QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
paypal veya webmoney ödemesi alamayan arkadaşlar beğenebilir mi postu?

2 haneli 3 haneli bazı kanallar var onlar yatmadı da

4 hane bankaya gelmis. Iyikide degistirmisim banka olarak. 48 dolar kesinti var enpara iyiymis. Paypala gore 1000 tl kardayim

hocam tüm kanalları aynı banka yapsak tek kesinti mi olur yoksa ayrı ayrı kanalları keserler mi birde illaki dolar hesabı mı gerekiyor biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim bu ödemeler için değilde ocak ödemesi için soruyorum...

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] valla pisman ettiler :D sanki paraları ben vermiyorum

Arkadaşlar pcde olamıyorum bu ara.Paypala ödeme alamadım hala 4 haneli.Ödeme yöntemi değiştiriyormuş herkes.Ben şu an değiştirsem banka ödemesi istesem durumlar ne olur ? Yoksa paypalda kalmalı mı.Lütfen bilen birisi alıntılasın ihtiyacım var.Saygılar.

Bu konudaki gibi ödeme yönteminizi kendi bankanıza göre değiştirin. Daha sonra da [email protected] a panelinizin ana mailinden 12-2014 dönemi için ödeme bilgilerinizi değiştirdiğinizi mail atın. 1-2 güne ödemenizin banka hesabınıza yapıldığına dair mail gelecektir. Ödemeniz paypal a yapıldıysa ödemeyi geri göndermeniz gerekmekte... Onun da detayı bahsettiğim konudaki mesajlarda var.

paypal veya webmoney ödemesi alamayan arkadaşlar beğenebilir mi postu?

2 haneli 3 haneli bazı kanallar var onlar yatmadı da

hocam 2 haneleri kedoo adı altında gün gece paypala yaptılar bugün hiç paypal ve wb ödemesi yapmadılar full banka calıstılar fakat hala bankada dahil 4 hane almayan arkadaşlar mevcut bunlardan 1ide benim :(

Arkadaşlar pcde olamıyorum bu ara.Paypala ödeme alamadım hala 4 haneli.Ödeme yöntemi değiştiriyormuş herkes.Ben şu an değiştirsem banka ödemesi istesem durumlar ne olur ? Yoksa paypalda kalmalı mı.Lütfen bilen birisi alıntılasın ihtiyacım var.Saygılar.

Koraycım sıkıntı yapma... en azından ben de beklemedeyim... zaten o dediğin değişimi adamlar ayın 3 ne kadar yapın demişlerdi. Bu saatten sonra değişsen artık öteki aya yarar.. Bilgine...

Koraycım sıkıntı yapma... en azından ben de beklemedeyim... zaten o dediğin değişimi adamlar ayın 3 ne kadar yapın demişlerdi. Bu saatten sonra değişsen artık öteki aya yarar.. Bilgine...

Siz yine de ödeme yönteminizi banka olarak değiştirin ve bunu Quiz'e bildirin. Quiz şu an paypal'la inatlaşıyor. Sorunun çözülmesi uzun sürebilir diye mail attılar zaten...

[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] hocam ben bugün değiştirdim paypala 3 haneli ödememin iadesini yaptım bekleniyorda kaldı yarın 12 1 gibi iade edilmesse ödeme quize telefonla arayıp iade etmeyi düşünüyorum.Ben paypalı webmoneye çevirdim bugün webmoney ödemeye daha başlamadılar blokelilelere yani.Ben öyle biliyorum.

Koray şuan işlemez yani ödeme aldıktan sonra yapmalısın. Ben ödemelerimi ayptım sonra webmoneye geçtim..

Siz yine de ödeme yönteminizi banka olarak değiştirin ve bunu Quiz'e bildirin. Quiz şu an paypal'la inatlaşıyor. Sorunun çözülmesi uzun sürebilir diye mail attılar zaten...

Yok zaten koraya paypal için cevap vermedim... zaten bu saat ten sonra paypal... aman..aman...

