Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paypal detaylarında yazar. ona tıklaArkadaşlar bunun hangi kanal olduğunu nasıl bulucam ben ya :/ hiçbir kanalımın mailinde ödeme maili yok. dashboardlarda da herhangi birşey yok. zaten paypal ödemesinde kanal ismide yazmıyor :/
Kac hane hocam?
Arkadaşlar bunun hangi kanal olduğunu nasıl bulucam ben ya :/ hiçbir kanalımın mailinde ödeme maili yok. dashboardlarda da herhangi birşey yok. zaten paypal ödemesinde kanal ismide yazmıyor :/
maili ödemeden sonra 1-2- gün içinde gönderiyorlardı sanırım
paypal detaylarında yazar. ona tıkla
kapanmış mıydı "silinen" derkenMail şimdi geldi arkadaşlar. Kanalın özel url'si değilde diğer uzun olan url yazıyor onu da açtım "Bu kanal mevcut değil." yazıyorsanırım sildiğim bir kanalın ödemesi gelmiş kanalı bile hatırlamıyorum. Normalde kanal adını yazıyorlar çünkü paypalın açıklamalarında.
Ulan duranları ödemediler silinen kanalın 2 hanelisini ödemişler![]()
kapanmış mıydı "silinen" derken![]()
Bu quiz adsenseden önce nasıl yatırıyor.
Bu quiz adsenseden önce nasıl yatırıyor.
hiç hatırlamıyorum hocam cidden yani kapanan ama ödeme beklediğim tüm kanalları kontrol ettim onların ödemesi değil. bu kanal neyin nesidir hatırlamıyorum. Yazan URL'ye girdiğimde "Bu kanal mevcut değil." yazıyor.
paypal mail adresime gelen mail. kanalı hatırlamadığım için kanalın mailini de bilmiyorum :/
Quiz Group International Inc. tarafından gönderilen not:
QuizGroup 2014-10 Payment channel ID#2545
10 Kasımda quiz kanalım dahi bütün kanallaırım kapandı 3 haneli ödemem vardı youtube analistikte quiz ödeme yapar mı ? biliyorum herzaman sorulan sorulardan ama sıcak sıcak sorayım dedim hazır millet parasını almışken .
channel id kaldır Basına uc eklemeden yazıyorlar basına uc eklersen kanalına gider
bu ay kapandıgı ıcın eskı polıtakaya göre ekim ayınınkını bu ay alırsın. kasımınkı ocak ayına kalır
Ekim'de kapanan kanalı Aralık ayında almaz mı?
Kasım'da kapanan Ocak ayında olduğuna göre.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.