Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu şekilde doldurun sıkıntı yaşamazsınız.ödemelerimi bu şekilde alıyorum.
Hocam şu tam adres yazıdıgın kısma sadece İLÇE yazdık sokak no falan yazmadık sıkıntı olur mu ödemede?
![]()
Sadece posta kodundan emin değilim34394 bence posta kodu
Bende sordum aynı soruyu. Arkadaş bu şekilde parasını sorunsuz aldığını söyledi bana. Bende ilçe yazmıştım o kısma ama bugün değiştirdim. Umarım bir sıkıntı yaşamam.
Hocam bu şekilde ödeme alıyorum hiç bir sıkıntıda yaşamadım, kendi bildiğinizi yapın o halde.Hocam şu tam adres yazıdıgın kısma sadece İLÇE yazdık sokak no falan yazmadık sıkıntı olur mu ödemede?
Bende sordum aynı soruyu. Arkadaş bu şekilde parasını sorunsuz aldığını söyledi bana. Bende ilçe yazmıştım o kısma ama bugün değiştirdim. Umarım bir sıkıntı yaşamam.
Ne yaptınız arastırdınız mı?
Bir sürü var Buyukdere caddesı posta kodu :S
BÜYÜK DERE CADDESI FULYA MAHALLESI ESENTEPE SISLIBÜYÜK DERE CADDESI FULYA MAHALLESI ESENTEPE SISLI Posta Kodu 34394
BÜYÜK DERE CADDESI HUZUR MAHALLESI AYAZAGA SISLIBÜYÜK DERE CADDESI HUZUR MAHALLESI AYAZAGA SISLI Posta Kodu 34396
BÜYÜK DERE CADDESI MERKEZ(SISLI) MAHALLESI SISLI SISLIBÜYÜK DERE CD. MERKEZ(SISLI) MAH. SISLI SISLI Posta Kodu 34381
BÜYÜK DERE CADDESI ONDOKUZMAYIS MAHALLESI ONDOKUZMAYIS SISLIBÜYÜK DERE CD. ONDOKUZMAYIS MAH. ONDOKUZMAYIS SISLI Posta Kodu 34360
BÜYÜK DERE CADDESI 53-77 MASLAK MAHALLESI MASLAK SISLIBÜYÜK DERE CD. 53-77 MASLAK MAH. MASLAK SISLI Posta Kodu 34398
BÜYÜKDERE CADDESI ESENTEPE MAHALLESI ESENTEPE SISLIBÜYÜKDERE CADDESI ESENTEPE MAHALLESI ESENTEPE SISLI Posta Kodu 34394
BÜYÜKDERE CADDESI GULBAHAR MAHALLESI ESENTEPE SISLIBÜYÜKDERE CADDESI GULBAHAR MAHALLESI ESENTEPE SISLI Posta Kodu 34394
BÜYÜKDERE CADDESI 41-91 MECIDIYEKOY MAHALLESI MECIDIYEKOY SISLIBÜYÜKDERE CD. 41-91 MECIDIYEKOY MAH. MECIDIYEKOY SISLI Posta Kodu 34387
[61 - 84] arası (Toplam 84) Sonuç Sayfaları: [<< Önceki] 1 2 3
NOT: Cadde Sokak Posta kodla
---------- Spam Engelliyici 08:34 ---------- Önceki Mesaj 08:34 ----------
İlçe yazmıstın tam adres mı gırdın hocam sokak no , bına no vsss
Hocam bu şekilde ödeme alıyorum hiç bir sıkıntıda yaşamadım, kendi bildiğinizi yapın o halde.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankaya direk enpara hesabını yazsam gelir mi yoksa dolar hesabımı açmam gerekli?
Merhaba, QuizGroup tan banka ödemesi alacak arkadaşların formu doldururken Banka Swift kutusuna aşağıdaki listeden kendi bankasının karşısındaki kodu yazabilir.
Garanti Bankası Swift Kodu : TGBATRIS
Türkiye İş Bankası Swift Kodu : ISBKTRIS
Akbank Swift Kodu : AKBKTRIS
Bank Asya Swift Kodu : ASYATRIS
Ziraat Bankası Swift Kodu : TCZBTR2A
Halk Bankası Swift Kodu : TRHBTR2A
Türkiye Finans Swift Kodu : AFKBTRIS
VakıfBank Swift Kodu : TVBATR2A
Şekerbank Swift Kodu : SEKETR2A
Denizbank Swift Kodu : DENITRIS
Kuveyt Türk Swift Kodu : KTEFTRIS
TEB Swift Kodu : TEBUTRIS
Finansbank Swift Kodu : FNNBTRIS
ING Bank Swift Kodu : INGBTRIS
HSBC Swift Kodu : HSBCTRIX
Yapı Kredi Swift Kodu : YAPITRISFEX
Enpara Swift Kodu : FNNBTRISXXX
Banka bilgilerini nasıl ayarlarım?
UYARI : Bu Resimdeki Swift Code FinansBank Enpara ya aittir. O kısıma ilk mesajdan kendi bankanızın kodunu seçip yapıştırın. Her banka için değişmektedir.!
![]()
TL hesabi ile doviz hesabi birbirinden farkli hesaplardir, doviz hesabinin iban numarasi farkli olur.Gittim dün iş bankasına dolar hesabı açtırdım.. Açtırmadan önce bankamatiğe girdim iban numaramın fotoğrafını çekmiştim.. Neyse dolar hesabını açtırdım elime mevduat hesabı defteri verdiler. Benim iban numarasıyla bu mevduat hesap defterimdeki iban numarası farklı?
Acaba bankamatiktedemi bu şekilde değişti? Ya da benim 2 adet mi iban numaram oldu? Hesap bilgilerini girerken mevduat defterindekini mi gireceğim?
Hesap numarası kısmınada xxxx-xxxxxxx şeklinde bunuda tireden sonraki kısmını giriyorum sanırım doğrumudur? Ki TL ile Dolar hesap numaralarıda farklı.. 1 kartta 2 farklı hesap kullanıldığını bilmiyordum cahilliğime verin![]()
Arkadaşlar bankaya para çekerken kesinti ne kadar oluyor ?
TL hesabi ile doviz hesabi birbirinden farkli hesaplardir, doviz hesabinin iban numarasi farkli olur.
eski hesabinin yani normal mevduat hesabinin iban numarasi eskisi gibi duruyor yeni verdikleri iban numarasi dolar hesabin icin.
Peki hocam Hesap numarası kısmınada xxxx-xxxxxxx şeklinde bunuda tireden sonraki kısmını giriyorum sanırım doğrumudur?
sadece hesap numarasi soruyor o yuzden sube numarasini girmeye gerek yok, ben sube kodunu girmedim. zaten iban icinde hesap no ve sube kodu da bulunuyor aslinda. o bilgiyi tekrardan neden istediler anlamadim.Peki hocam Hesap numarası kısmınada xxxx-xxxxxxx şeklinde bunuda tireden sonraki kısmını giriyorum sanırım doğrumudur?
Tamamdır teşekkür ediyorum arkadaşlar, çok şükür bankaya çevirdik paypalı
Ben taa ayın 1inde çevirdim ne gelen var nede giden hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.