QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaslar, bir hesaba banka transfer bilgilerini.ekleyince hepsi icin gecerli oluyor mu, cunku o hesapta toplam kazanc gorunuyor

Dun odeme yontemini degistirdigim kanalin odemesi pazartesi yapilacak diye quizden mesaj geldi :)Ama paypal hala parayi quize iade etmedi :/ Bir daha aramalı mıyım?

Banka ödemeleri paypalda bize sıra gelmemişti.Banka yapın dediler yaptık hic paypaldan almadım ben sıra gelmemişti

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

Adına sevindim hadi hayırlı olsun

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

Sizin adınızada sevindim sizde cok uğraşmıştınız

bende paypala bekliyorum halen gelmedi maile cvbta vermediler....dashborddan banka ıbanı ekleyince ödüyorlarmı ? veya işlem nasıl yaptınız

bende paypala bekliyorum halen gelmedi maile cvbta vermediler....dashborddan banka ıbanı ekleyince ödüyorlarmı ? veya işlem nasıl yaptınız

dashboard'da paypal yerine banka bilgilerini gir hocam bugün son gün yarın ödemeler biticek diye mail gelmiş 2 3 kişiye

Paypal Bloke si sonrası ödeme yöntemi değiştirip alan varmı?

mobil mesaj

hocam dashboarda bilgileri girin ve ingilizce mail atın ben aralık ayı kazancımı bankaya istiyorum büyük ihtimal öderler paypalları blokeli suan cünkü paypal ödeme yapmıyorlar

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

BANKAYA ÖDEMESİ GELEN VAR MI ARKADAŞLAR BUGÜN ? mail değil ödeme

Banada ulaştı

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 1 xxxx,01 has been made.

Channel: xxxx,xxxx,xxxx

bu sanırsam ödendi demek?
yarına kaldı sanırım bizim ödemeler. bende mail aldım sabah 10 gibi hala gelmedi

yarına kaldı sanırım bizim ödemeler. bende mail aldım sabah 10 gibi hala gelmedi

normalde geçmesi lazım şimdiye yeni yeni gelmeye başlıyacak inşallah dün mail gitti herkeze dün akşam hesaplarına geçti bakalım inşallah bizede gelmeye başlar şimdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri