Henüz kesinleşmeler olmadı, bu hafta içinde kesinleşir ve cumaya kadar ödenir diye düşünüyorum. Ödenmezse öteki hafta kesin.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ay yıllar sonra ilk kez 4 haneliyi göreceğim umarım![]()
umutlanma pek gecen ay 4 hane olan 2 kanalımı attılar
umutlanma pek gecen ay 4 hane olan 2 kanalımı attılar
deme öyle hocamtemizmiydi bari kanallar bende önümüzdeki ay iyi bi miktar bekliyodum..
Kesinleşti![]()
son zamanlarda kanal baglayan oldumu quize
arkadaşlar kesinleşmeler gerçekleşmişti ödeme alan var mı ?
benim dün ki youtube temizliğinde bitane quiz kanalımı harcamışlar 2 yıllık ödemesi kesinleşmişti ama quiz onuda ödemez heralde.
aylık 2K bırakan kanalım son 3 aydır 100 tl yi zor görüyor yaptıkların güncelleme ile kanalımı mahvettiler
Şu forum ödeme konusunu ödeme harici güncellememeyi bir türlü öğrenemedi ya.
Lütfen ödeme almadığınız sürece güncellemeyin, ödeme geldi diye düşünüyoruz. Ödeme alınca yazmak için var konu, gelip de ödeme aldınız mı diye sormanın mantığı ne alsak zaten yazacağız buraya. Kızdım size
3 gündür webmoney'i açık tutuyorum zar sesi gelsin de sevineyim diye, hevesimi kursağımda bırakmayın.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.