QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Bende öğrenebilirsem iyi olur nasıl engelleyebiliriz :)

Partnere geçince videonun üstüne düzenleye tıkladığınızda ülkeye göre engelle mi ne yazıyor hocam oradan da türkiyeyi engelle diceksin engelleniyor. Sonra da bi oh çekiyorsunuz.

Partnere geçince videonun üstüne düzenleye tıkladığınızda ülkeye göre engelle mi ne yazıyor hocam oradan da türkiyeyi engelle diceksin engelleniyor. Sonra da bi oh çekiyorsunuz.

Foto atabilme imkanın varmı olursa çok iyi olur?

Ödeme yöntemi de değiştiremicez kimisi paypal kalmış kanalların kimisi banka ödemesi... Banka ödemesinde limit yoktu değil mi? [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------

Nasıl engelleriz beni bi aydınlat hocam

kardeşim banka ödemesinde 300 dolar alanda oldu geçtiğimiz ay, bu ay nasıl olacak bi birleşti bi ayrıldı filan bende anlayamadım. eğerki geçen ay gibi ilerlerse durum öyle gözüküyor, ödemelerde limit yaşamadan alabilicez.

Evet Para kazanma sekmesinde çıkıyordu Ülke seçemiyoruz

konu dışı ama bilen yardımcı olabilirmi
2 aylık kanalım var ilk paypal adresini yanlış yazmışım kayıtta 2 video patlamış kanalda 3 haneli kazanç elde edilmiş geçen ay ödeme gelmiş ama geri dönmüş paypal yanlış olduğu için iletişime geçtim ama onlar dashboarddan düzeltin diye msj atmış ayın 15 ine kadar düzeltme izni vermiyorlar bildiğiniz gibi
şimdi bu ayki kazançla birlikte para yine yanlış adrese gidecek düzeltme için ne yapabilirim
bilgi sahibi olan destek verebilirmi..

2 aylık kanalım var ilk paypal adresini yanlış yazmışım kayıtta 2 video patlamış kanalda 3 haneli kazanç elde edilmiş geçen ay ödeme gelmiş ama geri dönmüş paypal yanlış olduğu için iletişime geçtim ama onlar dashboarddan düzeltin diye msj atmış ayın 15 ine kadar düzeltme izni vermiyorlar bildiğiniz gibi
şimdi bu ayki kazançla birlikte para yine yanlış adrese gidecek düzeltme için ne yapabilirim

Yanlış yazdığın maili almaya çalış onla yeni bir paypal aç ;)

12 ocak operasyonumu yapıldı arkadaş kanallar uçmuş :)(

bende çok merak ettim. ekran görüntüsü gelirse iyi olur.

Soran arkadaşlara cevaben.

RbnpVj.jpg

o yanlış verdiğin maile demekki paypal kayıtlı değilki geri dönüyor para o yüzden kendi paypal adresine gir sağdaki ayarlar çarkına tıkla oradan e posta ekle ve o yanlış yazdığın e postayı eklersen para sana gelir.

o girmek istediğin paypalının ayarlarından 2. bir eposta tanımlaması yap ve o yeni eposta adresini de dashboarddan ekle yine aynı paypalına ödeme gelecektir.. paypal ayarlarından ekleyebiliyorsun 2. eposta adresi.. 7 taneye kadar hakkın var..

hadi bakalım inşallah alırız paralarımızı kasım ayında kapanan 3 haneli kanalım vardı geçen ay mail gelmişti ödenecek diye inşallah onu da alırım :)

Kanala bugün telif gelmiş 7 gün içinde kapanacakmış, partneri yeni yeni deniyorum. Aralık kazancı kesinleşir mi alabilirmiyim bu ay parayı daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?

Tapatalk ile gönderildi.

Kanala bugün telif gelmiş 7 gün içinde kapanacakmış, partneri yeni yeni deniyorum. Aralık kazancı kesinleşir mi alabilirmiyim bu ay parayı daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?

Tapatalk ile gönderildi.
Ben hocam ayın 13ünde yani yarın kapanacak kanalım inşallah bu ay yatar parası.

oYOqJq.jpg

bu resimdeki engelleme bölümü benim 3 kanala baktım,hiçbirisinde yok.quize özel bişey mi acaba nedir,benim baktıgım kanallar life a baglı ve bu yok bende...

Daha önce oldu mu almışmıydın ödemeni? Yoksa sende bu ay mı deneyecen :)

Tapatalk ile gönderildi.

Ben de partnere 1 2 ay önce başladım 1 kere ödeme aldım geçen ay bu ay ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.İnşallah öder ne diyelim:o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri