QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Sadece 300'ü sen alıyosun :D Rahat 700 falan vardır :D

Ben 5 haneli küçük alıyorum, gidip vergimi de ödüyorum. mNote ile karıştırmayın beni arkadaşlar :D

300den fazla eminim sadece etrafımdakiler ve yazılanlardan foruma da. Yazmayanlar da var ondan da eminim 1m'ye varabilir bile :D

Edit: Totalde 1.200.000 yapmışlar ödeme son ay :D Bizde var bir 500.000 de üzerini bilemem :D

Daha önce eklenmiş banka hesabını bir panele daha ekledim kabul etti eğer bu şekilde olmaya devam ederse tek tek duran tüm kanallara aynı bankayı girerim ben

Arkadaşlar kapanan kanallardan ödeme alamayan bir tek benmiyim ya :(

Ben 5 haneli küçük alıyorum, gidip vergimi de ödüyorum. mNote ile karıştırmayın beni arkadaşlar :D

300den fazla eminim sadece etrafımdakiler ve yazılanlardan foruma da. Yazmayanlar da var ondan da eminim 1m'ye varabilir bile :D

Edit: Totalde 1.200.000 yapmışlar ödeme son ay :D Bizde var bir 500.000 de üzerini bilemem :D

Onur bey bu gidişle yarında ödemeleri alamayacağız galiba değil mi? Dolar da 2,44 'ü gördü yahu.

Onur bey bu gidişle yarında ödemeleri alamayacağız galiba değil mi? Dolar da 2,44 'ü gördü yahu.

Sanmıyorum artık ödeyeceklerini, bana dönüş yapmaz oldular. Çok şımardılar bunlar :D Bence pazartesi artık umutlar... Eğer paypal sorunu çıkmasa biterdi bu saatlere :/

Sanmıyorum artık ödeyeceklerini, bana dönüş yapmaz oldular. Çok şımardılar bunlar :D Bence pazartesi artık umutlar... Eğer paypal sorunu çıkmasa biterdi bu saatlere :/

Peki eğer sorun çıkartırda anlaşmaya varılmazsa alternatif ödeme yöntemi sunulacakmı ?

Şimdi bu paraları ödemezlerse diger ay sonuna ödeme yöntemini değiştirsek gelme ihtimali olabilir mi aceba ??

mn candır diyip quize laf atanlarıda hiç anlamıyorum abi yaa. sorun quiz de değil.sorun paypalın srefsizliği quize saydıracağınıza paypala saydırın. dolar kuru 2.44 ken 2.35 den çekiyosunuz paralarınızı 600 dolarda 90 lira para kesio sizden. şuan açık tartışmasız her türlü ödeme yapan quiz ve life var. ve hala bu partnerlere sallıyonuz ya. ne diyim. Allah beterine düşürmesin. o zman çok vurursunuz kafanızı duvarlara ama. atı alan çoktan üsküdarı geçmiş olur..

mn candır diyip quize laf atanlarıda hiç anlamıyorum abi yaa. sorun quiz de değil.sorun paypalın srefsizliği quize saydıracağınıza paypala saydırın. dolar kuru 2.44 ken 2.35 den çekiyosunuz paralarınızı 600 dolarda 90 lira para kesio sizden. şuan açık tartışmasız her türlü ödeme yapan quiz ve life var. ve hala bu partnerlere sallıyonuz ya. ne diyim. Allah beterine düşürmesin. o zman çok vurursunuz kafanızı duvarlara ama. atı alan çoktan üsküdarı geçmiş olur..

Hangisi Can bende anlamadım ki :D

Beyler banka ödemem geldi, 2xxx dolar ama diğer çalınan kanalın ödemesi gelmedi 3xxx şimdi ödeme kime geçmiştir çalan kişiyemi? ayın 7 sinde çalındı kanal ocak 7 yani

ödenmiş ise quiz den ödeme bilgilerini alabilirmiyim?, çalan kişinin ? çok büyük sorunum var lütfen teşekkürler hayırlı geceler..
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , [MENTION=15171]Katip[/MENTION] , [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] , [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] , [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Son düzenleme:
Ellerim kırılsaydı da paypal girmeseydim.Banka girseydik keşke mis gibi almıştık paramızı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri