QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

" Personel kontrol paneli(dashboard) aracılığıyla(yoluyla) sitede sizin yeni kanalınınızı kayıt yaptınız mı? " diye çevirdim ben

Ben de translate ile buna yakın bir karşılık aldım, ama tam anlaşılamamak sebebiyle kendimizi yanlış ifade etmekten korktum.

Biz Quiz group'a bağladığımız yeni kanalların hepsini Dashboard üzerinde kayıtlı bulunan eski kanalımız üzerinden açmıştık ve bunların bir kısmına sözleşme gelmediği için No Contrat yazıyor.. Bunu onlara bu şekilde ingilizce olarak nasıl anlatabiliriz ?

sen ceviri yapma kardeş :)

yeni kanalı kayıt yaptınız mı diyor dashboard kullanarak ?

Benim yaptığım çeviriden ne farkı var acaba bunu sorabiliri miyim gerçekten şu an merak ediyorum. Bana hakaret etmeye hakkın yok kardeş kimseyi ezemessin laf atamazsın suçsuz yere. Reported

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:34 ----------

Ben de translate ile buna yakın bir karşılık aldım, ama tam anlaşılamamak sebebiyle kendimizi yanlış ifade etmekten korktum.

Biz Quiz group'a bağladığımız yeni kanalların hepsini Dashboard üzerinde kayıtlı bulunan eski kanalımız üzerinden açmıştık ve bunların bir kısmına sözleşme gelmediği için No Contrat yazıyor.. Bunu onlara bu şekilde ingilizce olarak nasıl anlatabiliriz ?

Dashboard aracılığıyla quiz'in sitesinden yeni kanalınızı kayıt ettiniz mi diye soruyor. gerisini bilmiyorum hocam

Quiz Group'a mail atarak sözleşmesi imzalanmayan ve ödeme kısmında DELAYED yazan kanalların sözleşmesini istedik, önce aşağıdaki mesaj geldi.

Greetings!
A response to your request will be sent to you promptly.
It may take some time to check our records.
Our apologies for the delayed response.

Ardından da şu kısa mesajı da gönderdiler. acaba ne demek istiyor bunlar ?

Have you signed up your new channel via your personal dadhboard or at web-site QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

bu mesajı görünce aklıma bir şey geldi dashboarddan tekrar join diyerek kayıt oldum belki gelir.

Abiler sınırlandırılmış paypal'a quiz ödeme yapar mı ?

niye yapmasın adam hemen odiyim de kurtuliyim diyor adsenseden önce bile ödeme yaptigi oluyor :D o sınırlandırılmış paypala baska paypaldan para gönder eger sınırlandırma filan uyarısı cıkmazsa zaten quiz her turlu yollar .. yok çıkarsa da quizin artık insiyatifine kalır

Sınırlandırma da para girişi olur sadece para gönderemezsin.

"para gönderemezsiniz
hesabınızdan para çekemezsiniz
para alamaz veya talep edemezsiniz
hesabınızı kapatamazsınız
hesabınıza para ekleyemezsiniz
kartı çıkaramazsınız
banka hesabını çıkaramazsınız
para iadesi gönderemezsiniz"

Hocam bunlar yazıyo.. Ben sadece quiz den paranın yatıp yatmayacağını öğrenmek istiyorum..

"para gönderemezsiniz
hesabınızdan para çekemezsiniz
para alamaz veya talep edemezsiniz
hesabınızı kapatamazsınız
hesabınıza para ekleyemezsiniz
kartı çıkaramazsınız
banka hesabını çıkaramazsınız
para iadesi gönderemezsiniz"

Hocam bunlar yazıyo.. Ben sadece quiz den paranın yatıp yatmayacağını öğrenmek istiyorum..

yatar daha dün başıma geldi aynı durum

Arkadaşlar Quizden Bi Kere Blok Yedik Mi Bir Kez Daha Da Gönderse Blok Yermiyiz Ya Da Başka Firmalardan Şuan Blok Kalkmış Gibi Gözüküyor Ama Kalktığını Nerden Anlayabiliriz

I did add my all new channels with use to my old channel(buraya o bahsettiğiniz eski kanalınızın ismini parentez içine yazın hocam) that still on your dashboard and some of that new channels seems "No Contrat" because of these channels still did not get Agreement sign.

Hocam bu şekilde yazarsınız, gramer hataları olabilir ingilizce konuşma dilim iyidir :) Türkçe'de de Dil Bilgisi sıkıntılı olduğum bir konu zaten :D Ama bu yazdığım sizin anlatmak istediğinizi karşılar.

I did add my all new channels with use to my old channel(buraya o bahsettiğiniz eski kanalınızın ismini parentez içine yazın hocam) that still on your dashboard and some of that new channels seems "No Contrat" because of these channels still did not get Agreement sign.

Hocam bu şekilde yazarsınız, gramer hataları olabilir ingilizce konuşma dilim iyidir :) Türkçe'de de Dil Bilgisi sıkıntılı olduğum bir konu zaten :D Ama bu yazdığım sizin anlatmak istediğinizi karşılar.

Çok teşekkürler kardeşim; bunu aynen gönderelim bakalım.. Çözmeye niyetleri varsa zaten çözerler..

bir kanalın gmailine ödeme maili gelmiş ama miktar yanlış olması gerekenin beşte biri ayrıca ödeme de gelmemiş zaten,buna benzer durum yaşayan var mı

2 haneli bir ödeme gelmiş hangi kapanan kanalımın ödemesi bilmiyorum...

Tarih:
18.11.2014
Saat:
18:49:52 EET
Durum:
Tamamlandı

Kontratı daha bugün imzaladım, ekim kazancı yatacak mı ?

kapanan kanlların ödemesini alan var mı kasımda kapanan ?

Bizde hala ödeme yok. :) Limon sıktı işimize bazıları..

var mı hala ödeme bekleyen? 3 haneli ya da 4 haneli?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri