Rusyadan buraya adamlar yürüyerek ancak getirebilmişler."Kusura bakma abi geç oldu temiz oldu" dediler gönlümü aldılar.Yenı mı geldı hocam?![]()
Kapanan kanalın ödemesi umudum yoktu ama geldi sagolsunlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rusyadan buraya adamlar yürüyerek ancak getirebilmişler."Kusura bakma abi geç oldu temiz oldu" dediler gönlümü aldılar.Yenı mı geldı hocam?![]()
kapalı diye yazdım yaAbi bu kapalı kanal mı söyler misin ?
Tezin %de 1000 doğru kardesim.Quiz yetkilisi olup şu tip yorumları okusam büyük hayal kırıklığına uğrardımAdamlar bloke gelen paraları ödedi sen açıkları ödemeyecek diyorsun.
3 haneli alan varmı arkadaşlar kapanan kanal için.
Bugun 3xx GELMİŞ AMA KAPALI KANALMI ACIK KANALMI BİLMİYORUM bu ayın kazancı oldugunu biliyorumda ne oldugunu bilmiyorum
Bugun 3xx GELMİŞ AMA KAPALI KANALMI ACIK KANALMI BİLMİYORUM bu ayın kazancı oldugunu biliyorumda ne oldugunu bilmiyorum
Ben dün 3 haneli aldım webmoney denSuanda kapali olan odemeler kactalar ? 2 haneli ama kac![]()
Suanda kapali olan odemeler kactalar ? 2 haneli ama kac![]()
[MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] Aciklamada 2014-12 mi yaziyor hocam?
Hayır hocam. QuizGroup 2014-11 .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.