Bu konudaki gibi ödeme yönteminizi kendi bankanıza göre değiştirin. Daha sonra da [email protected] a panelinizin ana mailinden 12-2014 dönemi için ödeme bilgilerinizi değiştirdiğinizi mail atın. 1-2 güne ödemenizin banka hesabınıza yapıldığına dair mail gelecektir. Ödemeniz paypal a yapıldıysa ödemeyi geri göndermeniz gerekmekte... Onun da detayı bahsettiğim konudaki mesajlarda var.

Peki 3üne kadar değişmesi gerekiyordu yazılmış.Sorun olur mu dersiniz ?

[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] hocam ben bugün değiştirdim paypala 3 haneli ödememin iadesini yaptım bekleniyorda kaldı yarın 12 1 gibi iade edilmesse ödeme quize telefonla arayıp iade etmeyi düşünüyorum.Ben paypalı webmoneye çevirdim bugün webmoney ödemeye daha başlamadılar blokelilelere yani.Ben öyle biliyorum.

Tamamen doğru bilgi... Saygıyla...

Tamamen doğru bilgi... Saygıyla...
Hocam sıkıntı olmaz değil mi ödeme yöntemini bugün webmoney yaptım webmoney ödemelere daha başlamadılar.Parayı paypala iade ettim quiz öyle söylüyordu ettim bekleniyorda kaldı çok saçma bir şey inşallah yarın bekleniyordan çıkar da iade edilir quize.Sizce bu sorun bu hafta içinde cumartesiye kadar çözülür mü?

Peki 3üne kadar değişmesi gerekiyordu yazılmış.Sorun olur mu dersiniz ?

Dediğim gibi bu iş bildiğiniz Amerika-Rusya kavgasına döndü. Paypal müşteri temsilcileri ufak bir sorun var fakat Quiz maillerimize cevap vermiyor diyor, Quiz de Paypal'ın saçma güvenlik politikalarına 4 günümüzü harcadık bırakın Paypal'la çalışmayın diye mail atıyor.

Bu iş inada bindi gibi geliyor bana. Siz yine de ödeme yönteminizi banka olarak değiştirin derim. Quiz son günü 4'ü dese de sizleri memnun etmek için bankanıza paranızı gönderecektir.

Adamlara mail attım yapılmayan ödemelerin durumunu öğrenmek için gelen cevaba bak. sorunumuzla ilgilenmiyor adamlar olmayacak mail atıyorlar. gülermisin ağlarmısın. Ya sabır :D

Kod:
Dear Partner,

We are happy to announce free music option is available in the dashboard right now! Use the tracks from the free library and forget a headache with third party claims from the music rights holders!

Music Library provides the web's best collection of royalty free music and sound effects. Browse through 52 genres of royalty free music and 46 categories of sound effects for the perfect audio for your video!

Please read the terms of service carefully before using the music from our Free Music Library. If you receive a copyright strike or third party claim, please contact us at [email protected]. To learn more please go to the Free Music section of the QuizGroup Partner Program dashboard.

---
Best regards,
The QuizGroup Team

Adamlara mail attım yapılmayan ödemelerin durumunu öğrenmek için gelen cevaba bak. sorunumuzla ilgilenmiyor adamlar olmayacak mail atıyorlar. gülermisin ağlarmısın. Ya sabır :D

Kod:
Dear Partner,

We are happy to announce free music option is available in the dashboard right now! Use the tracks from the free library and forget a headache with third party claims from the music rights holders!

Music Library provides the web's best collection of royalty free music and sound effects. Browse through 52 genres of royalty free music and 46 categories of sound effects for the perfect audio for your video!

Please read the terms of service carefully before using the music from our Free Music Library. If you receive a copyright strike or third party claim, please contact us at [email protected]. To learn more please go to the Free Music section of the QuizGroup Partner Program dashboard.

---
Best regards,
The QuizGroup Team
Onlarda kafayi yedi sonunda:)

4 ünde ödeme yapıldıysa yarın sabah 10 dan sonra yatar. Önemli olan ödeme yapıldı mailinin atılması bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri