QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri

Paypal nası olmaz yaaa off :( Şimdi bu ödemeler 1-2 yıl birikme ihtimali var mı quizde ilerki yıllarda banka hesabına çekerim şu an yokda.

Paypal nası olmaz yaaa off :( Şimdi bu ödemeler 1-2 yıl birikme ihtimali var mı quizde ilerki yıllarda banka hesabına çekerim şu an yokda.

Forumda haftalardır Paypal ile artık ödemenin olmayacağı tartışılıyor dostum. Ayrıca, sana tavsiyem bir an önce banka hesabı bul bir yerden ve bilgileri dashboard'a tanımla. Yoksa Quiz bir dalavere yapar kesinleşen paranı bile alamazsın.

Forumda haftalardır Paypal ile artık ödemenin olmayacağı tartışılıyor dostum. Ayrıca, sana tavsiyem bir an önce banka hesabı bul bir yerden ve bilgileri dashboard'a tanımla. Yoksa Quiz bir dalavere yapar kesinleşen paranı bile alamazsın.

Yorumunuz için sağolun, Foruma aylar sonra giriyorum, vede kanalım tamamen özgün öylesine hobi için videolar yapıyorum yani bu işten para kazanmak amacım değil ama emek verdiğim şeylerin karşılığınıda almak istiyorum. Webmoney ödeme sistemi varmış onda kart gerekiyor mu ? Yoksa illaki banka hesabı mı lazım ?

Yorumunuz için sağolun, Foruma aylar sonra giriyorum, vede kanalım tamamen özgün öylesine hobi için videolar yapıyorum yani bu işten para kazanmak amacım değil ama emek verdiğim şeylerin karşılığınıda almak istiyorum. Webmoney ödeme sistemi varmış onda kart gerekiyor mu ? Yoksa illaki banka hesabı mı lazım ?

Açıkçası webmoney bana biraz karışık geldiği için ben banka hesabı kullanıyorum. Webmoney ile ilgili bilgilendirici konular var forumda araştırabilirsin. Zaten aylık kazancı 1000$ seviyesi olanlara daha az komisyon ödeme bakımından banka tanımlama tavsiye ediliyor.

Çà÷èñëåíèå îò Quiz Group International Inc., ¹3359512, äàòà 23/11/2015. QuizGroup Payment for 2015-05-01,2015-06-01,2015-07-01,2015-08-01,2015-09-01,2015-10-01 PayID3359512

14:11 de böyle bir wmz alındı 3 haneli... 6 aylık mı anlamadım.

banka odemesi alamayanlar var mı arkadaslar benım bır dashbortun odemesı halen gelmedı beklemedeyım

Benim dashboard ödeme görünüyor ama hesaba para yatmamış bu durumu yaşayan var mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri