada yarın yansıcaktır
---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 21:51 ----------
bana mail gelmedi ayın 4ünde yatıcak diye bir cok alan arkadaşada sordum mail gelmeden alan var size geldimi mail?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.