QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

27'si sonmuki ödemelerin. 27 geçince daha alma şansımız olmuyormu anlamadım.

Quizden bu ay yada daha önce toplamda tek paypal hesabına 5 haneli ödeme alan varmı ? Yada 5 haneli parası içerde kalan ?

asıl merak ettiğim tek paypala 5 haneli ödeme geldiği zaman bir problem olup olmadığı

Ödeme alamayan kişi sayısı çok sanırım?

Düzenli olarak ödeme aldığım kanallara hiç ödeme almadım henüz.

3 haneli bir ödeme gelmiş ama daha beklediğim ödemeler var ne zaman gelecek bakalım bekleyip göreceğiz.

Yarın tüm ödeme bekleyen arkadaşların ödemeleri yapılacaktır. Ha yapılmazsa ki Allah korusun o zaman geçmiş konularda benim neler yazdığımı okursunuz. Bazı adamlar gelip yok içimizi kararttın yok bundan sanane felan diyordu lakin, asla bu kadar karın ağrısı yaşattığı olmamıştı quiz'in. Ee sen gelip 200-300 kanalı tek kalemde sokarsan partnere olacağı budur. Adamların kapasitesi nedir de böylesine bir abanma oldu. Bakın diyorum 3 ay önce 4 bin abonesi yoktu bu partnerin şuan çıta 15 bin de. :) Awe'de ilk başlarda herkesçe kullanılan tavsiye edilen bir partnerdi. Ödemeleri yapar hatta kapanan kanalları dahi es geçmezdi. Bakın şimdi kimse geçmiyor o partnerin önünden. Konusu bile rutubet kokuyor yalnızlıktan. Neyse şimdiden Hayırlısı olsun.. Yarın ödeme olmasa bile ki olacaktır, quiz er ya da geç paraları öder. Bu ay olmazsa gelecek ay ikisini birden öder. Saygılar..

Son düzenleme:
hadi be quiz verecegin 2 haneli bişe lazım olmasa bu kadar beklemezdim hadi be quiz.

Quizin Ödeme'de Alt limiti ne kadar ?

Son düzenleme:
3 kanalimin 3 u de yattı dün yatti daha doğrusu life da bugün yatırdı.
Quiz oder arkadaslar ödemeyecek olsa simdiye hic kimseninkini odemezdi. Odemeyecek olsa kapanan kanallarin hangi tarihte yatacagi hakkinda herkwse mail yollamzdi rahat olun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri