Webmoneye mi yatırsınlar yoksa banka hesabıma mı hanyisi daha hızlı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Webmoneye mi yatırsınlar yoksa banka hesabıma mı hanyisi daha hızlı?
Webmoney almani tavsiye ederim. Banka aldim cok uzun surdu
Önce paypalamı webmoneye mi yatıyor
birleşen dashboardlarımı ayırmışlar geri adamlar korktu o miktarı tekte ödemekten![]()
şaka bi yana hayırlı sorunsuz bir ödeme dönemi dileğiyle
Herkes ins. Sorunsuzca odemelerini alir. Su finaller bitsede bastirsak youtube a![]()
He ya bende onu bekliyorumAma uzatmalara kalıcaz gibi
![]()
açmasaydın iyiydi şimdi bu konuyu ayın 5 ınde acan subat odemeleri konusunu acar birazdanAyın 12 si olduğu için konuyu açtım. Geçen ay 12 sinde kesinleşmişti bu ay bakalım yine 12 sinde kesinleşecek mi.
Hocam quiz den Bank Transferi seçsem paypal gibi ondada kesinti yaparlar mı yoksa direk bankaya mı yatar?
30 dolar kesiyor onun gönderttiği banka. Senin bankada kesiyor
C6603 cihazımdan gönderildi
Dasboard ta bank transfer ödeme yönteminde de yazar bu durum hocam30 dolar kesse geçen ay ödeme alamazdım hocam
Dasboard ta bank transfer ödeme yönteminde de yazar bu durum hocam
Hocam paypalın banka transferinden komisyon kesilmiyor zaten. Quiz den para çekerken paypala değilde direk banka hesabına çekerken 30 dolar kesiyorlar ondan bahsediyorum ben. Sizin sorunuz bu değilmiydi.walla geçen ay 32 dolar yattı paypala kanalda 38 dolar vardı %20 kesıntıyı yapmıs..paypalda 1.47 dolar işlem ücreti kesti..parayı aldım...30 dolar falan kesmedi yani..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.