QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Ulan kafam komple ambale oldu geçen ay kapanan kanallar ayrı bi tarafta ödenmesi yapılmayan açık kanallar diğer tarafta arada geliyor bişeyler onlarında ne olduğunu bilmiyorum:D

Ne kadar kesilmiş dolar olarak da geldiyse harika...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28/01/2015 Vergi Kesintisi Gelen havale döviz transfer masrafı BSMV, Ufuk Çağlar -0,30 USD - 7.xxx USD
Gönder

28/01/2015 Masraf/Ücret Gelen havale döviz transfer masrafı, Ufuk Çağlar -6,07 USD

toplam kesinti 6,37dolar hocam

28/01/2015 Vergi Kesintisi Gelen havale döviz transfer masrafı BSMV, Ufuk Çağlar -0,30 USD - 7.xxx USD
Gönder

28/01/2015 Masraf/Ücret Gelen havale döviz transfer masrafı, Ufuk Çağlar -6,07 USD

toplam kesinti 6,37dolar hocam

bizim paraların niye gelmediği anlaşıldı :D

hayırlı olsun hocam darısı bizim başımıza

tahminimce yüksek meblalara paypal bloke koyuyor diye 2-3 parçada gönderebilirler en olası ihtimal 2 farklı firma gibi gözüktürebilirler... (polyanacılık yaptık ama cidden böyle düşünüyorum )

bunların paypalla harbiden bi sıkıntısı var...
Husumetliler :) Bana o kadar ödeme geldi Lifeden xxx haneli sorun çıkmamıştı geçen ay ödeme geldiginde paypalı arayıp hallettim ve suan hala xxx ve xx param gelmedi paypal :(

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

tahminimce yüksek meblalara paypal bloke koyuyor diye 2-3 parçada gönderebilirler en olası ihtimal 2 farklı firma gibi gözüktürebilirler... (polyanacılık yaptık ama cidden böyle düşünüyorum )
Sa hocam paypala bana yüksek mebla gelicek ilk defa ? %50 onaylı bir sorun olurmu ? xxxx miktar gelicek, 2 kanaldan toplamı 4 hane ediyor, dedigim gibi %50 onaylı hesap dogum tarihi vs.vs. benim adıma bloke koysa açtırabilirmiyim arayıp ?

kapanan kanalın ödemesini hiç yapmayacaklar heralde artık :D

26-27 ocak gibi ödeyeceiz diye mail atmışlardı, gelen giden yok.

Husumetliler :) Bana o kadar ödeme geldi Lifeden xxx haneli sorun çıkmamıştı geçen ay ödeme geldiginde paypalı arayıp hallettim ve suan hala xxx ve xx param gelmedi paypal :(

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Sa hocam paypala bana yüksek mebla gelicek ilk defa ? %50 onaylı bir sorun olurmu ? xxxx miktar gelicek, 2 kanaldan toplamı 4 hane ediyor, dedigim gibi %50 onaylı hesap dogum tarihi vs.vs. benim adıma bloke koysa açtırabilirmiyim arayıp ?

Banka tanımlaması yapıldıysa oraya kod geliyor ve doğrulama yapıyorsun onları yaptıysan genelde sıkıntı çıkmıyor.. geçen ay ben bi 3 bide 4 hane aldım Paypala sorun çekmedim ödeme çekeceğim zaman 2 gün bekliyor gözüktü sadece eğer bir bloke olursa müşteri hizmetleri açamaz sabret 1-2 güne ararlar seni anlatırsın nasıl kazandığını 1 haftanın sonunda açarlar belge isterlerse iyi dinle not al atarlı konuşursan 6 ay bloke koyarlar benden demesi

Banka tanımlaması yapıldıysa oraya kod geliyor ve doğrulama yapıyorsun onları yaptıysan genelde sıkıntı çıkmıyor.. geçen ay ben bi 3 bide 4 hane aldım Paypala sorun çekmedim ödeme çekeceğim zaman 2 gün bekliyor gözüktü sadece eğer bir bloke olursa müşteri hizmetleri açamaz sabret 1-2 güne ararlar seni anlatırsın nasıl kazandığını 1 haftanın sonunda açarlar belge isterlerse iyi dinle not al atarlı konuşursan 6 ay bloke koyarlar benden demesi
Allahtan abimin adına açmıştım paypalı :D Dedigim gibi kredi kartı ve banka onaylı değil bloke koyarlarsa ve parayı sorarlarsa youtube kazancım derim.

Allahtan abimin adına açmıştım paypalı :D Dedigim gibi kredi kartı ve banka onaylı değil bloke koyarlarsa ve parayı sorarlarsa youtube kazancım derim.

Sana tavsiyem abine söyle kredi kartı ile ufak bir alışveriş yap.. Biraz daha riski ortadan kaldırırsın gibi geliyor .. Forumda bi ara konusu vardı anladığım kadarıyla sen alışveriş yapınca paypal iyi komisyon alıyor ve alışveriş yaptığında seni farklı bir statüde tutuyor.. benimkisi okuduklarımı yorumlamak sadece ama para gelmeden fikrimce bi paypal alışverişi yap derim n11 tarzı yerlerde geçiyordu bu paypal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri