QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

hocam geçen ay adsense epey bir kişiyi döktü ödemeler kesinleşti ama ödeme yapmadı bunu gören duyan sağlam kapı quize yöneldi bu ayda adsense aynı işlemi yaparsa daha da çoğalacak ve quiz artık sık eleyip ince dokumaya başlayacak artık ödemeler sarkacak kapanan kanallar güme gidecek

Arkadaşlar bu Paypal Hesabı Bole olunca Para gelince Nerde gozukecek Hani Gelen Parayı Kabul etme Gibi Eski sürümde oleydi birinden para gelince kabul ediyoduk bunda nerden gorcez Quizden Gelecek Ödeme Direk yansıcakmı yoksa Kabul mu Etmek gerekecek O kabul etmek için nerde gözukecek ?

kabul etme filan yok hocam,en azından ne eski ne yeni halinde ben öyle kabul et filan diyerek para almadım partnerlerden.1-2 gün önce de quizden gelmişti para hesabıma yine yoktu öyle kabul et filan tarzı bişey.direk yansıyor hesaba...

kabul etme filan yok hocam,en azından ne eski ne yeni halinde ben öyle kabul et filan diyerek para almadım partnerlerden.1-2 gün önce de quizden gelmişti para hesabıma yine yoktu öyle kabul et filan tarzı bişey.direk yansıyor hesaba...

tşk ederim saolasın baskasından para gelince Onceden Kabul Et falan vardı Partnerlar için solemıom arkadaşıma gonderiorum diyince ama bn yalnıs hatırlıosamda nyse partnerlar oderken direk yansıdıgını ogrenmem yetti tskler iyi gceler. Quizden Glcek diye bklıom işte sabırsızlık :)

hangi partnere el atsam kurutuyom :( freedom agustosta 4 hanelinin üstüne yattı. life 4 haneli eylül kazancımı ödemedi şimdi de quiz bekliyorum.. awesomu hiç saymıyorum onun üstüne yattıgı parayla araba alırdım.. ünlem olmasa hiç girmem partnere.

Arkadaşlar bu Paypal Hesabı Bole olunca Para gelince Nerde gozukecek Hani Gelen Parayı Kabul etme Gibi Eski sürümde oleydi birinden para gelince kabul ediyoduk bunda nerden gorcez Quizden Gelecek Ödeme Direk yansıcakmı yoksa Kabul mu Etmek gerekecek O kabul etmek için nerde gözukecek ?

Yeni hesaolarda ilk aldığınız odemeye kabul etme cikar sonraki odemeler otomatik kabul edilir.

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

hangi partnere el atsam kurutuyom :( freedom agustosta 4 hanelinin üstüne yattı. life 4 haneli eylül kazancımı ödemedi şimdi de quiz bekliyorum.. awesomu hiç saymıyorum onun üstüne yattıgı parayla araba alırdım.. ünlem olmasa hiç girmem partnere.

Bidahakine haber ver üstat senin gireceğin partnere girmeyelim :D

Ben de bekliyorum 4-5 tane 3 haneli ödeme ama ödenmedi :(

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hiç ödeme aldın mı haftasonu ? :)

Buradaki bekleyişede devam hala hareket yok.

Hocam farkettiysen kimse gelip bugun icin ödeme yapıldı şu bu demedi. Evet bazı arkadaslar pazar ödeme aldım felan diyor ama muhtemelen onlarda pazarı p.tesiye baglayan gece ödeme almıslardır. Muhtemelen p.tesi ye kadar ödeme olmaz artık boşuna beklenti icine girip stres yasamaya gerek yok bence. Geçen hafta pazarı p.tesiye bağlayan gece kesinleşen hesaplar panellere yanısmıstı tam 00.00'da Sende hiç ödeme alamadın henüz sanırım benim gibi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri