QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Eğer paypal ile ilgili problem çözülmezse ödemesi alınmayan tüm kanallardan yeni ödeme yöntemi alınıp - webmoney ya da banka hesabı 1-5 gün sonrasında da 2-6 şubat arasında ödeme yapılma ihtimali de mevcut. (kaynak: yabancı forumdan eski quiz çalışanının şuanki quiz çalışanlarından öğrendiği bilgi) Yine de cuma'ya kadar ödemeleri paypale yapacaklarını düşünüyorum artık. Daha çok hayal kırıklığı yaşatmazlar.
paypalla ilgili problem nedir? ilk defa duydum
birde o kaynak neresi bizde takip edelim :)

Eğer paypal ile ilgili problem çözülmezse ödemesi alınmayan tüm kanallardan yeni ödeme yöntemi alınıp - webmoney ya da banka hesabı 1-5 gün sonrasında da 2-6 şubat arasında ödeme yapılma ihtimali de mevcut. (kaynak: yabancı forumdan eski quiz çalışanının şuanki quiz çalışanlarından öğrendiği bilgi) Yine de cuma'ya kadar ödemeleri paypale yapacaklarını düşünüyorum artık. Daha çok hayal kırıklığı yaşatmazlar.

onurum güzel diosunda abi wm olarak bi 2 bide 3 haneli bekliyorum onlar neden yapılmıyor anlamadım

Dün ödeme yöntemini değiştirip bankaya çevirmiştim. Bankaya yatırsalar hayır demem. :D

Arkadaslar allah icin yazmayin artik su konuya lutfen odeme alan yazsin resmen sohbet konusuna cevirdiniz!

paypalla ilgili problem nedir? ilk defa duydum
birde o kaynak neresi bizde takip edelim :)

yttalk'ta bir çocuk var, özel mesajdan yazışıyoruz. Genele tek yazdığı [email protected]'a ulaşın diyor :D

Paypal ile problemi açabilen yok şuanda. Ben çok ciddi olarak çok kazanan kullanıcıları paypal'den soğutmak için rus oyunu yaptıklarını düşünüyorum. Paypal'in sadece quizden gelen ödemeler yüzünden problem çıkarması da buna cevap gibi geliyor.

Başka dedikodu Life'ın paypal hesabının blokelenmiş olduğu yönünde. Şöyle bazı MCN'ler (Life MCN gözüküyor mu emin değilim) MCN olmalarına rağmen başkalarının altında olabiliyor, bildiğimiz gibi Life Quiz'in altı. Quiz Life'a ödemeyi Paypal yoluyla yapıyor, ardından Quiz Life'a ödedikten sonra Life kendi hesabından ödemeleri dağıtıyor. Quiz'in Life'a gönderdiği ödemeden dolayı Life'ın toptan çok büyük miktarda paypal hesabının bloke olmuş olma ihtimali üzerine konuşuluyor. Life'ın küçük ödemelerinin Quiz üzerinden gönderilmesi de bu nedenle olmuş olabilir deniyor. Quiz de kendi ve life'ın büyük ödemelerini paypal üzerindeki paradan göndermeden önce Life'ın sorununu çözmek için bekliyor. Paypal'i büyük ihtimal tehtid ediyor kendilerince ödeme yönteminin kaldırılabileceğine dair.

Geçen mesajda bahsettiğim olay kesin bilgiydi, bu mesajda bahsettiğim sadece kendi aramızda yaptığımız spekülasyonlar arkadaşlar. Ona göre yanlış bilgilendirmiş olmayayım.

yttalk'ta bir çocuk var, özel mesajdan yazışıyoruz. Genele tek yazdığı [email protected]'a ulaşın diyor :D

Paypal ile problemi açabilen yok şuanda. Ben çok ciddi olarak çok kazanan kullanıcıları paypal'den soğutmak için rus oyunu yaptıklarını düşünüyorum. Paypal'in sadece quizden gelen ödemeler yüzünden problem çıkarması da buna cevap gibi geliyor.

Başka dedikodu Life'ın paypal hesabının blokelenmiş olduğu yönünde. Şöyle bazı MCN'ler (Life MCN gözüküyor mu emin değilim) MCN olmalarına rağmen başkalarının altında olabiliyor, bildiğimiz gibi Life Quiz'in altı. Quiz Life'a ödemeyi Paypal yoluyla yapıyor, ardından Quiz Life'a ödedikten sonra Life kendi hesabından ödemeleri dağıtıyor. Quiz'in Life'a gönderdiği ödemeden dolayı Life'ın toptan çok büyük miktarda paypal hesabının bloke olmuş olma ihtimali üzerine konuşuluyor. Life'ın küçük ödemelerinin Quiz üzerinden gönderilmesi de bu nedenle olmuş olabilir deniyor. Quiz de kendi ve life'ın büyük ödemelerini paypal üzerindeki paradan göndermeden önce Life'ın sorununu çözmek için bekliyor. Paypal'i büyük ihtimal tehtid ediyor kendilerince ödeme yönteminin kaldırılabileceğine dair.

