" Personel kontrol paneli(dashboard) aracılığıyla(yoluyla) sitede sizin yeni kanalınınızı kayıt yaptınız mı? " diye çevirdim ben
sen ceviri yapma kardeş
yeni kanalı kayıt yaptınız mı diyor dashboard kullanarak ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
" Personel kontrol paneli(dashboard) aracılığıyla(yoluyla) sitede sizin yeni kanalınınızı kayıt yaptınız mı? " diye çevirdim ben
sen ceviri yapma kardeş
yeni kanalı kayıt yaptınız mı diyor dashboard kullanarak ?
Ben de translate ile buna yakın bir karşılık aldım, ama tam anlaşılamamak sebebiyle kendimizi yanlış ifade etmekten korktum.
Biz Quiz group'a bağladığımız yeni kanalların hepsini Dashboard üzerinde kayıtlı bulunan eski kanalımız üzerinden açmıştık ve bunların bir kısmına sözleşme gelmediği için No Contrat yazıyor.. Bunu onlara bu şekilde ingilizce olarak nasıl anlatabiliriz ?
Quiz Group'a mail atarak sözleşmesi imzalanmayan ve ödeme kısmında DELAYED yazan kanalların sözleşmesini istedik, önce aşağıdaki mesaj geldi.
Greetings!
A response to your request will be sent to you promptly.
It may take some time to check our records.
Our apologies for the delayed response.
Ardından da şu kısa mesajı da gönderdiler. acaba ne demek istiyor bunlar ?
Have you signed up your new channel via your personal dadhboard or at web-site QuizGroup// The Leading Global YouTube Network
Abiler sınırlandırılmış paypal'a quiz ödeme yapar mı ?
Abiler sınırlandırılmış paypal'a quiz ödeme yapar mı ?
Sınırlandırma da para girişi olur sadece para gönderemezsin.
Paypali kapat ayni maille 2 dakikada paypal ac.Abiler sınırlandırılmış paypal'a quiz ödeme yapar mı ?
"para gönderemezsiniz
hesabınızdan para çekemezsiniz
para alamaz veya talep edemezsiniz
hesabınızı kapatamazsınız
hesabınıza para ekleyemezsiniz
kartı çıkaramazsınız
banka hesabını çıkaramazsınız
para iadesi gönderemezsiniz"
Hocam bunlar yazıyo.. Ben sadece quiz den paranın yatıp yatmayacağını öğrenmek istiyorum..
2 hane,3 hane,4 hane hiçbiri yok ortalıkta delayed yazıp ödeme alan var mı ? Ödemeyi alan kayboluyor biraz bilgi verseler ya..
Ben de translate ile buna yakın bir karşılık aldım, ama tam anlaşılamamak sebebiyle kendimizi yanlış ifade etmekten korktum.
Biz Quiz group'a bağladığımız yeni kanalların hepsini Dashboard üzerinde kayıtlı bulunan eski kanalımız üzerinden açmıştık ve bunların bir kısmına sözleşme gelmediği için No Contrat yazıyor.. Bunu onlara bu şekilde ingilizce olarak nasıl anlatabiliriz ?
I did add my all new channels with use to my old channel(buraya o bahsettiğiniz eski kanalınızın ismini parentez içine yazın hocam) that still on your dashboard and some of that new channels seems "No Contrat" because of these channels still did not get Agreement sign.
Hocam bu şekilde yazarsınız, gramer hataları olabilir ingilizce konuşma dilim iyidirTürkçe'de de Dil Bilgisi sıkıntılı olduğum bir konu zaten
Ama bu yazdığım sizin anlatmak istediğinizi karşılar.
kapanan kanlların ödemesini alan var mı kasımda kapanan ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.