QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Hala hiç ödeme alamayanlar var mı? 3-4 Haneli!?

bende alamadım hiç daha 6-7 kanala ödeme bekliyorum 1,2,3 haneli

bu quiz bizi çok şımarttı :D ayın 18'i, çok gecikti diyorum içimden :D o derece şımarttı..

3-4 Haneli!? yazınca 2 haneliyi es geçtim...

Anlıyorum hocam ama sırf gereksiz snerji yüzünden 60 sayfa konu oldu ve neyin nasıl oldugunu inan bu ay anlayamadık. Bu ne sacmalıktır anlamadım adamların konu altına gelip bi hal hatır sormadıkları kaldı. Acsınlar baksınlar gecmiş konuları totelde kac sayfa yorum var. Alan parasını gelmiş yazmıs herkes bilgilenmiş bu ay ki konu öyle sarpa sardı ki kim ne aldı ne zaman aldı anlayamadım ben sahsen. O yüzden sormak zorunda kalıyorum almayanlar var mı diye. Sayelerinde bu partneride kaybediyoruz zaten bu aydan sonra herkes görecektir.

arkadaşlar rahat olun ödemeleriniz alınır bundan önce aldığım 2 ödeme birisi ayın 23 ünde biriside ayın 22 sinde gönderildi bana.Ödemeleriniz yapılır.

arkadaşlar rahat olun ödemeleriniz alınır bundan önce aldığım 2 ödeme birisi ayın 23 ünde biriside ayın 22 sinde gönderildi bana.Ödemeleriniz yapılır.

Nasipse illaki olacaktır ay sonuna kadar az cok gönderilecektir evet ama konuda ki bazı arkadaslar resmen icimizi şişirdi resmen alevlendik yav aha ödeme olmadı olmayacak gibisinden adamlar yalnızca kendilerini düşünüyor vessalam neyse daha yazmam bu konuya.

kazanclardan biri farklı dashboarddaydı bi bakıyım dedim kesinleşmemiş bile yalnız o hesabı adsense kıyımlarında partnere tasımıstım sanırım adsensenın vermedıgı parayı partnerde vermeyecek

kazanclardan biri farklı dashboarddaydı bi bakıyım dedim kesinleşmemiş bile yalnız o hesabı adsense kıyımlarında partnere tasımıstım sanırım adsensenın vermedıgı parayı partnerde vermeyecek

Banlanan adsense'den geçirilen kanalı ödemişlerdi dün biri yazmıştı bu konuda

Nasipse illaki olacaktır ay sonuna kadar az cok gönderilecektir evet ama konuda ki bazı arkadaslar resmen icimizi şişirdi resmen alevlendik yav aha ödeme olmadı olmayacak gibisinden adamlar yalnızca kendilerini düşünüyor vessalam neyse daha yazmam bu konuya.

Ya birader adsense 11 inde kesinleşiyor 12 sinde adam ödemem yapılmadı diye konu açıyor forumda.Boşver sen.Ağzı olan konuşuyor.Ayın 23 ünde ödeme aldığımı bilirim ben ilk ödememdi.

Ya birader adsense 11 inde kesinleşiyor 12 sinde adam ödemem yapılmadı diye konu açıyor forumda.Boşver sen.Ağzı olan konuşuyor.Ayın 23 ünde ödeme aldığımı bilirim ben ilk ödememdi.

Haklısın dostum ama işte bir çok kişi bugun alınca ve biz alamayınca acaba diyor insan. Ben de 21'inde aldıgımı bilirim ama boşboğazlar yüzünden stres oluştu yok yere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri