o nasıl oluyor özür dilerim algılayamadım ondan soruyorum ?
kazanç kesinleştikten sonra kapanmıştır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o nasıl oluyor özür dilerim algılayamadım ondan soruyorum ?
Daha iyi olur bizim için hem fazla kesintiden kurtuluruz hemde bloke riskini atlatırız.Eğer paypal ile ilgili problem çözülmezse ödemesi alınmayan tüm kanallardan yeni ödeme yöntemi alınıp - webmoney ya da banka hesabı 1-5 gün sonrasında da 2-6 şubat arasında ödeme yapılma ihtimali de mevcut. (kaynak: yabancı forumdan eski quiz çalışanının şuanki quiz çalışanlarından öğrendiği bilgi) Yine de cuma'ya kadar ödemeleri paypale yapacaklarını düşünüyorum artık. Daha çok hayal kırıklığı yaşatmazlar.
Banka ödemesi ile ilgili bir mail adım arkadaşlar, saat 9:46'da bankla ödemesinin 29.01 yani bugün yapıldığı yazıyor başka da bir şey yazmıyor![]()
Gelen giden bir para yok henüz, banka ödemesi alan bir arkadaş ; para gönderildi mailinden sonra mı geliyor hesaba ?
Rahatsız edeceğim ama sevgili [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] ya da bilgisi tecrübe ile sabit herhangi bir arkadaş yardımcı olursanız sevinirim![]()
An itibari ile 6 $ ödeme geldiinşallah devamı gelir.
Bu arada bütün ayrıntılar incelendi life değil, Quiz ödemesi.
paypalamı geldi dogan bey
hangi kanala ait açık kanal mı kapanan kanalın mıEvet hocam paypal ödemesi.
hangi kanala ait açık kanal mı kapanan kanalın mı
Açık kanal kardeşim. Büyük ihtimal tek hanelilerden başladılar..
An itibari ile 6 $ ödeme geldiinşallah devamı gelir.
Bu arada bütün ayrıntılar incelendi life değil, Quiz ödemesi.
hacı abibak tek haneli ödemene bu kadar soru gelmez normalde
şuan belkide sitenin en çok profiline bakılan yazdıgı mesaj için hadi inş denilen adamısın he
![]()
valla hocam ilk defa paypala 6 $ dolar yattığı için bu kadar çok sevindimçünkü yüksek ödemeli kanallar bekliyorum, bu geldiyse diğerleri de gelir. Şöyle bir senaryo üretiyorum kendi kendime ; hani hiç ödemeseler banka ve web moneyleri ödemezler yani paypal ödemelerine anladığım kadarı ile bu gün yavaş yavaş başlıyorlar..
İnşallah herkes ödemesini sorunsuzca alır![]()
valla hocam ilk defa paypala 6 $ dolar yattığı için bu kadar çok sevindimçünkü yüksek ödemeli kanallar bekliyorum, bu geldiyse diğerleri de gelir. Şöyle bir senaryo üretiyorum kendi kendime ; hani hiç ödemeseler banka ve web moneyleri ödemezler yani paypal ödemelerine anladığım kadarı ile bu gün yavaş yavaş başlıyorlar..
İnşallah herkes ödemesini sorunsuzca alır![]()
Banka ödemesi ile ilgili bir mail adım arkadaşlar, saat 9:46'da bankla ödemesinin 29.01 yani bugün yapıldığı yazıyor başka da bir şey yazmıyor![]()
Gelen giden bir para yok henüz, banka ödemesi alan bir arkadaş ; para gönderildi mailinden sonra mı geliyor hesaba ?
Rahatsız edeceğim ama sevgili @DeviLLe ya da bilgisi tecrübe ile sabit herhangi bir arkadaş yardımcı olursanız sevinirim![]()
Benim anlamadigim zaten 700 dolara kadar odeme yapmislardi. Simdi tekrar sifirdanmi basladilar
Benim anlamadigim zaten 700 dolara kadar odeme yapmislardi. Simdi tekrar sifirdanmi basladilar
Herkes uçmuş arkadaşyapmadılar kimseye hocam lifedir o.
o kadar şeyin içinde bir buna mı takıldın hocamBenim anlamadigim zaten 700 dolara kadar odeme yapmislardi. Simdi tekrar sifirdanmi basladilar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.