QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Biri bana webmoney nasil acilir nasil limit kaldirilir gelen para nasil bnka hesabindan cekilir anlatabilirmi acaba.Paypal dan iyice kıllandım

Kanali kapananlar odemeleri bu ay beklemesinler. Dashboardda 27sinde odenecek yazdigina bakmayin.

Dear Sir/Madame,

A transfer to Your account [email protected] in the amount of USD 7.59 has been made on 16.01.2015.

Channel: xxxxx (4 kanal)
Reporting period: 2014-12

If there are any concerns, please contact us at [email protected]

Thank you.

Best regards,
The QuizGroup Team

Bana da böyle bir mail geldi. 2 kanalın ödemesi yapıldı. USD 7.59 kanalların bir tanesi. Asıl önemli olan 4 haneli bir kazanç olan ödemeyi bekliyorum, kanalda 1 telif var. Sanırım ona sıra gelmediği için böyle bir mail geldi

Kanali kapananlar odemeleri bu ay beklemesinler. Dashboardda 27sinde odenecek yazdigina bakmayin.
neden hocam? bildiğiniz bir şey varsa niye yazmıyorsunuz? geçen ay kapananları ödediler şimdi niye ödemesinler.. bir iddia belirtiyorsunuz nedenini neden yazmıyorsunuz? bu kesinleşmede yazan 26 ocak olanları kasteediyorsanız haklısınız

neden hocam? bildiğiniz bir şey varsa niye yazmıyorsunuz? geçen ay kapananları ödediler şimdi niye ödemesinler.. bir iddia belirtiyorsunuz nedenini neden yazmıyorsunuz? bu kesinleşmede yazan 26 ocak olanları kasteediyorsanız haklısınız

Dashboardda 27 ocak yazanlardan bahsediyorum hocam. Daha once kapananlari tabii oderler bu ay vakti geldiginde.

Dashboardda 27 ocak yazanlardan bahsediyorum hocam. Daha once kapananlari tabii oderler bu ay vakti geldiginde.
tamam ben diğerlerinide kastettiniz zannettim.. o konuda haklısınız zaten..

inş benim böyle yazan 2k dolarım var...Hiç umudum yok.

benimde dashboarda öyle yazıyo ama demin mail geldi 26 şubatta ödenecek diye

hocam kapandığı ay içerisinde o para yatmaz 57 gün sonra yani bir sonraki ay yatacaktır onu da dikkate alın.. bu ay ilk defa quiz öyle bir şey yazdı dashboardlarda muhtemelen bir hata oldu.. yani siz kendi kafanızdan hesaplayın.. kapandığı dönemden 57 gün sonrasına denk gelir ödemeleriniz

Son düzenleme:
Benim 4 haneli bir kanalım dün kapandı bu ay yatma ihtimali var mı hocam :)

Soyledikleri gibi otomatik sistemleri varsa yatar, ama bu sistem hic otomatige benzemiyor yatmama ihtimalide var :D Sundan 2 ay once ayni durumda kapanmis olsa kesin odenir derdim ama su siralar ne yapacaklari belli olmaz. O Googledan gelen az paradan dolayi olusan %10luk kismi bi sekilde kapatacaklar ama nasil kapatacaklar bilmiyorum, umarim haksiz yere kimsenin canini yakmazlar.

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

şimdi mail geldi, yine kapanan bir kanalım için 2.26 2015 te ödeyeceğiz diye adamlar bloke koyacak olsa neden mail atsınlarki

Iste hocam o kanallarin dashboardinda 27 ocakta odenecek yaziyor. Bu ay odeme beklemesin dedigim kanallar onlar. Onumuzdeki ay odenecekler.

Mail gelmiş kapanan kanalın ödemesi şubatın 26 sında yapılacak diye.Geöen aydan bu ay için 26 sında gene ödeme bekliyoruz bakalım.İnş öderler.
Kapanmamış olan kanallar için halen ödeme gelmiş değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri