Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypal 3 haneli beklemedeyim hala umarım bu hafta ödenir benim gibi banka hesabi vermeyen paypal bekleyen var mi ?
Ödemeniz yapıldı diye mail geldi, enparada bisey görünmüyor. mail 10 dk önce gelmiş 4 haneli.
Sende açık kanal mı bekliyosun hocam
başıma gelmedi bendeki bloke kalktı ve tekrardan bloke almadım bu gün muhtemelen bankayada gelecektir para müşteri yetkilisini arasanız fikrimce faydalı olabilir. sizin gibi bu durumu yaşayan kişilere bilgi amacıyla da sonucu buyraya yazarsanız süper olur
Dear Sir/Madame,
A transfer to your Bank account in the amount of USD XXXX,43 has been made.
Channel: ...
Reporting period: 2014-12
Please note it takes 1-2 business days for bank transfers.
For example, we had notified that payment was made on Feb 4. You should see the payment in your bank statement no later than Feb 7. Under condition that Feb 5,6 are business days.
You may require our payment details to provide them to your bank:
--
Account Holder QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC.
Account No. USD - 376096/04
IBAN/account CH97 0849 0000 3760 9600 4
Account bank: CORNER BANK AG
Swift: CBLUCH22
--
If you do not see transfer in your bank statement in 3 business days please clarify with your bank and contact
arkadaşlar burda yazan banka bilgileri benim diyemi yazılmış ne deniliyor burda 2 tane böyle mail gelmiş
ben ayın 1inde banka bilgilerini girmiştim bu adamlara mail ile bilgi veren arkadaşlar varsa bana formatını yazabilirmi bende atıyım daha göndermediler ödemeyi
hocam kanalın mailine bakın ben baktım 13:01de mail atmışlar bankanıza yatırıldı diye paranız. sizde kontrol edin kanal mailinizi
kontrol ediyorum dashboardta yazan mail adresimi fakat ne gelen var nede giden bu arada dragon hocam para geçtimi peki hesabınıza
bana böyle bir mail geldi az önce. sanırım yatırdıkları para hakkında bilgi vermişler. 1 2 gün iş günü sürebilir hesabınıza gecmede diyor eğer skntı olursa banka bilgileri olarak su bilgileri verebilirsiniz diye acıklama mı yapmıs bende tam anlamış değilim.
buna bir cozum bulabilirseniz eger beni de etiketlerseniz aciklama yaparken sevinirim.kapanan kanalin odeme tipini paypaldan bankaya nasil cevirebilirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.