QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaşlar yeri degil ama quixe bagladigib kanallara sozlesme gelmiyor maile? Yok mu sozlesme falan life da ki gbi

bana da 1 saat önce şöyle bir mail gelmiş;

A transfer to your Bank account in the amount of USD 8xxx,xx has been made.

Channel Id: x
Reporting period: 2014-12

Please note it takes 1-2 business days for bank transfers.
For example, we had notified that payment was made on Feb 4. You should see the payment in your bank statement no later than Feb 7. Under condition that Feb 5,6 are business days.

You may require our payment details to provide them to your bank:

If you do not see transfer in your bank statement in 3 business days please clarify with your bank and contact us at [email protected]

banada aynı mail gelmiş bankanıza gönderdik diye. beraber bekledik buralarda beraber alıcaz inşallah :)
quiz ak mış onu anladık.:)

Kedo dan az once paypala odeme gelmiş 185 dolar ama quizmi life mi bilmiyorum artik iyice karistilar

Bizde halen gelen giden yok. :D bu ay ağır çınlattım kulaklarını rusların.

Kedo bana da 100 $ sallamış

Quiz mi Life mı allah bilir

quiz paypalda problem çıktığı için kedo dan gönderiyor.
bu gelenler kapanan kanallarmı ?

Kedodan allah razi olsun quizin odeyemedigini life bugun paypaldan gondermis 4 hane toplu odeme yapmis galiba yada bilmiyom :D pcye gecince bakicam

Bana da biraz önce kedeo dan gelmiş xxxx fakat life da fazla kanalım yoktu, içimden bi his diyorki Quiz ödemelerini life paypal aracılığı ile yapıyor.

Arkaşdaşlar Kanalım Kapanmıştı Bugun Ödeme Geldi Paypaldan Kedo Quiz Mi Oluyor Acaba İlk Defa Ödeme Aldımda :)

Aynı maili tam 8 kere aynı anda gönderdim. Onlar benim canımı sıkarsa bende onlarınkini sıkarım. :D

Bana da biraz önce kedeo dan gelmiş xxxx fakat life da fazla kanalım yoktu, içimden bi his diyorki Quiz ödemelerini life paypal aracılığı ile yapıyor.

evet sizin yazının üstünde ben de onu kastetdim aslında quizin paypala ödeyemediğini life halletmiş hemde toplu ödeme yapmış 15 kanalımın hepsini tek seferde life aracılığı ile ödemiş ve artık tüm ödemelerimi almış bulunmaktayım :)

Banka ödemesi geldi az önce, 4 hane. İnşallah alamayanlar da en kısa zamanda almış olur.
garanti bankası, 30 dolar kesinti yapmışlar.

Son düzenleme:
paypaldaki bloke konulan parayı nasıl iade ediyoruz ? [MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri