Kontratı daha bugün imzaladım, ekim kazancı yatacak mı ?
delayed yazıyorsa hala zor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kontratı daha bugün imzaladım, ekim kazancı yatacak mı ?
delayed yazıyorsa hala zor..
Hala hiç ödeme alamayanlar var mı? 3-4 Haneli!?
Tek değilsin kardeş
Hocam sen az önce 2 haneli ödeme aldıgını yazmıstın ama? Ben hiç bir kanalından henüz ödeme alamayanları soruyorum.
3-4 Haneli!? yazınca 2 haneliyi es geçtim...
arkadaşlar rahat olun ödemeleriniz alınır bundan önce aldığım 2 ödeme birisi ayın 23 ünde biriside ayın 22 sinde gönderildi bana.Ödemeleriniz yapılır.
Var hocam 3-4 gün önce kapanan kanalımın ödemesi dün geldi gece yarısına doğru.
kazanclardan biri farklı dashboarddaydı bi bakıyım dedim kesinleşmemiş bile yalnız o hesabı adsense kıyımlarında partnere tasımıstım sanırım adsensenın vermedıgı parayı partnerde vermeyecek
kazanclardan biri farklı dashboarddaydı bi bakıyım dedim kesinleşmemiş bile yalnız o hesabı adsense kıyımlarında partnere tasımıstım sanırım adsensenın vermedıgı parayı partnerde vermeyecek
Nasipse illaki olacaktır ay sonuna kadar az cok gönderilecektir evet ama konuda ki bazı arkadaslar resmen icimizi şişirdi resmen alevlendik yav aha ödeme olmadı olmayacak gibisinden adamlar yalnızca kendilerini düşünüyor vessalam neyse daha yazmam bu konuya.
Ya birader adsense 11 inde kesinleşiyor 12 sinde adam ödemem yapılmadı diye konu açıyor forumda.Boşver sen.Ağzı olan konuşuyor.Ayın 23 ünde ödeme aldığımı bilirim ben ilk ödememdi.
aldınmı peki abi ödeme ?bende de o tür kanallar var hepsi kesinleşti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.