Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Masallah kesnlesmeler baslafimi?
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım aynı kategorideyiz [emoji1]146 tane videonun tamamına telif gelip 2 tane ihtar şeklinde görülen kanalım kesinleşti, içinde video kalmadı ne kapandı ne de attılar ve kesinleşti![]()
ben bi kanalımı taa 2 hafta evel öyle yaptım denemekte fayda var
[MENTION=10033]fsever[/MENTION] kanal durumu terminated se dashborda adamlara supporttan yaz kanal açık olduğu halde terminated yazıyor de. kapanıp açıldığından filan bahsetme
Kesinleşme gününün sabahı itirazlarımla bir kanal açılmış ve kesinleşmemiş aynı durumu yaşamıştım. Sonrasında kırmızı terminated yazısı kalktı ve yeşil oldu panelde ama o ay o kanalın kazancını alamadım.
Sonra mailleştik felan bir daha ki ay alacağımın üstüne o kanalın kazancını da ekleyip gönderdiler. Şimdiden mail gönder onlara anlat durumu ödemeler başlamadan gönderebilirler ödemeni panelde kesinleşmeden bile.
kanal durumu açıldığı gün düzelmişti şimdide kesinleşmiş miktar
Tamam o zaman hadi hayırlı olsun
kanal durumu açıldığı gün düzelmişti şimdide kesinleşmiş miktar
arkadaşlar kapanan kanala ıtıraz edipmi açtırdınız ? bi tane kanalım toplulukdan gıtmısde quize baglı ola video uygunsuz dıye itiraz etsem acılırmı acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.