Geçen mesajda bahsettiğim olay kesin bilgiydi, bu mesajda bahsettiğim sadece kendi aramızda yaptığımız spekülasyonlar arkadaşlar. Ona göre yanlış bilgilendirmiş olmayayım.

Quizi bi dürteyim ben. Gelecek ay için bankaya çevirmiştim ödeme yöntemini. Paypal'da sorun varsa oraya yatırabilirsiniz diyeyim belki kabul ederler. :D

Life yetkilisi forumdaki 'Paypal Sinirlandirilmasi' hakkindaki konuda sorular sormaya baslayinca bende suphelenmistim. Umarim dusundugumuz gibi bloke, sinirlandirma gibi durum yoktur hesaplarinda...

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] What do you think about this topic?

Ben böyle olduğunu sanmıyorum. Paypal her ödemenin %5 ini alıyor. Kim bilir her ay ne kadar para transfer ediyorlardır. Paypal ile ilgili bir sorun yaşansa iletişime geçip kolayca çözerler. Yaptıkları iş belli sonuçta yasa dışı birşey yok. Paypalda böyle bir geliri neden elinin tersiyle itsin. Kurlarıda düşük Paypalın her bakımdan kazanıyorlar. Youtube hepimizi uyardı bişeylerin değişeceği yönünde bence quizin bize attıgı mailde yazan şeyler yüzünden ödemeler böyle oldu.

Ben böyle olduğunu sanmıyorum. Paypal her ödemenin %5 ini alıyor. Kim bilir her ay ne kadar para transfer ediyorlardır. Paypal ile ilgili bir sorun yaşansa iletişime geçip kolayca çözerler. Yaptıkları iş belli sonuçta yasa dışı birşey yok. Paypalda böyle bir geliri neden elinin tersiyle itsin. Kurlarıda düşük Paypalın her bakımdan kazanıyorlar. Youtube hepimizi uyardı bişeylerin değişeceği yönünde bence quizin bize attıgı mailde yazan şeyler yüzünden ödemeler böyle oldu.

Paypal için zaten ödemeleri kabul ederken problem yok, ama Quiz kendileriyle iletişime geçen firmalara (hak sahibi resmi firmalara) ben ödemeyi Paypal hesaplarına yaptım. Eğer yasadışı bir durum varsa Paypal hesaplarından alabilirsiniz diyebiliyor. Paypal'e göre de bu suç. Başkalarının videolarından kazanılan parayı Paypal aracılığı ile alamazsınız. Paypal suç ortaklığı yapmak istemiyor. Bu nedenle bloke koyuyor. Yoksa para almak kısmında bir problem yok. Ama kazandığından daha ciddi davalarla uğraşmak da istemiyor. Forumda bu nedenle problem yaşayan arkadaşlar var ;) Life'ın bile başına gelmiş olabilir bu olay.

Cumartesi'ye kadar yolu var. En iyisi beklemek zaten 1-2 haftadır bekliyoruz.:)

Bencede paypal ile alakali bir sorun yok. Daha 3-5 gun once blokeli 4 haneli yuksek odemeleri paypal ile gonderdiler. Zannediyorum bugun yarin paypal ile odemelere baslarlar.

Bencede paypal ile alakali bir sorun yok. Daha 3-5 gun once blokeli 4 haneli yuksek odemeleri paypal ile gonderdiler. Zannediyorum bugun yarin paypal ile odemelere baslarlar.

+1 bencede şehir efsanesi 4 haneli sağlam bi paypal ödemesi aldım geçen cuma..

31 i olarak son gün verdiler biraz sabredelim bekleyelim. benimde güzel bi alacağım var kapanan kanaldan bende bekliyorum.

Paypalimi bilidirip odememi ne zaman yapacaksiniz diye sordum gelen cevap;

Greetings!

Could you please confirm your payment method in your personal dashboard.
Inform your payment details by e-mail.

Best regards,
The QuizGroup Team

ya arkadaşlar bu durum iyice can sıkıntısı olmaya başladı.şimdi ben ödeme yöntemini değiştirsem webmoney veya banka hesabı eklesem kaç gün içerisinde yatar param bilgisi olan var mı bu konuda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri