QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Akşama neden belli olur ki hocam anlayamadım... Herkes nerdeyse enpara yapıp almış parasını ben vakıfbak yaparakmı yanlış yaptım?

Bugun 5'i gelmesi lazim . Bankadan farketmez hocam . Vakif eftleri gec onaylar sadece.

Dear Partner,

On Feb 5, we'll continue and complete all payments.

Thank you for your patience and understanding!

Best regards,
The QuizGroup Team

sonunda lütfedip cevap attılar bilginize arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:19 ----------

arkadaşlar bişey sorcam iban son 8 hanesi mi yazıcam yoksa 15 numaralı hesap nosumu yazıcam kafam karıştı hangisini yazıp ödeme aldınız

Dear Partner,

Best regards,
The QuizGroup Team

arkadaşlar bişey sorcam iban son 8 hanesi mi yazıcam yoksa 15 numaralı hesap nosumu yazıcam kafam karıştı hangisini yazıp ödeme aldınız
son 8 hane ne alakaymış öyle birşeymi varmış

Dear Partner,

Best regards,
The QuizGroup Team

ben banka şube kodu ile birlikte yazdım 1234+1234567=12341234567

şu ödeme alanlardan 1i yardım etse iyi olucak

ben direk ibanı komple yazdım

konuya baktım forumda olan orda kimi iban son 8 hane demiş kimi hesap no demiş son 8 hane yazanlar ödeme almış ben hesap no yazdım bekliorum dahala

konuya baktım forumda olan orda kimi iban son 8 hane demiş kimi hesap no demiş son 8 hane yazanlar ödeme almış ben hesap no yazdım bekliorum dahala
hocam ben sali günü iban ve son 8 hanesini girmistim,dün para yatti.Kararsiz kalan arkadaslarda böyle yaparsa dogru olacaktir.

görmeyenler için;
You may change your payment method in the Profile section of your
dashboard during Feb 5 to receive December payment to your new payment
account.
If you do so, please inform us at [email protected].

On Feb 6, we'll continue and complete all payments.

arkadaşlar paypalı bankaya çevirdikten sonra quize attığınız mailden bir örnek gönderebilir misiniz? (ödeme alanlar gönderirse sevinirim)

Son düzenleme:
Ödeme yöntemini bankaya çevirip ödenmemiş açık kanallarının ödemesini alan oldu mu

Hesabımda usd hesabı açarak yaptım.
Garanti Bankasi için su sekilde giriş bilgileri sağladım dün ödememi aldım. Aralık ayının kazancını aldım.
Hesap Adı : Garanti Bankasi
Adres : Bankanızın Adresi
Iban: Tr ile baslayan arada bosluk olmayacak sekilde
Hesap no : Şube kodu olmayacak sekilde giriniz.
Sw Kodu:TGBATRIS

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] ben parayı paypala iade ettim hala inceleniyorda kaldı iade edilmedi para karşı tarafa yani quize quiz parayı öder mi aramak gerekir mi paypalı?

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] ben parayı paypala iade ettim hala inceleniyorda kaldı iade edilmedi para karşı tarafa yani quize quiz parayı öder mi aramak gerekir mi paypalı?

başıma gelmedi bendeki bloke kalktı ve tekrardan bloke almadım bu gün muhtemelen bankayada gelecektir para müşteri yetkilisini arasanız fikrimce faydalı olabilir. sizin gibi bu durumu yaşayan kişilere bilgi amacıyla da sonucu buyraya yazarsanız süper olur

Ödemelere bugünde devam ediyorlarmış 5-6ya doğru hesaplarda görünür inşallah para bana daha ödendi maili gelmedi mail gelmeden alan arkadaşlarda mevcut.Hadi bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri