Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 hane bankaya gelmis. Iyikide degistirmisim banka olarak. 48 dolar kesinti var enpara iyiymis. Paypala gore 1000 tl kardayim
Arkadaşlar pcde olamıyorum bu ara.Paypala ödeme alamadım hala 4 haneli.Ödeme yöntemi değiştiriyormuş herkes.Ben şu an değiştirsem banka ödemesi istesem durumlar ne olur ? Yoksa paypalda kalmalı mı.Lütfen bilen birisi alıntılasın ihtiyacım var.Saygılar.
paypal veya webmoney ödemesi alamayan arkadaşlar beğenebilir mi postu?
2 haneli 3 haneli bazı kanallar var onlar yatmadı da
Arkadaşlar pcde olamıyorum bu ara.Paypala ödeme alamadım hala 4 haneli.Ödeme yöntemi değiştiriyormuş herkes.Ben şu an değiştirsem banka ödemesi istesem durumlar ne olur ? Yoksa paypalda kalmalı mı.Lütfen bilen birisi alıntılasın ihtiyacım var.Saygılar.
Koraycım sıkıntı yapma... en azından ben de beklemedeyim... zaten o dediğin değişimi adamlar ayın 3 ne kadar yapın demişlerdi. Bu saatten sonra değişsen artık öteki aya yarar.. Bilgine...
Siz yine de ödeme yönteminizi banka olarak değiştirin ve bunu Quiz'e bildirin. Quiz şu an paypal'la inatlaşıyor. Sorunun çözülmesi uzun sürebilir diye mail attılar zaten...
Bu konudaki gibi ödeme yönteminizi kendi bankanıza göre değiştirin. Daha sonra da [email protected] a panelinizin ana mailinden 12-2014 dönemi için ödeme bilgilerinizi değiştirdiğinizi mail atın. 1-2 güne ödemenizin banka hesabınıza yapıldığına dair mail gelecektir. Ödemeniz paypal a yapıldıysa ödemeyi geri göndermeniz gerekmekte... Onun da detayı bahsettiğim konudaki mesajlarda var.
[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] hocam ben bugün değiştirdim paypala 3 haneli ödememin iadesini yaptım bekleniyorda kaldı yarın 12 1 gibi iade edilmesse ödeme quize telefonla arayıp iade etmeyi düşünüyorum.Ben paypalı webmoneye çevirdim bugün webmoney ödemeye daha başlamadılar blokelilelere yani.Ben öyle biliyorum.
Peki 3üne kadar değişmesi gerekiyordu yazılmış.Sorun olur mu dersiniz ?
4 hane bankaya gelmis. Iyikide degistirmisim banka olarak. 48 dolar kesinti var enpara iyiymis. Paypala gore 1000 tl kardayim
Hocam sıkıntı olmaz değil mi ödeme yöntemini bugün webmoney yaptım webmoney ödemelere daha başlamadılar.Parayı paypala iade ettim quiz öyle söylüyordu ettim bekleniyorda kaldı çok saçma bir şey inşallah yarın bekleniyordan çıkar da iade edilir quize.Sizce bu sorun bu hafta içinde cumartesiye kadar çözülür mü?Tamamen doğru bilgi... Saygıyla...
Peki 3üne kadar değişmesi gerekiyordu yazılmış.Sorun olur mu dersiniz ?
Dear Partner,
We are happy to announce free music option is available in the dashboard right now! Use the tracks from the free library and forget a headache with third party claims from the music rights holders!
Music Library provides the web's best collection of royalty free music and sound effects. Browse through 52 genres of royalty free music and 46 categories of sound effects for the perfect audio for your video!
Please read the terms of service carefully before using the music from our Free Music Library. If you receive a copyright strike or third party claim, please contact us at [email protected]. To learn more please go to the Free Music section of the QuizGroup Partner Program dashboard.
---
Best regards,
The QuizGroup Team
Onlarda kafayi yedi sonundaAdamlara mail attım yapılmayan ödemelerin durumunu öğrenmek için gelen cevaba bak. sorunumuzla ilgilenmiyor adamlar olmayacak mail atıyorlar. gülermisin ağlarmısın. Ya sabır
Kod:Dear Partner, We are happy to announce free music option is available in the dashboard right now! Use the tracks from the free library and forget a headache with third party claims from the music rights holders! Music Library provides the web's best collection of royalty free music and sound effects. Browse through 52 genres of royalty free music and 46 categories of sound effects for the perfect audio for your video! Please read the terms of service carefully before using the music from our Free Music Library. If you receive a copyright strike or third party claim, please contact us at [email protected]. To learn more please go to the Free Music section of the QuizGroup Partner Program dashboard. --- Best regards, The QuizGroup Team
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.