QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Banada Ödemeniz banka hesabınıza transfer edildi şeklinde mail geldi Saat 13:06 gibi ama şu anda Enpara hesabımda henüz görünmüyor. Enpara müşteri hizmetlerini arayıp durumu sordum o da bana mailde yazan ile aynı şekilde bir bilgi verdi. Yurtdışı ödemeleri 2 - 3 iş gününü bulabiliyor hesaba geçmesi şeklinde. İnşallah akşama hesaplarımıza geçmiş olur.

Ben teb bankası verdim ama direkt şube adresi verdim teb merkezimi vermem gerekirdi yoksa dogrunu vermişim..

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] hocam
PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Mustafa Bey merhaba, Quiz Group firması ile ilgili ödemenin iadesi hususunda size detayları telefonda aktardım. Kendileri ile [email protected] e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
Taner
PayPal
Ben aramistim paypali iste quize geri odeme iadeyi yapin diye boyle bir mail attilar isleminiz hizlandirilacak dedilervtelefonda 10dk falan bekledim hallettik ama hala para inceleniyorda bekliyor quize iadesi yapilmamis bugun yapilir mi sizde nasil oldu?Bir daha aramali miyim ?

iki kere mail geldi ikisinde de tutar aynı ama kanallar farklı.
ayrıca öyle bi kazanç kazandıran kanalım yok, bu quiz benle maytap geçiyor resmen.

Kaan hocam daha erken bana mail geldi bakalım 4:30 dan sonra başlar gelmeye dünkü gibi

Dün öyle gelmişti hocam bende gördüm bazı arkadaşlara da mail gitmeden ödeme gitmişti umut fakirin ekmeği derler bana ne mail nede başka bişey geldi bu akşam da gelmezse dolaba suyu koydum içicem artık nabaym....

Dün öyle gelmişti hocam bende gördüm bazı arkadaşlara da mail gitmeden ödeme gitmişti umut fakirin ekmeği derler bana ne mail nede başka bişey geldi bu akşam da gelmezse dolaba suyu koydum içicem artık nabaym....

Hocam büyük ihtimal gelicektir sizede bende dün endişelenmiştim bugün bakayım dedim mail atmışlar sizinkide gelicek inşallah

Hocam büyük ihtimal gelicektir sizede bende dün endişelenmiştim bugün bakayım dedim mail atmışlar sizinkide gelicek inşallah

dualarınız için çok teşekkür ederim hocam ödemeyi life müşteri hizmetlerine sorar oldum artık muhabbete bak....Dragon hocam forumdaki bir çok kişi gibi bende bu ytden artık maaşımdan fazla kazanmaya başladım ödeme planları felan bu uzama olayı çevreme beni mahçub etti zaten bu akşamda gelmezse eğer yarına küçük bir kredi çekecem yapacak bişeyim kalmadı ki :(

Az önce 2 Gmail hesabıma daha ödemeniz yapıldı diye mail geldi. Bakalım dün ödeme alma saatleri 17:00 - 18:00 civarıydı. İnşallah hepimiz sorunsuz şekilde alırız ödemeleri.

bu ödemeler nereye arkadaşlar.....paypal mı bankamı ? banka ise paypala gelecek olan ama bloke sorunu için gelipte iade ettiğiniz paralarmı ?

Banka ödemeleri paypalda bize sıra gelmemişti.Banka yapın dediler yaptık hic paypaldan almadım ben sıra gelmemişti

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

Banada ulaştı

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 1 xxxx,01 has been made.

Channel: xxxx,xxxx,xxxx

bu sanırsam ödendi demek?

Adına sevindim hadi hayırlı olsun

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

oh be sonunda ödenmemiş paramı ödediklerinin maili geldi..

Sizin adınızada sevindim sizde cok uğraşmıştınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri