- Web sitesi
- purtukal.com
arkadaşlar dashboard'da ki gösterilen tutar kesintili hali mi ? yoksa %20 kesilecek mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar dashboard'da ki gösterilen tutar kesintili hali mi ? yoksa %20 kesilecek mi ?
Arkadaşlar tüm kanallarım quize bağlı ama bi konuda endişe ediyorum..
Biliyorsunuzki dashboarda sonradan bağladığımız kanallar gözükmüyor.
Şimdi bu adamlar darshboarda sadece ordaki kazançları gösteriyor.
Diğer kanallardan giriş yapamıyoruz darsboard dışında kalan kanalların ödeme almamasından endişe ediyorum..
Ana darshboardın dışında kalan kanalın/ kanalların ödemesini alan varmı ?
Aynen benimde bazı kanalların kazanç kısmı boş görünüyo.
Dasboarda bir yazi cikti:
PAYOUTS FOR SEPTEMBER WILL BE AVAILABLE AFTER THE 12TH OF OCTOBER, 2014.
Gerci 12 si de gecti.
Gerci 12 si de gecti.
Aynen bendede çıktı da neyi anlatmaya çalışıyolar çözemedim.
Türkçe yazsalar da hepimiz anlasak zaten üyelerin yarısından çoğu Türktür demi hocam![]()
Gerci 12 si de gecti.
Quizin sistemini bilmiyorum ilk kez bu ay kanal geçirdim bunlarda adsense gibi yaparsa ki yazdıklarınızdan biraz sorun olduğunu anlıyorum vay halimize ...
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi
Şimdi sorun var ama nedenini bilmiyoruz tam olarak adsense direkt ban atıyo quizi nasıl adsenseyle bir tuttun ki şimdi sistemsel bi hatada olabilir farklı bişeyde bloke yazısımı gördük hayır sadece benim anladığım kadarıyla 12 eylülden sonra kazandıran kanalların ödemesi kesinleşmemiş panelde toplu kanalı olanlarinki kesinleşmiştir tek olanlar yani panel geldikten sonra quize bağlanan kanallar için geçerli( 12 eylülden sonra kazandıran ).
O kanallardan biriyle mail atin neden kesinlesmedigini soylerler zaten.
Şimdi sorun var ama nedenini bilmiyoruz tam olarak adsense direkt ban atıyo quizi nasıl adsenseyle bir tuttun ki şimdi sistemsel bi hatada olabilir farklı bişeyde bloke yazısımı gördük hayır sadece benim anladığım kadarıyla 12 eylülden sonra kazandıran kanalların ödemesi kesinleşmemiş panelde toplu kanalı olanlarinki kesinleşmiştir tek olanlar yani panel geldikten sonra quize bağlanan kanallar için geçerli( 12 eylülden sonra kazandıran ).
Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $5 or more.
You can change your payment method (or some details). To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 12th day of the month. Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 12th of October. If you change payment method/details on the 12th of October or later, new payment method/details will be applied in November.
The payments come between the 15th and 27th of each month. When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days.
Example: The payment for May reporting period will be made on 15th 27th June.
Please keep in mind, the payment shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. Example: The payment for June will be made after the 27th of August.
Best regards,
The QuizGroup Team
Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $5 or more.
You can change your payment method (or some details). To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 12th day of the month. Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 12th of October. If you change payment method/details on the 12th of October or later, new payment method/details will be applied in November.
The payments come between the 15th and 27th of each month. When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days.
Example: The payment for May reporting period will be made on 15th 27th June.
Please keep in mind, the payment shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. Example: The payment for June will be made after the 27th of August.
Best regards,
The QuizGroup Team
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.